Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bele másztam egy házasságba. Mit kéne tennem?
Kedves Kérdező!
ŐSZINTESÉG.
Nincs más járható, mint az igazság. Se részéről, se részedről. Ne legyenek illúzióid.
Üdv,
SevN
26/F
Hát például így: "Figyelj rám! Erre én még nem vagyok kész!"
Amúgy ha valaki komoly ismeretség, sőt testi kapcsolat nélkül már hozzám akarna költözni, hát úgy menekülnék mint gyújtogató az eső elöl. Ne haragudj, de ez nevetséges. Még el sem vált, de már ezzel jön. (Szerintem csak hülyit.)
Szerintem meg nem hulyit!
Nem ertem mert irta ezt az utolso. Ha annyira egeto fontos lett volna, hogy lefektessen mar megtette vola. Komolyan gondolja szerintem de ameddig nem valt el a notol addig en nem fekudnek le vele se koltozkodes nem lenne. Amugy megertelek mert en sem szeretem a siettetest.
#24 voltam
Hát csak azért, mert nem ez az első ilyen sztori, amit hallottam. Ha jól vettem ki a faszi, már RÉG döngetett volna, ha a kérdező ellen nem áll. Mivel nem kapta meg amit akart jöhet a következő szint, a mindenféle ígérgetése: már válok is, hozzád akarok költözni, annyira imádlak, stb, stb, stb. Aztán ha megkapja amit akart és nyeregben érzi magát, érzelmileg megfogta a kiszemeltet, híretlen jönnek a "nehézségek" a válásban: annyira szeretlek, de szemét feleségem, ezt meg azt csinálja, keresztbe tesz, jogi nehézségek, most nem tudok mert baj van a munkahelyen, a gyerek miatt ez meg az...
Utolso: a nagy koltoi kerdes, hogy vajon a gyerek hogyan fogja megelni?
Ugy biztos jobban elne meg ha ket boldogtalan szulo neveli fel, rossz peldat lat es majd o is ugyanabba a hibaba esik felnottkent majd ide irogat, hogy jaj vajon mi legyen. Semmi baj mi majd valaszolunk!
Kerdezo szerintem lehet az is, hogy elvalt volna eddig is de nem volt hova koltozzon vagy nincs anyagi lehetosege uj lakasra. Szerintem egy probat meger de azert rovid ideje ismeritek egymast. Ne ugorj bele azonnal. Ha nem mennek a dolgok akkor majd elmegy toled.
Biztos eddig is lepni akart de nem volt valaki akivel egyutt lehet esetleg gyava volt lepni elozoleg....
Primitív emberek tömkelege.
1. NE itt keresd a helyes választ, mert ahány ember, annyi félét írnak. Hallgass a szívedre és az eszedre.
2. NE magad okold ez miatt. Elém oda állhatna bármilyen jó pasi, nem érdekelne mert a kapcsolatom jó. Te vagy a menedéke ahova menekülhet a zűrös házassága előtt.
3. Nem az ő gyereke lenne az első gyerek, aki csonka családban nő fel, sokkal nagyobb szenvedés lenne a gyereknek ha úgy kellene felnőnie hogy apa és anya mindig gyilkolják egymást.
4. Állj a sarkadra, a te életedről is szó van, nem az övéről, a feleségéről, és a gyerekéről.
Én is csonka családban nőttem fel, szüleim elváltak mert édesanyám bele szeretett másba. Nem ítéltem el ez miatt a döntés miatt, csak az miatt ahogyan ezt kezelte. A gyereked minden féle képpen avasd be, köze van hozzá, még ha kicsi is. Saját tapasztalatból mondom.
Ha szereted, legyél vele, ne a feleségével foglalkozz, nem volt még köztetek semmi, már össze akar veled költözni, ez elég bizonyíték arra hogy komolyan gondolja, nem csak szórakozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!