Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tegyek, hogy a férjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy a férjem fürödjön lefekvés előtt?

Figyelt kérdés
Párom gyakran iszik és ilyenkor mindig ruhástól alszik el. Ma este szintén így cselekedett ami engem nagyon zavar mert nem tudok aludni az ital szagtól. A gyerekek szobájába nem szeretnék menni aludni. Hogyan vegyem rá, hogy alvás előtt fürödjön?
2014. ápr. 22. 21:11
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
93%
Abba nem halnak bele a gyerekek, hogy apuka olyan piásan megy haza minden nap, hogy fürdeni se bír? Ne légy naiv.
2014. ápr. 22. 21:26
 12/29 A kérdező kommentje:

Ki mondta, hogy nem bír? Egyszerűen nem akar.

De ha kérhetem a kérdésre válaszoljatok!

2014. ápr. 22. 21:31
 13/29 anonim ***** válasza:
58%
Ilyenkor 1 vödör hideg vízzel leöntöd,és átmész a gyerekek szobájába aludni.
2014. ápr. 22. 21:34
 14/29 anonim ***** válasza:
89%

Ki mondta, hogy nem bír? Egyszerűen nem akar.

De ha kérhetem a kérdésre válaszoljatok!

Tudod mit? Akkor szagold a bűzös férjedet. Csak évek múlva ne rinyálj, hogy a gyerekeid kezelhetetlenek, piálnak stb.

2014. ápr. 22. 21:45
 15/29 anonim ***** válasza:
61%

"A gyerekek nagyon szeretik az apjukat. Sosem kiabál velük."

Egyelőre szeretik az apjukat, mert egyelőre nem kiabál velük. Biztosan még nagyon kicsik, de mégis miből gondolod, hogy ha nagyobbak lesznek nem fogják látni mit művel az apjuk?

De hogy a kérdésre is válaszoljak: amikor elalszik vetkőztesd le meztelenre, tedd mellé az üvegeket és fotózd le! Aztán hívd elő a képeket és fenyegesd meg, hogy kiplakátolod a képekkel az egész települést.

2014. ápr. 22. 21:50
 16/29 anonim ***** válasza:
48%

Utolsó! Gondolod, hogy a településen nem ismerik milyen?

Szerintem hagyd rá.

2014. ápr. 22. 21:54
 17/29 anonim ***** válasza:
98%
A gyerekedeid abba fognak belehalni, ha a hülye anyjuk hagyja őket egy ilyen abnormális családmodellben felnőni.
2014. ápr. 22. 22:08
 18/29 anonim ***** válasza:
98%
Tényleg a fürdés a legnagyobb bajod? Még akkor sem ismered fel a problémát, ha már szó szerint bűzlik, de úgy, hogy nem bírsz mellette megmaradni? Milyen apakép ez? Az ilyen szülőket mint te, esküszöm nem értem. Persze, szeretik az apjukat. Ki ne nézne fel egy koszos, büdös, részeg emberre! A saját szánalmas gyávaságod okozza a gyerekeid lelki sérülését. Fáj hallani? Ez van. A felelősséged messze nagyobb, mint amennyit bevallasz magadnak! A büdös férjed megfürdetése pedig minden, csak nem a valódi probléma. Nézz vele szembe, amíg még nem késő a gyerekeknek! MOST! MA! N30
2014. ápr. 22. 22:15
 19/29 anonim ***** válasza:
77%

Édes istenem. A debilség nem ismer határokat.

Az ilyenek minek szaporodnak?

2014. ápr. 22. 22:21
 20/29 anonim ***** válasza:
67%
Menj hozzá egy rendes emberhez!
2014. ápr. 22. 22:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!