Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bele másztam egy házasságba....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bele másztam egy házasságba. Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés
Szoval a nagy helyzet az,hogy a kisfiam ovistarsanak az apukajaval gabalyodtunk ossze. Azon kaptam magam,hogy 3 honapja minden szabad percben egyutt vagyunk. Sosem fekudtunk le. Viszont csokcsatakat vivunk,beszelgetunk es ossze bujunk. Nem is tudom milyen kapcsolat ez. Viszont van egy parja akivel 11 eve elnek egyutt es a kisfiuk az enyemmel egy idos. Par napja felhozta, hogy ugy erzi szeret. Azota inkabb kerulom, nem veszem fel a hivasat, probalom elobb vagy kesobb vinni a fiamat az oviba mint O. Elegge bepanikoltam es furdall a lelkiismeretem. A hivasait nem veszem fel, az uzeneteire nem valaszolok. Megremitett a dolog, hiszen ugy erzem szamomra sem kozombos, de nem szeretnek az lenne aki szetszakit egy csaladot. Beszelnem kellene vele, vagy csak tunjek el? Mit kene tennem??

2014. márc. 14. 12:53
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Hat, megbeszeltuk a dolgot. Vagyis beszeltunk, de dontes meg nincs. Mi a hetvegen elkoltozunk 20km-el arreb. Azt mondta szeretne velunk tolteni ott egy hetet meg,hogy orulne ha idovel komolyabbra fordulna a dolog. Oszinten szolva fogalmam sincs mi lenne a jo. Ugy erzem en is bele szerettem, viszont a fejemben folyton a csaladja jar. :-(
2014. márc. 14. 21:11
 12/30 anonim válasza:
100%

Egy ismerősöm ugyan ilyen helyzetben volt, csak ők jártak is és a srácnak a felesége az első babájukat várta kb. 7 hónapos terhese volt.

És az ismerősöm beszélt a sráccal, hogy ha szeretik is egymást, ez így nem helyes. Mondta neki, hogy próbálja meg helyre hozni a kapcsolatát a feleségével!

A pasi megfogadta a tanácsát és sikerült mire a baba megszületett!

Gondolkodj el ezen, hogy nem-e kéne hasonló képpen cselekedj!

Remélem segítettem. :)

2014. márc. 15. 08:09
 13/30 anonim ***** válasza:

Szerintem is beszeld meg vele. Nem szep dolog lezaratlanul hagyni ilyen dolgokat. Felnottek vagytok, ha mar elkezdtetek valamit akkor fejezzetek be vagy folytassatok.

Masoknak is igaza volt, hogy ez nem miattad van. Lehetne eppen mas no is es nem te.

Az en szuleim kozul is egyik ferre jart... Meg en is tudtam rola ovodaskent

,hogy valami nem stimmelt. Persze a masik fel gyava volt valni pedig jobb lett volna ha azt teszik. Veszekedesekben nottem fel, egy tonkrement kapcsolatot latva. Az ilyen szulo nem hiteles a gyermekei szemeben sem, gyava es megalkuvo. Szerinted mifele pelda volt ez szamomra? Vajon en mennyire vagyok kepes felnottkent egy kapcsolatot kezelni?

De mondjuk ezen inkabb az apuka kell elgondolkodjon nalatok. Remelem segithettem neked :)

2014. márc. 15. 11:40
 14/30 anonim ***** válasza:
51%

Bárcsak minden nő ilyen rendes lenne ,mint Te!Remélem boldog leszel, vagy ezzel a férfival, vagy mással!

Beszélj vele, ő a házas ,neki van kockáztatnivalója,és majd kiderül,hogy fontosabb vagy e neki a családjánál.

2014. márc. 15. 12:54
 15/30 Synesztro ***** válasza:
57%
25/F A "baj" már megtörtént, már ha ezt bajnak lehet nevezni, de mindenképpen beszélj vele, mert ez így sem így sem úgy nem jó. Mond el neki, hogy félsz, hogy te hogy gondolod. Ha egy3ik beékelődhet egy kapcsolatba, akkor az gyakorlatilag halott, tök mind1 melyik fél mennyire hibás. Viszont arra figyelmeztesd, hogy jól gondolja meg mit csinál, ha Téged választ, ugyanis mivel gondolom egy helyen is laktok stb, a párja ha bosszúéhes, akkor ez számára akár a gyermek láthatásába is kerülhet. Nálam a feleségem lépett félre elég durván, és miután beadtam a válópert, amiben persze az anyának ítélték még a Holdat is nem hogy a gyereket,vagyont, még vagy fél évig nem láttam a gyerekem, és senkinek ne legyenek illúziói, mehet az ember ahova akar bíróság gyámügy rendőrség, fél év alatt sikerült elérnem hogy egyátalán megbírságolják.:S:S Ezt azért írtam csak le, hogy tudd figyelmeztetni, mert egy elhagyott nő kezében a legjobb fegyver a közös gyerek egy bosszúhadjáratban, mivel azt senki nem veszi ki soha a kezéből.:S Reméljük ő nem jár úgy mint én. Másrészről, ha veled boldogabb, és te is vele, akkor fogd fel úgy,hogy egy jobbra váltani nem bűn. Én a mostani párommal megeggyeztem hogy ha jobbat talál nálam, vagy én nála, akkor lépünk és kész. Persze mivel szinte "tökéletes" a kapcsolatunk, sztem ez nem fog bekövetkezni egyhamar;)
2014. márc. 17. 06:21
 16/30 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Koszonom a valaszt mindenkinek, ment a zold kezecske. Ugy dontottem, hogy inkabb kiszalok ebbol a dologbol. Kilepett volna a kapcsolatabol, nem boldog. Mar a felesege is megkerdezte Tole,hogy szeretie meg vagy csak a gyerek miatt vannak egyutt. De nem tudnam megbocsajtani, ha miattam hagyna ott Oket. Igy lezartam a dolgot. Azt mondta ha mas nem is, de mint baratot nem szeretne elvesziteni.
2014. márc. 17. 06:41
 17/30 A kérdező kommentje:
Ez volt az utolso uzenete: "Az utóbbi időszakom attól volt szép, hogy TE valahogy az életem része lettél. Vágytam hallani a hangod, látni az arcod, érezni az illatod, érinteni, simogatni, csókolni az ajkad és várni, hogy találkozzunk. Köszönöm! " <--- Ezzel nem konnyitette meg a dolgomat...
2014. márc. 17. 06:47
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsó hozzászólásodra reagálnék és azt fűzném hozzá, hogy helyesen cselekedtél.

Lehet itt lelkizni, de a tény attól tény marad, hogy még ha akaratlanul is, de elcsábítottál egy nős férfit, aki ráadásul még kiskorú gyermekét is neveli. A lelkiismereted totálisan jogosan fújt riadót. Azt még hozzátenném, hogy azt a férfit, aki a gyermeke és a felesége mellett kikezd másik nővel az egy gerinctelen alak. Legyen már benne annyi tartás, hogy ha nem működik a házasságuk véget vet neki és csak utána kezd új életet. Ez így annak a nőnek a semmibevétele, akit egyszer oltár elé vezetett, aki gyereke anyja és akit (elméletileg) szeretett valaha.

Ehhez jön hozzá, hogy az is benne van a pakliban, hogy esze ágában sincs otthagyni a feleségét, csak egy szeretőt akar magának (mint ez már számtalan esetben megtörtént).

38/F (nős és két gyermek apja)

2014. márc. 18. 13:15
 19/30 anonim ***** válasza:
Ronda dolog vagy elítélendő, szerintem a mai világba nem számít. Ehhez is, mint minden kapcsolathoz 2 ember kell, ha ő veled foglalkozik, akkor valószínű azért teszi, mert a házassága már nem jó. Oké, te is hibás vagy, de itt nem neked kell a pasi helyett eldönteni hogy a feleségével marad-e vagy sem.
2014. márc. 18. 13:24
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

A házasságuk akkor romlott meg, amikor úgy nézett rád, mint potenciális partnerre. Én azt mondom, hogy hívd fel, és üljetek le megbeszélni. Tarts tőle tisztes távolságot, és mondd meg neki, hogy ha tényleg akar tőled bármit is, gondolja át, hogy miattad van-e ez a helyzet, vagy amúgy is kilépne a házasságból, csak nem volt elég bátorsága hozzá.

Mindenképpen mondd meg neki, hogy nem ígérsz semmit se biztosra, és az, hogy elválik, nem fogja feltétlenül azt jelenteni, hogy közöttetek bármi is lehet. Ha így is elválik, akkor nem Te voltál a helyzet okozója, mert már amúgy is meghalt az a kapcsolat.

23/F

Tudom, rohadtul ott van még a tojáshéj a seggemen hozzátok képest, de én ezt akkor is így gondolom.

2014. márc. 18. 13:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!