Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nők! Ez bizonytalanságra,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Ez bizonytalanságra, bizalmatlanságra utal?

Figyelt kérdés

Elváltunk feleségemmel, majd újrakezdtük 2 éve. Azóta minden rendben, vagyis én azóta tökéletesnek érzem az életet velük, rajta is ezt érzem. Két fiunk van, kamaszok. Még nem vagyunk idõsek, õ 35 éves. Sok a kisgyerek/baba a környezetünkben, õ mindig odavolt a kicsikért. Felvetettem neki, hogy összehozhatnánk egy kisbabát, én tényleg vágyom rá. Õ erre nemet mondott. Korára, idõhiányra, karrierjére, gyerekeinkre hivatkozik. Ebben csak azt nem értem, mikor a fiúk születtek 1 év korkülönbséggel még tanult, majd hamar munkába állt, azóta is folyton pörög, fontos neki a munkája, szereti, de mindig meg tudja oldani, hogy legyen emellett ideje. Egyedülállóként is ügyesen megoldotta. Tehát nekem ez olyan kifogás jellegü. Itthon tudna maradni 1 évet a babâval, utána is tudnánk úgy szervezni, hogy vagy õ, vagy én vagy babysitter, majd bölcsi. Korábban panaszkodott is rá, hogy a gondtalan babázás kimaradt az életébõl. Baba mellett is mehetnénk pár órás programokra, van babysitter a világon. Tudom, hogy õ is tudja hogy nem áll meg a világ egy gyerektõl. Úgy érzem most és velem van gondja. Nem bízik a kapcsolatunkban.

Hogy látjátok? Egy babarajongó, nagyon jó anya, pörgõs nõci nem akarhat babát "csak úgy" vagy a kapcsolatunkkal van gond?

2014. ápr. 24. 08:06
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

A két gyereknél én is többet mentem a munka után, nekem is akkor kellett megalapozni. Sokat éjszakáztam, de emellett napközben vigyáztam rájuk, õ aludhatott, stb. Akkor amúgy sem tünt egyikünknek sem annyira kaotikusnak, mint ahogy késõbb visszanéztünk. Ezt õ is mondta.

Talán én emiatt akarok gyereket, most értem meg talán. Régen csak csináltam, imádom öket, nyügnek sem éreztem, de valami hiányzott a képletbõl. Persze ha ö nem akar elfogadom. Így is jó velük

2014. ápr. 24. 08:49
 12/21 anonim ***** válasza:
67%

Ha nem akar, akkor nem akar, el kell fogadnod. Nekem az jött le, hogy szerinted a feleséged játszva megoldaná a gyereket, eddig is minden profin megcsinált, de azért jó lenne mögé nézni a dolgoknak. Lehet, hogy ez csak külső szemlélő számára olyan idilli, lehet, hogy a hölgynek éjjel-nappal jár az agya, hogy hogyan logisztikázzon, és azért pörög állandóan, hogy mindennek meg tudjon felelni, és esetleg alig várja, hogy a fiúk olyan korba érjenek, amikor már nem kell olyan aktívan részt vennie az életükben, és ezért esze ágában sincs újrakezdeni mindent egy csecsemővel. Most lehet, hogy számodra totál megoldható, hogy egy évet otthon legyen, de ő ezt nyilván másként élné meg, mert ha régen szült, akármilyen fiatal, simán lehet, hogy más lesz ez a terhesség, és nem 1 év lesz az otthonlétből, hanem már terhesen sem tud dolgozni, vagy nem tud olyan lendülettel, macera stb. Kiesik a munkából, szerinted 35 évesen 3 gyerekkel, köztük egy állandóan beteg bölcsis-ovissal szerinted milyen egy nő munkaerő-piaci értéke?

Neked lehet, hogy nem áll meg a világ egy gyerektől, hiszen megcsinálni és aztán esténként gügyörészni neki nem nagy dolog, lehet, anyagilag is jobban belefér, mint annak idején, de akire a kihordás+ utána a munka dandárja vár, annak a micsodájával azért ne verjük ilyen hevesen a csalánt...Ne komplikáld túl, neki nem kell még egy gyerek, örülj, hogy van egy szép családod.

2014. ápr. 24. 09:03
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Én 39 éves vagyok, pár éve az én férjem is szeretne újabb babát (lányunk 6 éves), de én nem szeretném. De egyáltalán nem az az oka nálam, hogy nem bíznék a kapcsolatunkban vagy abban, hogy a férjem támaszom lenne a dologban, mert azt már az elmúlt 6 évben bebizonyította, hogy tökéletes apa és társ. Ennek ellenére én nem szeretnék, mert most is sokszor úgy érzem, magamra már nem marad semmi időm, még úgy sem, hogy mondom, Ő segít rengeteg mindenben. Nekem szükségem volna arra, hogy legyen a napnak olyan órája, amikor azt tehetek, amit akarok. Szóval a lényeg, én azért nem szeretnék még egy gyereket, mert nem érzem késznek magam rá, az ezzel járó feladatok elvégzésére. Szóval egyáltalán nem biztos, hogy a feleségednek a kapcsolatotokkal van problémája, bár az igaz, hogy abban különbözünk, hogy én azért nem mondanám magam babarajongónak.
2014. ápr. 24. 09:53
 14/21 anonim ***** válasza:

Ja, Kérdező nézd meg ezt a videót!:)

https://www.youtube.com/watch?v=NbxJKudidr0&list=UUWzl1hXyVk..

2014. ápr. 24. 10:02
 15/21 anonim ***** válasza:
27%

Nincs rosszabb egy öreg szülőnél...Egész életemben éreztem, hogy a szüleim öregek, generációs szakadás van köztünk.

Ne akard ezt.A gyereket csúfolni fogják az iskolában, azt hiszik a nagyszülei vagytok.

Arra nem gondolsz, hogy 35 év felett nem véletlenül nem ajánlott szülni?!

Elváltatok már egyszer,mi lesz ha megint otthagyod a "feleséged" a gyerekeitekkel!

2014. ápr. 24. 10:17
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
15: Az utolsó sort leszámítva Magadról beszélsz. Szó sincs róla, hogy mindenki így élné meg ezt! vannak, akik kifejezetten ezt érzik jónak, sokkal jobbnak, mint a fiatal szülőket! Ezt nem döntheted el más helyett! Ha bajod van a szüleiddel, otthon meccseld le ezt a dolgot, ne idegen embereket oltogass, hogy ne szüljenek!
2014. ápr. 24. 10:25
 17/21 A kérdező kommentje:
Egyrészt nem hagytam ott. Másrészt nem is õket. Elváltunk, mi ketten, gyerektõl soha. Van különbség a szavak között elhiheted
2014. ápr. 24. 10:55
 18/21 anonim ***** válasza:
21%
Keress egy olyan nőt,aki szülne neked.Szó szerint neked,nem csak saját magának.A nők azzal vannak elkeveredve,hogy a férfinak szülik a gyereket.A feleséged az egyik élő cáfolat erre.
2014. ápr. 24. 11:40
 19/21 anonim ***** válasza:

"Sok a kisgyerek/baba a környezetünkben, õ mindig odavolt a kicsikért."

És szerinted ez indok egy harmadik gyerek bevállalására?! A két nagy lassan egyetemre megy, lesz nektek annyi kiadásotok, hogy örüljetek, hogy éltek! Vagy a gyereket csak "legyártani" kell felétek is, aztán majd lesz vele valami..?

2014. ápr. 24. 12:45
 20/21 A kérdező kommentje:
A nagyobbik még most fogja kezdeni a gimit, a kicsi a nyolcadikat. De nyilván rengeteg pénzbe vannak már most. Ugyanakkor el tudnék tartani három gyereket, ne aggódj. Ezt mindenki tudja mérlegelni. Ez nem ok, feleségem sem hivatkozott erre, nem véletlen
2014. ápr. 24. 13:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!