Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nem vagyok vonzó a férjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vagyok vonzó a férjem számára (? )

Figyelt kérdés
Három gyereket szültem és szoptattam, nagyon megereszkedett a mellem. Engem ez nagyon zavar és szégyellem. A férjem azt mondja jó így ahogy van. De mi van, ha mégis zavarja,.csak nem mondja? Mit tegyek, hogy kiderüljön az igazság?
2014. ápr. 11. 07:13
1 2 3 4
 11/39 Kései Sirató ***** válasza:
88%

Egyértelmű, hogy a melled kinézete nem a férjedet zavarja, hanem téged. Miért nem lehet ezt felvállalni? Miért kell rákenni?

Mondd el neki bátran, hogy zavar téged és esetleg érdeklődj, hogy van-e olyan plasztikai műtét, amellyel szilikon beültetés nélkül is lehet rajta javítani, szerintem lehetséges, hogy van és akkor te is megnyugszol, és a férjedet sem kell ezzel zaklatnod.

2014. ápr. 11. 08:06
 12/39 anonim ***** válasza:
40%
Veletek, nőkkel az az egyik legnagyobb probléma, hogy rólunk, férfiakról is azt feltételezitek, hogy annyira alattomosak vagyunk, mint ti és annyira nélkülözzük az őszinteséget is.
2014. ápr. 11. 08:07
 13/39 anonim ***** válasza:
88%
Magadat kell elfogadnod, téged zavar, nem őt.
2014. ápr. 11. 08:22
 14/39 anonim ***** válasza:
86%
A férjed nagyon jól tudja, hogy miért ereszkedtek meg a melleid: mert három gyönyörű angyalkával ajándékoztad meg Őt! Hidd el, ha azt mondja, nem zavarja, akkor ez így is van :)
2014. ápr. 11. 08:31
 15/39 anonim ***** válasza:
86%

És ha a férjed kérdezné azt, hogy ,,Szívem, már nem vagyok olyan izmos, mit gondolsz erről?" Akkor te arra mit mondasz? Hogy ,,nem jó, elhagylak, ha nem csinálsz vele valamit"?

Ha TÉGED ennyire zavar, varrasd fel, ahhoz nem kell még szilikon sem. A férfeiak pedig TÉNYLEG azt mondják, amit gondolnak, de mi nők szeretünk többet látni mögé.

2014. ápr. 11. 09:12
 16/39 anonim ***** válasza:
45%

Hihetetlen mennyi paraszt válaszolt neked, sajnálom!

Onnantól kezdve, hogy megkérdezted a férjed és ő azt mondta, hogy neki tetszel, már nincs mit kideríteni, kiderítetted, tetszel! (különben is, megajándékoztad három gyermekkel, a megereszkedett cici igazán nem nagy "ár")

Írod is, hogy nagyon zavar, hogy szégyelled. Megértem, hogy zavar, de szégyellni ne szégyelld, inkább légy büszke a gyermekeidre!

Ha meg nagyon-nagyon zavar, akkor műtétet javasolnék. (Tudom, hogy nem mindenkinek engedi a pénztárca, de hát az sem állapot, hogy úgy élsz, hogy ez téged ennyire zavar)

2014. ápr. 11. 09:18
 17/39 anonim ***** válasza:
93%

Nem akarok hülyeséget mondani, de úgy tudom, régebben 2 gyerek után el lehetett menni mellplasztikára, amit a tb támogatott.

Érdemes lenne esetleg utánanézni, hogy most is így van-e.

2014. ápr. 11. 09:28
 18/39 anonim ***** válasza:
54%

Neked egész nap lóg a melled,

a férjednek egész nap lóg a farka.

Összeilletek. Mi a gond?

:)

2014. ápr. 11. 09:30
 19/39 anonim ***** válasza:
96%

Kérdező!

Nekem is 3 gyerekem van én is szoptattam, nekem sem olyan már a mellem, mint lány koromban.

DE! Azt tapasztalatból mondom, hogy a női mell nem a harmadik gyermek szoptatása után vagy közben veszíti el eredeti formáját, hanem jóval korábban.

Az a sejtésem, hogy a Te problémád önértékelési zavar. Történt valami a közelmúltban, a 3 gyerkőc szoptatásának befejeztével, ami összezavart? Ha a férjed vonzónak talált az első, a második és a harmadik gyermek után is, akkor hihetsz neki, és inkább magadban keresd a hibaüzenet okát. Sokszor rosszabbul érzi magát az ember a bőrében, mint amennyire ez a valós helyzetnél fogva indokolt.

A szégyen, amit érzel, bezár Téged a saját világodba, és ez a tudat az egész jelenléteden meg fog látszódni. Tudod, vannak természeti népek ahol a férfiak kifejezetten büszkén a megereszkedett mellű párjukra, mert ez a mellforma eleven bizonyítéka annak, hogy az illető nő fogamzóképes, nem meddő és gyermekei vannak. Amit Te elkendőzni próbálsz, az másnak büszkeség. Minden viszonylagos.

Húzd ki magad! És légy büszke, hogy szerető férjed és 3 csodálatos gyermeked van! Komolyan!

2014. ápr. 11. 09:49
 20/39 anonim ***** válasza:
9%
Csak azt tudnám, hogy te tényleg egy ilyen nö vagy, ezekkel a beteges szorongásokkal, vagy valamelyik plasztikai sebész bérence aki szélesiteni akarja áldozatai körét?
2014. ápr. 11. 10:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!