Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te férjed Milyen? Mennyire végzi el a ház körüli munkákat?
Noszogatni kell? örömmel teszi?
Az én férjem és most már tényleg tele van a hócipőm vele hiába kérem nem teszi (Ha kérem állandóan azt mondja ne szóljak bele az ö dolga , jam..igen az ö dolga azért néz ki minden ugy ahogy kinéz hátul a ház körül.
az ilyen tipusu férfit hogy lehet rávenni arra hogy emelje fel a hátsoját és csinálja azt amit egy férfinek el kellene végezni a ház körül?
Bármit. Korábban ki-mit-szeret alapon osztottuk a házimunkát.
Most kb 2-3 hétre vagyok a szüléstől, mindent teljes mértékben átvett, ami nekem nagyon nehézkes vagy egyáltalán nem megy. Közben intézi/csinálja az új lakás felújítását. Amihez nem kellett szakértelem, azt nagyrészt már megcsinálta.
Cserébe én meg átvettem sok telefonálós/e-mail írós feladatot, ami a munkájához tartozna, de ezeket könnyedén meg tudom csinálni. Inkább ezt, mint sittet hordani...
és hogy lehet rávenni hogy megcsinálja azt amit neki kellene( kutyaszar szedés, füvágás, hátsó udvar rendbetértele, kamra felépitési, homokozo és hinta felállitása elkészitése betonozás...
ezek olyanok amiket én nem tudok megtenni egy 3 éves és egy éves melett. ház benti részét teljesen egymagam csinálom csináltam még a szülés elötti napokon is.
Nekem még meg sem fogalmazódik a fejemben, hogy meg kéne csinálni valamit amikor ő már rég kész is van vele.
Szerintem egy ilyen embernek hiába fogsz könyörögni...
Lakásban lakunk és nagyjából egyforma arányban végezzük el a házimunkát, mivel mindketten dolgozunk napi 8 órában.Hhogy éppen ki mit csinál meg, az ad hoc jellegű, ahogy éppen kijön a lépés. Szóval mindketten megcsinálunk bármit a lakásban, legyen az WC-takarítás, felmosás, főzés, stb.
Gondolom nem mostanában lett ilyen a férjed, hanem mindig is ilyen volt. Bocs, de mindenki olyat szagol, amilyet szakít.
Egyvalamit nem értek! Ezt a kapcsolat elején nem tudtad?
Nàlunk szinte szolni sem kell, segit a pàrom, amiben kell! Nem vàltoztathatod meg szerintem.
Benti munkákat egyedül végzem de ha ugy látja nekiáll porszivozni és betesz egy mosást,nemgond neki.
Kinti mnkák már neccesebbek mert nincs mindig kedve hozzá,de megbeszéljük és 99%ban együtt csináljuk,ha másnem fözök kávét szünetben beszélgetünk,tartom a szerszámokat,vagy hozd ide munkás vagyok:)szeretünk ketten "dolgozni" néha csak unalomüző vagyok ha olyan a munka.
Nálunk mindenki megcsinálja a dolgát. Én ilyen esetben nem csinálnám meg neki azt, amire neki van szüksége, pl. ha te főzöl, akkor nincs kaja, de erről előre szólnék, aztán következetesen be is tartanám:
-Szívem, szeretlek, sok mindent jól csinálsz, de már többször kértelek, hogy csináld meg a kinti munkát, ami a te feladatod. Az enyém a főzés/mosás(/illessz be vmit, amire nagy szüksége van), ha nem csinálod meg, akkor én sem. Ne haragudj, hogy ilyen módszerhez kell folyamodnom, de már nem tudok mást kitalálni. Szólj, ha elkészültél vele, és akkor én is megcsinálom, amit te vársz tőlem.
Ezt pedig következetesen betartani. Természetesen te egyél, de neki ne adj/mosd ki a saját ruháid, de az övét ne,stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!