Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Aki ugy erzi/erezte nem eleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki ugy erzi/erezte nem eleg "jo no" vagy "jo pasi" a parjanak, hogyan kuzd (ott) meg ezzel?

Figyelt kérdés
Mert mondjuk korabban mas ferfiak/nok jottek be neki, csinosabbaknak csapta a szelet.
2014. ápr. 13. 20:31
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Nagyon szepen koszonom a sok valaszt:)

#3: igen, no vagyok, es talan tul maximalista, ezert szivesen lennek a szemeben az a no, akit szivesen vinne egy ejszakara is, ha ugy alakulna, nem mast valasztana. Nagy butasag, tudom, de ezt erzem.

Persze az agyammal tudom en is, hogy nem engem vett volna el, ha nem en lennek Az a no szamara, de ettol meg rosszul erzem magam.

En is ugy latom, hogy az exek nem voltak szebbek mint en, de rajtam ez sajnos nem segit:)

2014. ápr. 13. 21:24
 12/17 anonim ***** válasza:
1. vagyok. A kérdések arra irányultak, hogy a korábbi kapcsolatai miért nem működtek. Egyszer sem hangzott el indok, ami a külsőségekkel lett volna kapcsolatban. A mellett, hogy folyton elégedetlen vagyok magammal, tudom, hogy egyek vagyunk a férjemmel, fel sem merült soha, hogy ne fogadnánk el egymást olyannak, amilyen. Mástól nem kapta meg soha, amire igazán vágyott. És ez nem kg, vagy szimmetria kérdése. :)
2014. ápr. 13. 22:11
 13/17 anonim ***** válasza:

Nálunk is inkább én érzem azt, hogy nem vagyok elég jó számára.

Elsősorban mert beteges vagyok, és lehetne egyszerűbb élete is valaki más mellett, nem a kórházba futkosni. De a beteg kinézetem is okoz bőven problémát, és ezt vetítem ki a világra. Hogy meglátnak rajtam nevetnek (mert sovány vagyok, sápadt,stb.) Jó nagy butaság, de sajnos ez van.

2014. ápr. 14. 09:11
 14/17 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok/voltam ilyen helyzetben, de azt nem értem, hogy ha a párom mellettem döntött, én kellek neki, akkor miért érezném én azt, hogy nem vagyok elég jó? Én ezt nem értem.
2014. ápr. 14. 09:36
 15/17 anonim ***** válasza:
Addig nem kezdtem kapcsolatba, amíg ilyen félelmeim voltak.
2014. ápr. 14. 11:40
 16/17 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat, mindegyik nagyon hasznos volt:)

#14: ugy vettem eszre, hogy aki nincs ebben benne, az nem is fogja ezt soha megerteni. Megprobalom elmagyarazni: ugy erzem a ferjem "leadta" miattam, mert jo feleseg vagyok, olyan "felesegnek-valo" ugymond, lehet velem viccelodni, lehet nevetni, enni, beszelgetni stb, es emiatt elcsuszott a kulsom felett, hogy nem vagyok annyira jo.

A vicces amugy, hogy annyi ferfi, no stb bokolt mar, hogy magam is ugy gondolom, hogy nem nezek ki rosszul, relative szepnek szamitok, ki merek mozdulni smink nelkul, de a ferjemnek valahogy nem erzem ugy, hogy en lennek a best. Talan azert mert tudom milyen nok tetszettek neki, es egyaltalan nem olyan vagyok, csak azok meg nem kapcsolatra valok voltak...

2014. ápr. 15. 22:18
 17/17 anonim ***** válasza:
Közhelynek hangzik, de a szépség relatív és nem is a külső számít. Te vagy rá az élő példa, ha tényleg az a helyzet hogy "nem vagy olyan szép" mint az elődök. Amúgy ezt én így látatlanban is kétlem. A futó kalandokban, laza kapcsolatokban számít egyedül a külső, mert ott más viszont nem számít. Egy komoly kapcsolatban, ahol a felek hosszútávra terveznek, szerelmesek, ott már szinte csak a belső értékek számítanak, hogy ki milyen ember, hogyan viselkedik a másikkal... stb. Akár "csúnyább" vagy az elődöknél akár nem, az a lényeg, hogy itt most két személyiség talált egymásra és nem két test. A lelkek egymásra találását pedig sosem fogja egyetlen testi kapcsolat sem űberelni.
2014. máj. 10. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!