Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Akik kertes házban élnek. A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik kertes házban élnek. A férjetek mit csinál meg a ház körül?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 18. 17:01
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Füvet együtt nyírunk, metszi a fákat amikor kell, gyümölcsöt szed, ezt én is szoktam vele, fát vág a begyújtáshoz. De olyankor is kimegyek vele hogy ne legyen egyedül. Ő vág, én összeszedem:) A férjem amúgy is kertész az eredeti szakmája szerint.

A kert amúgy közös ..édesanyám és a testvérem is itt laknak, csak a ház 2 felé van osztva belülről

nekünk nappali, hálószoba, konyha, fürdő, terasz,

nekik 2 hálószoba, konyha, fürdő

külön bejárat van nekünk is, meg nekik is,

külön háztartás...stb, még 2 saját kutyánk is van:D

nekik egy kutyusuk van.

amúgy egyikünket se zavarja hogy így lakunk. Inkább itt kicsit távolabb vidéken, mint a zajos büdös fővárosban...

Van olyan is, hogy egy hétig össze sem futunk velük:D....senkit nem zavar a másik.

Ők kérték ha nem baj, lakjunk itt, hogy segítsünk a rezsi felével. De mivel teljesen le vagyunk választva, van magánszférája mindenkinek.

Szóval a kerti munka többi részét ők csinálják. Ültetés, gazolás, ilyesmi.

2014. ápr. 18. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!