Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek van okom a bizonyt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van okom a bizonytalanságra?

Figyelt kérdés
18éves vagyok,a barátom 23. Több mint 1éve vagyunk együtt,egy héten legalább 5ször 6szor találkozunk,szóval majdnem mindennap. Mielőtt még velem nem járt,volt egy 3éves kapcsolata,egy igazán csinos csajjal. Ez a csaj folyton nyalizik a párom anyjának,de már több vita is volt belőle( párom többször veszekedett emiatt az anyjával,hogy fejezze be a csajjal való beszélgetést mert nekem rosszul esik, a drága mama továbbra is folytatta) . Alapjáraton a párommal jól megvagyunk,egymás nélkül szinte nem is megyünk sehova..nincs külön bulizás stb. ketten jól érezzük magunkat. Most 20.án fogunk elutazni külföldre (Antalyába nyaralni 1hétre) ..elhalmoz ajándékokkal,hetente étteremben vacsorázunk stb. de én mégis nagyon féltem a páromat. Szerintetek? Beteges vagyok?:(
2013. aug. 8. 22:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Emiatt szerintem ne bizonytalankodj.
2013. aug. 8. 22:38
 2/7 anonim ***** válasza:
hatalmas oka van, hogy miért anyukának nyalja a popóját, és miért nem a párodnál próbálkozik... mert tudja, h a fiúdnál nincs esélye... az meg, h a kedves anyóska kivel nyalatja fényesre, ne a ti gondotok legyen. ha a fiú 23, igencsak kirepülőfélben van a családi fészekből. pár év múlva mamóka akár egész nap traccsolhat a kis exgalambocskával, mert a fia már nem ott lesz, hanem veled.
2013. aug. 8. 22:40
 3/7 A kérdező kommentje:
Ja és képzeljétek,ez a capfka olyanokat beszél a mamának,hogy főzne ő neki,takarítana ez a kis primadonna meg semmit nem tud ( mármint hogy én..)
2013. aug. 8. 22:42
 4/7 A kérdező kommentje:
Másnak is ilyen r0hadék anyósa van?
2013. aug. 8. 22:42
 5/7 anonim ***** válasza:
hoppá-hoppá! kicsit elnézted a dolgokat! szerintem itt nem az anyós a problémás,hanem a kis csaj.de te sem lehetsz jobb,ha a párod anyját csak így ler.hadékozod! mit szólna ehez a párod,ha meglátná?
2013. aug. 8. 22:48
 6/7 A kérdező kommentje:
Jo bevallom kicsit durva voltam. De a mami mar kiakaszt az agyamra megy. Ugy fel tudom huzni magam :(
2013. aug. 8. 22:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Ahogy olvasom nincs okod a féltékenységre, bizonytalanságra a férfi felől. Itt csak veled van a baj Biztosan nem vagy megelégedve magaddal ( külső, vagy belső terén )ezért vagy bizonytalan. Ha ezt így folytatod lehet hogy a párod meg fogja unni és szakítani fog veled. Nem tudom hogy milyen vagy vele. Szokott e lenni féltékenykedés, de szerintem igen. lehetett rá példa és ebben nem a párod a hibás, hanem egyedül Te.
2013. aug. 10. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!