Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok vonzó a férjem számára (? )
Egyrészt, ha azt mondja, hogy nem zavarja, akkor nem zavarja.
DE! Ha téged zavar, akkor tényleg érdemes megfontolni a műtétet.
Nekem nem lógott, egyszerűen csak nagyon kicsi volt. Ha elkezdtem sportolni, azonnal eltűnt az kevés is (ugye genetikailag onnan szívta el a zsírt elsőként a testem).
A férjemnek kifejezetten tetszett az a kicsi is, de engem kamaszkorom óta zavart. Kerestem egy jó sebészt, azzal a határozott feltétellel, hogy legyen megtévesztően természetes.
Az lett, aki nem szakember, tapintás alapján nem mondja meg, hogy saját-e. Nem csak a régi, kemény implantátumok léteznek, már nagyon lágyakat is gyártanak.
A felvarrás is lehetséges, de az több és látható helyen levő heggel jár.
Miért gondolod azt, hogy a férjed a melled miatt szeretett beléd, és vett el feleségül?
Úgy tűnik téged jobban zavar a melled állapota, mint őt. Ha nem tudod elfogadni, akkor változtass, van épp elég plasztikai sebész.
Azt viszont lásd be, hogy a melled már soha nem fog úgy kinézni, mint húszévesen. Senkié sem néz ki úgy.
Én még csak egy gyerkőcön vagyok túl, de már az enyém sem ugyanolyan. Nem lóg, de azért mégsem ugyanaz. Ez van. Vagy elfogadom, vagy plasztikáztatom. Utóbbitól eléggé idegenkedem, de ki tudja mi lesz 10-15 év múlva.
Ha a férjem már nem kíván, akkor szerintem nem ez lesz az oka.
Kérdezted, és mondta, hogy nincs vele baj. Kérdésedre, miszerint mit tegyél, hogy kiderüljön az igazság a válasz tehát az, hogy kérdezd meg, és válaszolni fog. De akkor viszont fogadd is el a válaszát...
Te ennek ellenére azt gondolod, hogy baj van vele.
Akkor miért kérdezted? Hátha azt mondja, amit hallani akartál?
Nők fejében olyan fogalom nem létezik, hogy "őszinte férfi". Akkor sem, ha 3 gyereket szültél neki.
Ilyen hozzáállással hosszú távon el fogod szúrni a házasságod. Addig fogod bszogatni azzal, hogy nem hiszel neki, és mondjon mást, amíg tényleg megunja a lógó melled...
A fejedben tegyél rendet, és örülj annak, hogy van 3 egészséges gyereked, hogy van CSALÁDjuk, és ne rugózz baromságokon... Sok gyerek sajnos nem tudja ezt elmondani magáról...
Ki szeret egy lógó mellet? Senki.
Megette a fene azt a házasságot, amit egy csini mell tart életben.
Szia!
Mielott muteten gondolkoznal vagy barmin :)
Sok ferfinek abszolut nem tetszik! Kemeny semmi termeszetesseg...
Anyum is megcsinaltatta es neveloapam azota nem "foglalkozik" a melleivel...
En is megakartam de beugrott egy hatalmas igazsag amit nem ertettem anyumeknal!
Csaszaros voltam a hasam majdnem teljesen erzeketlen igy 4 ev utan is! Ha hozzaerek csak a zsibbados bizsergos erzes van mint mikor elnYomod a labad! Ez igaz a mellekre is! Ott ahol vagnak es az idegeket is vagjak az mar korantsem ugyanaz az erzes lesz!
Parom egyenesen kerte, hogy en ilyet inkabb ne csinaltassak! Es nem az anyagi vonzata miatt...
Ne csináld már. Ha azt mondja hogy nem zavarja akkor nem zavarja.
Amúgy nekem is lóg a mellem, bár nekem fogyástól...de elég gázul néz ki... és engem zavar, a férjemet meg rohadtul nem.... és tudod honnan tudom?
1. mert a férjem azt mondta. és nem hazug ember, ha azt mondja akkor úgy is van.
2. olyan merevedése van már csak attól ha megölel hogy öröm nézni...és ha leveszem a melltartóm (amit ő kér) akkor még jobban...
Szóval na, nekem ennyi elég, hogy higgyek neki. Ha neked nem, akkor ott más gondok vannak, nem a melled.
vv eva szilikon nelkul ?
mert az teleg gaz :D
utana jobb lett neki.
Már nem azért de szerintem ti itt rózsaszinűbbnek gondoljátok a világot,mit amilyen...
Ki szereti a lógó mellet?Tök igaza van a kérdezőnek:SENKI!Láttatok ti már olyan pasit aki lógó mellű nőket nézeget a neten?Ugye,hogy nem..És persze,hogy nem fogja a férjed a képedbe vágni,hogy zavarja,mert nem akar megbántani.Ettől még biztos szeret,de,hogy nem tetszik neki az tuti.
Beszélegessetek el róla őszintén mit lehet tenni a dolog ellen,megengedi-e a pénztárcátok,hogy megműttesd(ha szeretnéd),és a férjed mit szólna ehhez.
Persze nekem volt olyan ismerősöm aki azt modta,hogy jó igy is,ne legyen műtét(,mert az sokba kerül,a feszes mellű kolléganő meg ingyen volt...)Na erről ennyit.
Szerintem ne varrasd fel.
Az olyan rettenetesen ronda, hogy mindentől el fog menni a kedve.
Amúgy van, akinek a lógó mell is tetszik - nézz csak körül az interneten (írd be keresőszónak) és lesz találat bőven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!