Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Te férjed Milyen? Mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te férjed Milyen? Mennyire végzi el a ház körüli munkákat?

Figyelt kérdés

Noszogatni kell? örömmel teszi?

Az én férjem és most már tényleg tele van a hócipőm vele hiába kérem nem teszi (Ha kérem állandóan azt mondja ne szóljak bele az ö dolga , jam..igen az ö dolga azért néz ki minden ugy ahogy kinéz hátul a ház körül.

az ilyen tipusu férfit hogy lehet rávenni arra hogy emelje fel a hátsoját és csinálja azt amit egy férfinek el kellene végezni a ház körül?

2014. ápr. 11. 08:14
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen helyzetben sokszor működő trükk:

"Betonoznál vagy homokozót építenél inkább?" - így fel sem merül, hogy megcsinálja, hanem lefoglalja az, hogy a két opcióból melyik kedvezőbb neki, melyiket válassza.

Ha nem működik, akkor egyszer ültesd le és teljesen nyíltan, kedvesen kérdezz rá, hogy miért halogat. A halogatás mögött mindig valami mélyebb indok szokott meghúzódni, ami motiválatlanná teszi az embert. Ne ítélkezz, ne vádaskodj, próbálj őszinte érdeklődéssel fordulni felé.

Lehet, hogy a piszkálás zavarja, vagy sokszor kritizálva van a munkája, ezért belekezdeni sincs kedve. Ha esetleg rád nézve negatív dolgot mond, ne állj le vitatkozni, zárd le egy "köszönöm, hogy elmondtad" mondattal.

2014. ápr. 11. 09:28
 12/22 A kérdező kommentje:
köszönöm ment a zöld kéz köszönöm a tanácsokat kiprobálom!
2014. ápr. 11. 09:29
 13/22 anonim ***** válasza:
87%

Nálunk is noszogatni kell. Nem zavarja, ha magas a fű vagy ha szanaszét vannak hagyva a kerti szerszámok.... Ha csesztetem, akkor nem csinálja meg. Rájöttem, ha kedvesen kérem, hogy pl. Szívem, olyan szép lenne a kert, ha lenyírnád a füvet, úgy örülnék neki...., akkor napokon belül megcsinálja. A másik jó trükk: -Szívem, azt terveztem, hogy ma délután a kertet gazolom. Nem lenne kedved kijönni velem? Mondjuk addig levághatnád a füvet.

Ezek mindig beválnak. Ilyenkor örömmel megcsinálja a dolgokat, és utólag még örül is neki. Ha cseszegetem, akkor egyből elkezd védekezni meg dühös lesz, és csak összevitatkozunk, a munka meg úgy marad.

2014. ápr. 11. 09:37
 14/22 anonim ***** válasza:
65%
kérdés mert ez nem derült ki. Ő a pénzkereső? Mennyit dolgozik egy héten kb? Fizikai munkát végez? Te mennyit dolgozol egy héten?
2014. ápr. 11. 09:46
 15/22 anonim ***** válasza:
82%
Van amit megcsinál időnként, mondjuk kipakol a mosogatóból, vagy elkezd teregetni magától vagy porszívózni. A kocsit is ő szokta lemosatni. Azon kívül sajnos mindig csak ül a gépe előtt. Jó lenne ha pl. néha főzne valamit, de azt abszolút nem tud, a kerti munkákhoz nem ért és a ruháit ő is szanaszét hagyja, de azért boldog vagyok vele mert én is elég rendetlen vagyok és nem piszkál miatta.
2014. ápr. 11. 09:49
 16/22 anonim ***** válasza:
73%

Nluk nincs ház körüli munka, de kiveszi a részét a házi munkából is, kérés nélkül..

Viszont ha lenne j

Ház körüli, meg sem állna..ezt azért tudom, mert egy ideig gobdoztunk egy kertet, nah ő legszívesebben minden nap ott lett volna...

2014. ápr. 11. 09:57
 17/22 A kérdező kommentje:
informatikus
2014. ápr. 11. 10:01
 18/22 anonim ***** válasza:
78%

a párom lusta mint a disznó!

egész nap a facebookon meg a tv sorozatok előtt van a kanapén.

én csinálok mindent, mosok, főzök, takarítok, és ápolom a kertet.

de mondtam is neki gondolja át az életét, mert így se gyerekeket nem akarok tőle, de el sem veszem azért, hogy két hónap múlva elváljak tőle mert nem képes változni.

35F

ő meg 34N, aki nem csinál semmit, ha szólok neki hogy munka lenne, van hogy annyira mérges lesz hogy neki dolgoznia kellene valamit, hogy többször is elment az anyjáékhoz, és ott előadta hogy ő neki miket kéne csinálnia.

2014. ápr. 11. 10:23
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem mondom, hogy élvezettel veti bele magát a feladatokba, de különösebb kérés nélkül megy és megcsinálja amit kell.
2014. ápr. 11. 10:31
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen típusú férfihez nem kell hozzámenni, mert lusta mint a bánat, és a noszogatás is maximum ideig-óráig használ.
2014. ápr. 11. 10:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!