Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne a helyes döntés ebbe a helyzetbe?
Kérd meg, hogy talán az igazat mondja el.
Egyébként ezért nem szeretem a "halál a májra" bulikat.
Kezdjük ott, hogy minek kell öntudatlanra leinnia magát. Meg is erőszakolhatta volna az a valaki, már ha igaz amit mond.
Beszéljétek meg a dolgot szerintem, és mondd meg neki, hogy az igazat mondja...
Nem értem mért húzza a fejed..
OFF, de igaza van az egyik hozzászólónak, mi a fenének kell öntudatlanra innia magát? Oké, hogy vigyázol rá, de azért nehogy már azt játsszuk, hogy ő leissza magát a sárga földig, te meg utána őrködsz felette. Ráadásul nagyon megnyerő egy illuminált ember. :S Vigyázás alatt én inkább azt értem, hogy szólsz neki hogy ne igya ennyire le magát. Vagy valahogy megpróbálod ettől a szándékától eltéríteni.
A másik: most tudja egyáltalán, hogy mi történt? Bár olyan állapotban kétlem, hogy bármire emlékezett volna.
Tudod, barátnőim közül vannak, akik ilyen körülmények között veszítették el. Egyik sem emlékszik rá vissza kellemesen. Mi abban a jó?
Szerintem próbáld tisztázni a helyzetet, és ha nem megy, akkor lépj le. Őszinteség nélkül nincs kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!