Lefekvés előtt fogmosás?
Figyelt kérdés
Megdöbbentő, hogy nem mindenkinek magától értetődő ez.2010. febr. 26. 21:56
1/21 anonim válasza:
Ccccc. Van akinek maga a fogmosás fogalma sem egyértelmű. :S
2/21 anonim válasza:
Fajjon egyszer luktetve orjito fajdalommal a foga,legyen genny szagu a lehelete.Garantalom,hogy magatol ertendo lesz.
3/21 anonim válasza:
én minden evés után fogatmosok.jo ha suliban vagyok akkor ott nem tudok.de ha haza érek az az első dolgom.
4/21 anonim válasza:
Én mindíg megmosom és utánna már nem eszek.
5/21 anonim válasza:
én reggel-este mosom, és utána nem eszem semmit, mégis 4-5 havonta újabb lyukakat veszek észre a fogaimon... :/
6/21 anonim válasza:
Tesóm barátját sose látom fogat mosni.4 fogfefe van az saját családunké,de az ővét még sose láttam és soha nem látom,hogy sorban állna f.szoba előtt.Az ő dolga.nNm nekem szagolni.:D
7/21 anonim válasza:
És neked ez miért probléma? Nem a te fogad romlik, ha más nem mossa a fogát.
8/21 anonim válasza:
Evés után közvetlenül nem szabad fogat mosni! Várni kell legalább 30 percet!
Amúgy, hogy ne offoljak, én nem bírnám elképzelni azt, hogy fogmosás nélkül feküdjek le aludni.
9/21 anonim válasza:
Tényleg megdöbbentő. Szerintem a fogakon látszik az ápoltság, de biztos azért figyelem én is először a másik ember fogait, mert volt fogszabim meg minden.
Én minden nap 3-szor mosok fogat (reggel, ebéd után, este), 3-szor fogselymezek (minden fogmosás után) és nap 2x szájvizet használok (reggel, ebéd után). Szóval én a fogaimra nagyon sok figyelmet fordítok.
Nekem is van pár osztálytársam akikről ordít, hogy nem érdekli a fogai állapota. Szerintem ez iszonyú igénytelen és ápolatlan dolog.
10/21 anonim válasza:
Ha nem megyek sehová és nem találkozom senkivel, akkor van úgy, hogy nem mosok fogat akár napokig is. Amúgy pedig napi 2-3x.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!