Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az, hogy 18 éves lány apja nem engedi meg 6 hónap után hogy a barátja (20) náluk aludjon vagy fordítva?
"Az normális hogy házasságig nem aludhat együtt a lány a fiúval? :))"
Tudod, mit? Még az is az, ha a szülőknél óhajtanak együtt aludni. Ők döntik el, nem a gyerek, hogy kit engednek haza.
Pár éve, amikor hazavittem a vőlegényemet, a szüleim külön szobában ágyaztak nekünk. Nem húztam fel rajta magam. A saját lakásunkban aludtunk együtt eleget.
Szexelni meg nappal is lehet, ezt minden szülő tudja.
Kinek a lakása? Ha a szüleidé, édesapádé, akkor szíve joga megtiltani, hogy a srác ott aludjon. Végülis nem hotel, hanem a saját lakása.
Tessék saját lábikóra állni, saját lakásba költözni, és azzal alszol, akivel akarsz.
Én egy év után aludtam a barátommal.Horkolt,rugdosott,mozgott keze-lába. Semmit se aludtam,alig vártam hogy másnap hazamenjen és aludhassak végre egyedül. Megjegyzem francia ágyam van,szóval elfértünk,de irtó idegesítő volt,hogy ott viháncol álmában :D Ez volt októberben,azóta talán egyszer aludtam náluk,meg vagy kétszer ő nálunk. Nem erőltetjük a dolgot,neki is elmondtam,hogy nem szeretek vele együtt aludni. Ettől függetlenül,tök jól megvagyunk,mindent elintézünk nappal :)
Persze,ki kell próbálni az együtt alvást,de mint látod nem mindig jól sül el a dolog. Nem is tudom,ha véletlenül feleségül venne barátom,hogy oldanánk meg ezt az együtt alvást :D
Visszatérve,szerintem a 6 hónap még korai együtt alváshoz. Próbálkozz a szüleidnél picit később.
19/L
Én vagyok az első válaszoló, most leírom a saját sztorimat, de kapni fogok érte hideget-meleget.
Körülbelül két hét múlva töltöm be a tizennyolcat. A párommal tizenhat évesen jöttem össze, ő akkor volt huszonegy. Rá két hónapra töltöttem a tizenhetet, és a harmadik hónap után aludtam először nála. Apámmal élek, ő is aggódott, először mondogatta, hogy nem engedi, végül megengedte, de az ötödik hónapig még nem szexeltünk. ( Gondolom ez most furcsa, mert itt általában az együtt alvást mindenki a szexszel teszi egyenlővé. ) Azóta rendszeresen a páromnál alszom, akár iskolaidőben is, mivel ez nem akadályoz meg abban, hogy másnapra fel tudjak rendesen készülni, sőt, ha egy nagyobb, nehezebb dolgozatra kell készülni, akkor inkább nem is megyek. No, de ezt nem úgy kell elképzelni, hogy folyamatosan ott alszom: Hetente egyszer megyek, ott alszom, másnap estefelé jövök haza, ritka, hogy ennél többször, mert nekem is megvannak a saját teendőim, a párom pedig dolgozik. Apámat nem zavarja, ha a párom jön át hozzánk, bár ez ritka, mint a fehér holló, hiszen a párom külön él a családjától, persze, hogy ott vagyunk szívesebben. Összegezve az egészet, a szülőm/szüleim nem tiltják, támogatóak, megértőek, természetesen azt ők sem mondják, hogy "Menjél lányom, dugasd meg magad!", csak tisztában vannak azzal, hogy felelősségteljesek vagyunk.
Kérdező, én még mindig azt mondom, hogy a lány apja megválogathatja, hogy kit és hogyan akar beengedni, kerülgetni a saját házában, illetve azt is megmondhatja a lányának, hogy hova mehet, mert habár jogilag felnőtt, még nem tud megélni a szülei segítsége nélkül. Nem vagyok az "Amíg az én kenyeremet eszed..." -mondat híve, de röviden és tömören ez így van. Amíg szülői segítség nélkül nem boldogul, addig beleszólhatnak az életébe bizonyos szinten.
21:21
Én nem azért nem helyeslem az együttalvást, mert a szexet látom benne...egyáltalán. Teljesen tisztában vagyok azzal, hogy a ... napközben is feláll :P szépen kifejezve...
Egyszerűen csak az együttélés-alvás téma a felnőttek "kiváltsága" kellene legyen, egy 18 évesnek meg más értékei kellene legyenek...
A sógornőm most 18, eszébe sem jut a "párjánál" aludni, sőt teljesen természetes, hogy anyósoméknál nem is feszegeti ezt a témát, tudja, hogy még bőven várhat vele. Vagy legalább addig, míg befejezi a sulit.
Sok szűz húszon éves fiúka eladja az erkölcscsőszt.
Nem semmi miféle emberek járnak ide...basszus, érzelmileg egy teáskanál szintjén lehettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!