Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki ugy erzi/erezte nem eleg "jo no" vagy "jo pasi" a parjanak, hogyan kuzd (ott) meg ezzel?
Nagyon szepen koszonom a sok valaszt:)
#3: igen, no vagyok, es talan tul maximalista, ezert szivesen lennek a szemeben az a no, akit szivesen vinne egy ejszakara is, ha ugy alakulna, nem mast valasztana. Nagy butasag, tudom, de ezt erzem.
Persze az agyammal tudom en is, hogy nem engem vett volna el, ha nem en lennek Az a no szamara, de ettol meg rosszul erzem magam.
En is ugy latom, hogy az exek nem voltak szebbek mint en, de rajtam ez sajnos nem segit:)
Nálunk is inkább én érzem azt, hogy nem vagyok elég jó számára.
Elsősorban mert beteges vagyok, és lehetne egyszerűbb élete is valaki más mellett, nem a kórházba futkosni. De a beteg kinézetem is okoz bőven problémát, és ezt vetítem ki a világra. Hogy meglátnak rajtam nevetnek (mert sovány vagyok, sápadt,stb.) Jó nagy butaság, de sajnos ez van.
Koszonom a valaszokat, mindegyik nagyon hasznos volt:)
#14: ugy vettem eszre, hogy aki nincs ebben benne, az nem is fogja ezt soha megerteni. Megprobalom elmagyarazni: ugy erzem a ferjem "leadta" miattam, mert jo feleseg vagyok, olyan "felesegnek-valo" ugymond, lehet velem viccelodni, lehet nevetni, enni, beszelgetni stb, es emiatt elcsuszott a kulsom felett, hogy nem vagyok annyira jo.
A vicces amugy, hogy annyi ferfi, no stb bokolt mar, hogy magam is ugy gondolom, hogy nem nezek ki rosszul, relative szepnek szamitok, ki merek mozdulni smink nelkul, de a ferjemnek valahogy nem erzem ugy, hogy en lennek a best. Talan azert mert tudom milyen nok tetszettek neki, es egyaltalan nem olyan vagyok, csak azok meg nem kapcsolatra valok voltak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!