Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nők! Ez bizonytalanságra,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Ez bizonytalanságra, bizalmatlanságra utal?

Figyelt kérdés

Elváltunk feleségemmel, majd újrakezdtük 2 éve. Azóta minden rendben, vagyis én azóta tökéletesnek érzem az életet velük, rajta is ezt érzem. Két fiunk van, kamaszok. Még nem vagyunk idõsek, õ 35 éves. Sok a kisgyerek/baba a környezetünkben, õ mindig odavolt a kicsikért. Felvetettem neki, hogy összehozhatnánk egy kisbabát, én tényleg vágyom rá. Õ erre nemet mondott. Korára, idõhiányra, karrierjére, gyerekeinkre hivatkozik. Ebben csak azt nem értem, mikor a fiúk születtek 1 év korkülönbséggel még tanult, majd hamar munkába állt, azóta is folyton pörög, fontos neki a munkája, szereti, de mindig meg tudja oldani, hogy legyen emellett ideje. Egyedülállóként is ügyesen megoldotta. Tehát nekem ez olyan kifogás jellegü. Itthon tudna maradni 1 évet a babâval, utána is tudnánk úgy szervezni, hogy vagy õ, vagy én vagy babysitter, majd bölcsi. Korábban panaszkodott is rá, hogy a gondtalan babázás kimaradt az életébõl. Baba mellett is mehetnénk pár órás programokra, van babysitter a világon. Tudom, hogy õ is tudja hogy nem áll meg a világ egy gyerektõl. Úgy érzem most és velem van gondja. Nem bízik a kapcsolatunkban.

Hogy látjátok? Egy babarajongó, nagyon jó anya, pörgõs nõci nem akarhat babát "csak úgy" vagy a kapcsolatunkkal van gond?

2014. ápr. 24. 08:06
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Több oka lehet

Vagy tényleg nem akar nagy korkülönbséggel még egy babát, vagy csak harmadik gyereket nem akar...minek? Van már két gyereketek.

Illetve szerintem attól is függ, miért váltatok el annak idején. Tehát ha pl te megcsaltad vagy elhagytad, vagy ilyesmi, akkor meg is értem hogy nem bízik benned.

Vagy maga a válás olyan mély nyomot hagyott benne, hogy már nem érzi azt a töretlen kapcsolatot mint előtte...

Ezen a párterápia nem biztos hogy segít (szerintem). Vagy akar még egy gyereket, vagy nem.

2014. ápr. 24. 20:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!