Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te férjed Milyen? Mennyire végzi el a ház körüli munkákat?
Noszogatni kell? örömmel teszi?
Az én férjem és most már tényleg tele van a hócipőm vele hiába kérem nem teszi (Ha kérem állandóan azt mondja ne szóljak bele az ö dolga , jam..igen az ö dolga azért néz ki minden ugy ahogy kinéz hátul a ház körül.
az ilyen tipusu férfit hogy lehet rávenni arra hogy emelje fel a hátsoját és csinálja azt amit egy férfinek el kellene végezni a ház körül?
Ne haragudj, de az ilyen típusú férfit elkerülni kell, nem hozzámenni. Rávenni nem hinném hogy lehet. Max akkor csinál valamit ha kedve van.
Az én férjem amúgy nem ilyen. Vannak házimunkás feladatai, tehát házon belül (is). Ez nem sok dolog, mert én jobban szeretem csinálni, és több időm is van rá. (hamarabb érek haza)
Kertben pl füvet nyír, metszi a fákat, fát vág ilyesmi...amúgy is kertész az eredeti szakmája:D csak nem tudott benne elhelyezkedni állandó munkára...
Feladatai:
begyújt, kiteregeti a ruhákat,
megszereli a csapot ha eldugul, könyvespolcot szerel, cipekedik vásárláskor (ez pont nem benti:D),
a kis bevásárlásokat csak ő csinálja, nagyra együtt megyünk
nem hagyja szanaszét a tányérját a nappaliban, hanem kiviszi a mosogatóba hogy ne nekem kelljen azt is ( nem nehezíti meg az én dolgomat)...,
kiviszi a szemetet,
villanykörtét cserél,
maga után elpakol, kidobja azt a szemetet amit ő csinál.
A férjem a mindennapi dolgokat magától csinálja. De pl arra megkért hogy figyelmeztessem mikor kell kivinni a szemetet mert elfelejti hogy péntekenként:P, vagy pl nem kell minden nap könyvespolcot felszerelni...de pl az elmúlt 4 hónapban havonta felment egy a falra. ( most meg már nincs hely többre a nappaliban.)
Főzni kifejezetten nem tud....szóval azt csak én csinálom és szeretem is. Tehát nem zavar. Még a mirelit húst se tudja megsütni úgy, hogy ne maradjon hideg a közepe:D Viszont tükörtojást ő süt (nekem elszakad), és sütit csak ő tud sütni:D Meg pizzát is. (én nem tudom begyújtani a sütőt:(
Szóval nagyjából így. Kiegészítjük egymást:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!