Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti alkudozosok vagytok ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti alkudozosok vagytok ha valamit vesztek, hogy viseli a férjetek? Mit csinál az ilyen helyzetkben?

Figyelt kérdés
Én ilyen vagyok piacon ,és ha olyan helyen vásárolok ahol mondjuk 1 termék minta darab és kint van hetek óta polcokon és pont az utolsó darab : Megszoktam kérdezni hogy adnak e rá engedményt : Tegnap elmentünk 1 müszaki áruházba . Amit kinéztünk és megszeretünk volna venni pont 1 ilyen termék volt : Az ára nem vészes 10000ft : A férjem miután elment az eladó jól lecseszett ,hogy ezt most már megint miért : Ő inkább elmegy a sorok közé amig vissza jön az eladó : Visszajött az eladó és közölte ,hogy 8000ft már át is árazta nekünk . Meg köszöntem a segítségét . Majd fízetés után kifelé a férjem annyit mondott ügyes vagy drágám : Kérdeztem tőle ,hogy most akkor mi van miért ,hagyott ott : Szerinte gáz így megkérdezni alkudozni neki ez égő .. Mondtam neki drágám most ,hogy megvettük ,már nem gáz ?? Most már nem :
2013. aug. 9. 07:59
 1/9 anonim válasza:
41%

Hát még a piacon elmegy, de egy műszaki áruházban én is szégyellném magam. mondjuk én a piacon sem alkudozom :).

ettől függetlenül nincs abban semmi rossz és a legrosszabb ami történhet hogy nemet mondanak. nem hiszem hogy bárkinek egy eladó, vagy piacos véleményére kéne adnia...

2013. aug. 9. 08:10
 2/9 Salx Narval ***** válasza:
87%
Én is szoktam alkudozni, ha lehet, még akkor is néha, ha nem.:D Engem inkább a tökölés, válogatás, akaszt ki.:D Természetesen belátom én is, hogy igaza van az asszonynak, de ha tehetem inkább lelépek ilyenkor.:D
2013. aug. 9. 08:10
 3/9 anonim ***** válasza:
31%
Attól hogy pénzt spórolsz vele még gáz! A piacon szabad de máshol illetlen és ciki.
2013. aug. 9. 08:11
 4/9 anonim ***** válasza:
41%

En kulfoldon elek, de itt is mindig ezt csinalom. Multkor valami utolso darabosat vettem. Kicsit meg volt mar nyomorgatva es mondta is az elado, en meg persze egybol visszakerdeztem, h van ra arengedmeny? :)

Nekem is kb az otodet engedte el. :)

A parom ilyenkor mindig osszehuzza magat picire, vagy elmegy, otthon a haveroknak meg o dicsekszik, h mekkora uzletet csinaltam. :)

En ezzel nem foglalkozom, ezek nem igazi gondok, csak rostelli ezt igy felvallalni, mert nalunk nincs nagy multja az alkudozasnak. Mashol viszont a kultura resze.

2013. aug. 9. 08:19
 5/9 anonim ***** válasza:
51%

Én egyáltalán nem tartom cikinek annak ellenére, hogy én sem szoktam alkudozni.

Inkább az a ciki, hogy az üzletekben teljesen hülyére veszik a vásárlókat és ugyanolyan áron adnak egy ezer ember által kipróbált, kiállított darabot, mint egy teljesen új, dobozos terméket.

2013. aug. 9. 08:19
 6/9 anonim ***** válasza:
51%

Én nem szoktam, mert ritkán veszek így dolgot,mde simán rákérdeznék.

Párom, ha nagyobb összget ad ki még arra is rákérdez, hogyha kpval fizet, akkor van-kedvezmény, szinte mindenütt, 2-5 %kedvezményt adnak, pl fényképező 250e abból így kaptunk 4%t az mér 10e ft így ingyen lett a másutt vásárolt tok hozzá...

Azzal, h rákérdezel nem történik semmi, de megadod az esélyt, hogy jobban járj..

Édesanya a 12e bikinit a tescobol hivatalosan 2000 ért hozta el...

Meg kellene tanulni az embereknek, hogy minden alkuképes, ami kinn van az irányár....

Természetesen egy zacskő sóval nem fogok alkudozni, de ha kinn van egy tv a polcon ix ideje, tehát használják az nem fogom elhozni teljes áron, max 70-80 % ért, amúgy nem kelll.. Ők jól járnak, mert nem marad a nyakukon, én pedig, hogy jóval olcsóbban jutottam a kívánt termékhez.,.egy democuccot alapból fel kellne mindenütt ajánlani a kedvezőbb árért (hol mennyi)

De miért tennék, ha te elviszed eredeti áron..

2013. aug. 9. 08:23
 7/9 anonim ***** válasza:
41%
Én sehol sem alkudozom még a piacon sem, nem véletlen annyi az ára és kész.Szerintem nem illik és ciki is.Főleg nem egy műszaki áruházban.A párom sem alkudozik szerinte is égő.De ha neked nem égő akkor hajrá.
2013. aug. 9. 08:35
 8/9 anonim ***** válasza:
59%

Igen, szoktam, mikor olyan a termék. Ezt a férjem úgy éli meg, hogy talpraesett vagyok.

Ha látod rajta, hogy zavarja, szólj neki, hogy nézze meg a vízforralókat, te még kérdezgetsz az eladótól :D

Jól csinálod, szerintem nem gáz és nem illetlenség. Egy sérült dobozos konzerv zöldborsó és egy épp dobozos között ugyan nincs különbség, csak azt senki nem fogja megvenni. Viszont az is el kell adni.

Mivel ez nem napi szinten történik, és nem rendszeres, mondhatni eseti, ki kell használni a lehetőséget.

2013. aug. 9. 08:46
 9/9 anonim ***** válasza:
51%

Szerintem nem gáz és nem ciki. Ha megkérdezed, hogy mennyit engednek az árából, akkor vagy engednek vagy nem. Semmit nem veszítesz. Van hogy nem alkudok, van hogy igen. Van, hogy ha meglátok valamit ami tetszik, akkor előre eldöntöm, hogy max. mennyit adnék érte. Ha ennél többe kerül, akkor kérem olcsóbban, aztán vagy adják, vagy nem (vásárban). Olyan dolgoknál nem alkudok ami szerintem is megéri az árát, de a többinél miért ne? Ékszerboltban is szoktak adni kedvezményt amúgy. :) Semmi cikit nem látok benne, de aki úgy érzi, hát az ne tegye.

Főleg maszek boltokban szoktak adni árengedményt, ha ott van a tulaj.:)

2013. aug. 9. 09:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!