Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lefekvés előtt fogmosás?

Lefekvés előtt fogmosás?

Figyelt kérdés
Megdöbbentő, hogy nem mindenkinek magától értetődő ez.
2010. febr. 26. 21:56
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Ccccc. Van akinek maga a fogmosás fogalma sem egyértelmű. :S
2010. febr. 26. 21:59
 2/21 anonim ***** válasza:
60%
Fajjon egyszer luktetve orjito fajdalommal a foga,legyen genny szagu a lehelete.Garantalom,hogy magatol ertendo lesz.
2010. febr. 26. 22:01
 3/21 anonim ***** válasza:
91%
én minden evés után fogatmosok.jo ha suliban vagyok akkor ott nem tudok.de ha haza érek az az első dolgom.
2010. febr. 26. 22:02
 4/21 anonim ***** válasza:
Én mindíg megmosom és utánna már nem eszek.
2010. febr. 26. 22:02
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
én reggel-este mosom, és utána nem eszem semmit, mégis 4-5 havonta újabb lyukakat veszek észre a fogaimon... :/
2010. febr. 26. 22:04
 6/21 anonim ***** válasza:
Tesóm barátját sose látom fogat mosni.4 fogfefe van az saját családunké,de az ővét még sose láttam és soha nem látom,hogy sorban állna f.szoba előtt.Az ő dolga.nNm nekem szagolni.:D
2010. febr. 26. 22:08
 7/21 anonim ***** válasza:
52%
És neked ez miért probléma? Nem a te fogad romlik, ha más nem mossa a fogát.
2010. febr. 26. 22:10
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Evés után közvetlenül nem szabad fogat mosni! Várni kell legalább 30 percet!

Amúgy, hogy ne offoljak, én nem bírnám elképzelni azt, hogy fogmosás nélkül feküdjek le aludni.

2010. febr. 26. 22:10
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg megdöbbentő. Szerintem a fogakon látszik az ápoltság, de biztos azért figyelem én is először a másik ember fogait, mert volt fogszabim meg minden.

Én minden nap 3-szor mosok fogat (reggel, ebéd után, este), 3-szor fogselymezek (minden fogmosás után) és nap 2x szájvizet használok (reggel, ebéd után). Szóval én a fogaimra nagyon sok figyelmet fordítok.

Nekem is van pár osztálytársam akikről ordít, hogy nem érdekli a fogai állapota. Szerintem ez iszonyú igénytelen és ápolatlan dolog.

2010. febr. 26. 22:12
 10/21 anonim ***** válasza:
75%
Ha nem megyek sehová és nem találkozom senkivel, akkor van úgy, hogy nem mosok fogat akár napokig is. Amúgy pedig napi 2-3x.
2010. febr. 26. 22:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!