Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tegyek, hogy a férjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy a férjem fürödjön lefekvés előtt?

Figyelt kérdés
Párom gyakran iszik és ilyenkor mindig ruhástól alszik el. Ma este szintén így cselekedett ami engem nagyon zavar mert nem tudok aludni az ital szagtól. A gyerekek szobájába nem szeretnék menni aludni. Hogyan vegyem rá, hogy alvás előtt fürödjön?
2014. ápr. 22. 21:11
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
93%

Ilyen példa van a gyerekeid előtt? Hogy a koszos, büdös apjuk berúg és még le se mosdik?

Hááát, te tudod....

2014. ápr. 22. 22:50
 22/29 anonim ***** válasza:
23%
Azta te aztán kapsz hideget meleget...
2014. ápr. 22. 23:12
 23/29 anonim ***** válasza:
93%

"Fenyegettem válással is, de tudja, hogy azt nem teszem meg hiszen a gyerekek belehalnának."

Hidd el, még ha először szomorkodnának is, hogy szétmennek a szüleik, később belátnák, miért jobb! Egy alkoholista szülő mellett felnőni nem öröm!

Persze neked könnyebb a gyerekekkel takarózni. De ha lenne benned valódi anyai érzés, tudnád, hogy mi a jó a gyerekeidnek. Nem a mindenáron együtt maradás egy tróger állattal!

2014. ápr. 22. 23:38
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

Amíg a kérdés címét olvastam csak, ezt akartam írni:

,,Jóska, légy szíves fürödj meg, oroszlánszagod van!"

Aztán olvastam tovább. Itt igazából az alkoholon van a hangsúly. Ez a probléma gyökere. Ha nem tud az italról lemondani a családja érdekében, kénytelenek lesztek lemondani ti őróla - a család érdekében.

A gyerekek szeretik. Oké. Attól hogy elváltok vagy külön éltek, még ugyanúgy az apjuk lesz és szerethetik.

Hogy soha nem kiabál velük? Még jó. Nem attól jó apa és férj valaki hogy ne kiabál a gyerekekkel. Hanem például attól hogy gerincet növeszt és leáll a függőségével ha nem akarja elveszíteni a feleségét és az ,,imádott" gyerekeit.

V.

2014. ápr. 23. 00:58
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Arra vedd rá,ne vedeljen.Ha igy halad hamar leszel vígözvegy a gyerekek meg árvák!Arról nem is beszélve amit eliszik,annyival kevesebb jut a gyerekeknek.
2014. ápr. 23. 07:43
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
Alkoholista szülők mellett nőttem fel. És hidd el az érzés ami a mai napig bennem van az imádattól messze van. Lelkileg teljesen tönkretettek, egy önbizalomhiányos senki lettem, aki tiszta szívéből gyűlöli a mocskos alkeszokat. Nem volt semmi gyerekkorom! Rettegés volt az egész, hogy mire fogok iskola után hazamenni. Anyám nem egyszer jött részegen az iskolába, én meg égtem mint a reistag. Sok verekedés miatt intézetbe kerültem, majd vissza hozzájuk. Mindegy, a alényeg, hogy az egész gyerekkorom terrorban telt, a megalázottság érzésről már nem is beszélve. Tönkre fogod tenni a gyerekeidet, ha a férjed mellett maradsz!
2014. ápr. 23. 09:00
 27/29 anonim ***** válasza:
96%
Az ilyen megérdemli, hogy szagolja a büdös férjét.
2014. ápr. 23. 09:25
 28/29 anonim ***** válasza:
78%

Pff...

Az egy dolog, hogy ő koszos meg büdös.

De el tudom képzelni, hogy nézhet ki az ágynemű meg az ágyatok... TE meg abba fekszel bele, a büdös urad mellé!

Az alkoholizmus igenis gond, még akkor is, ha te ezt nem így látod.

A párod egyszerűen bele fog halni. Lehet, hogy nem idén, nem ebben az évtizedben, de évekkel (évtizedekkel) korábban, mint egyébként kéne.

Egy vagyonba kerül havonta akkor is, ha ezt most nem hiányolod a családi kasszából. Napi egy-egy ezres: havi harmincezer forint. Éves szinten 360 ezer forint, és még akkor csak ivott egy-két sört. Nem annyit, hogy részegen hazamegy, bedől az ágyba, és már alszik is. Masszív alkesznek ehhez több kell pár sörnél.

Ezt is lehetne költeni a gyerekekre.

Azért, mert a férjed nem ordít, nem veri a családot részegen, nem kerget titeket végig a falun nagykéssel, még ugyanúgy alkoholista, és ez ugyanúgy probléma.

Pl. a gyerekeid majd akkor fognak égni, ha beállít iskolai rendezvényekre piaszagúan, büdösen, hazavisznek barátokat, és a koszos ágytól bűzlik a lakás, netán a haverok látják a részeg fatert. Ilyenkor azért ku.rva nehéz rá büszkének lenni.

2014. ápr. 23. 15:47
 29/29 anonim ***** válasza:
100%

Rugdosd be a fürdőszobába, hogy: "Jani, húzzál fürdeni, vagy elmegyek itthonról a gyerekeimmel!"

Így:

- nem kell elviselni apuka alkoholszagát

- a gyerekek se halnak bele az anya elmenetelébe.

2014. ápr. 23. 17:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!