Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Megcsalt a férjem! és nem szeret már!
2010 júniusában ismerkedtünk meg 2011-ben házasodtunk össze 2012 ben jött a gyerek és most a férjem 350 km el dolgozik 2 hetente jár haza .
velünk feszült ideges . Elszeretne válni mert már nem szeret engem és meg is csalt
Én nagyon szeretem és ragaszkodom hozzá .
Mit tegyek hogyan kapjam vissza a Férjemet a cuncimat
Nekünk is hazudtál! Mostmár kezdem úgy látni, hogy ő jár jobban, ha elváltok! Úgy lett felvezetve a kérdés, hogy a "csapodár" férjed megcsalt! Közben kiderült, hogy "hazudtál neki". Aztán kiderült, hogy nem "hazudtál", hanem átverted, tulajdoképpen elcseszted a pénzét, vagy akár a közös pénzt. A további részletekre én már nem igazán vagyok kíváncsi, mert - ha nem kamu a kérdés - ugyanolyan handabanda, mint az eddigiek.
A te férjed vagy megcsalt, vagy csak mérgében mondta, de azért hagy ott, mert hazudsz, lopsz, csalsz, még tőle is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!