Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi okozza manapság a névválasztás körül kialakult számomra érthetetlen jelenségeket?
Hát igen.. az elég nagy kitolás a gyerekkel, ha ugyan az a vezetékneve meg a keresztneve. Ezen már én is gondolkodtam... Ez nekem sem tetszik.
A Szerencsés Ajándék is elég furcsa. Nekem az Ajándék alapból nem tetszik.. Mondjuk van olyan fiú név, hogy Ajándok, az nagyon tetszik, így hangzásra, de nem adnám a gyerekemnek. Még második névnek sem...
A Dzsindzsör, Dzsásztin meg így elég béna... Ezek sem tetszenek, legalább is így nem. A Ginger elég szép, az tetszik.
De attól, hogy valaki nem Zsuzsának, Andreának, Tímeának / Bencének, Tamásnak, Gergőnek kereszteli a gyerekét, még nem biztos, hogy feltűnési viszketegsége van... Csak mondjuk jobban tetszik neki a kicsit szokatlanabb név...
4. voltam.
Egyébként meg a Prudencia nevet inkább nem kommentálom:-)
Biztos van, akinek ez tetszik, de az nem én vagyok....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!