Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ilyenkor a helyes? Mit tennél, ha ilyen helyzetbe kerülnél?
Huseg dontes kerdese .
Mindig joheet a kisertes a proba de csak rajtad mulik mennyire vagy eros es tiszteled a ferjed es magad azzal hogy ellenalsz a kisertesnek.
elnyomni igen is egeszseges hiszen nem vagyunk alatok emberek vagyunk mert uralkodni tudunk magunkon ez tesz emberre
"Egy személy kedvéért nem másíthatod meg a becsületesség és az erkölcs értelmét, s nem győzheted meg önmagadat vagy engem arról, hogy az önzés egyértelmű a megfontolással, vagy hogy a veszély iránti érzéketlenség legjobb biztosítéka a boldogságnak."
Jane Austen
habár ezt én is észrevettem, akivel össze van zárva az ember, egy idő múlva, ha tetszik, ha nem, ha van szimpátia, ha nincs, a szexualitás idővel felüti a fejét.
hallottam már eladót lefeküdni a kínai főnökével és szerintem ahhoz gusztus is kell valahol...
de hál ég vannak emberek akik határozottak a párjuk mellett és tudják, hogy megtehetnék, de nem akarják elrontani vele az otthon varázsát. mert azzal már semmi nem lenne a régi, mégha ezt csak az egyik fél tudja is. onnan már kakában élne az ember tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!