Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az, hogy 18 éves lány apja nem engedi meg 6 hónap után hogy a barátja (20) náluk aludjon vagy fordítva?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 21. 18:22
31/37 anonim válasza:
Nálam sosem volt olyan együttalvás, ahol a másik szüleihez kellett volna mennünk, nekem kellemetlen is lett volna pár hónap után kamaszként anyósosdit játszani a barátom anyukájával. És nem játszom az erkölcscsőszt, 19 évesen költöztem össze a párommal, később össze is házasodtunk. Az anyjánál kb. 3 éjszakát töltöttünk összesen, amikor később a lakásunkat újítottuk fel, és az aljzatbeton száradt, nem lehetett belépni sem a bejárati ajtón. :)
32/37 anonim válasza:
Ha a gyerek linkalak, vagy az apa valamiért nem szereti akkor teljesen jogos. De ezt nem csak tiltással kellene elintézni hanem elmagyarázni, hogy hogyan és miért van így. Megbeszélni. Egyébként az hogy valaki 18 éves lett de még otthon él és középsuliba jár még nem jelenti azt hogy felnőtt lenne. Valószínűleg nem genyózásból nem engedi az apja.
33/37 anonim válasza:
Megértem a Papát!
Bár már 18 éves és azt hiszi, hogy neki mindent lehet, neki jogai vannak - de nem!!!
Az udvarlás időszaka nem az együttélésről szól. Bár most Ő az igazi, de lesz még belőle bőven - és az összes hímneműt be kéne fogadni a lakásába a Papának aki a lányát jól meg?
34/37 anonim válasza:
Megértem az öreget . Júliusban fog születni a kislányom és hidd el nekem ,hogy már az ilyesféle gondolataidért is kinyomnám a szemed ;-) Húzogasd jobb híján :))
35/37 anonim válasza:
Úgy gondolom, jobban meg kellene ismertetni a fiút a szülőkkel, a papával. Ha megbízik a fiúban, akkor biztos nem lesz gond. A probléma nem az hogy elengedi-e a papa a lányt, hanem az hogy kivel. A papa bizalmát könnyű elnyerni, ha egy rendes srácról van szó ás látja hogy a lánya nem fog csalódni. Nem szabad a papára haragudni, szép szóval, tettekkel kell meggyőzni hogy ez egy tartós barátság, igaz szerelem és nem rövid távú kaland a fiú részéről. Te is bízzál a szülőkben, ők érzik, mert szeretnek és féltenek téged és több tapasztalattal rendelkezve tudják hogy megbízhatnak-e ebben a fiúban.
36/37 sempus válasza:
Én 14evesen ismertem meg a barátomat. Mai napig együtt vagyunk és szeretjük egymást, mellesleg most töltöm a 21et. Én 17 evesen próbáltam megkerni apát, hogy hagy aludjak a barátomnál...Nem engedte majd nagy nehezen sikerült,de milyen áron...állandó stressz volt ha csak kerni akartam valamit es meg is lett az eredménye a mindennapi fejfájásokban... szóval NEM NORMÁLIS. Megfogadtam én másként oldom meg ezeket a dolgokat ha már gyerekem lesz.
37/37 anonim válasza:
egyreszt az, az o haza, az van ott akit beenged, senkinek semmi joga beleszolni.
masreszt meg marhasag, a himvesszo nappal is felall, meg hazonkivul is felall, nem kell ahhoz se ejszaka se otthon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!