Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Egy feleségnek fáradtan is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy feleségnek fáradtan is kötelessége lefeküdni a férjével?

Figyelt kérdés
Az előbb volt itt egy kérdés amiben a kérdezőt lehurrogták amiért fáradtan nincs kedve a párjával összebújni. Ez milyen hülye felfogás?
2014. ápr. 10. 19:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
14%
IGEN!
2014. ápr. 10. 21:25
 12/16 anonim ***** válasza:
94%
Una, a kérdésben szereplő férfi a felesége elé akart menni kocsival a munkahelyére, aztán este együtt zuhanyozni, összebújni... ez szerintem messze nem az "elvárja a szexet" kategória.
2014. ápr. 10. 21:26
 13/16 mustafa33 ***** válasza:
46%
Kötelességből nekem nem is kéne.
2014. ápr. 10. 23:15
 14/16 mustafa33 ***** válasza:
42%
És milyen bölcs volt a próféta (az Úr áldja és adjon neki békét) amikor négy feleséget engedélyezett ☺.
2014. ápr. 10. 23:16
 15/16 anonim ***** válasza:
91%

Nyilván nem kötelessége.

Én mondjuk úgy vagyok ezzel, hogy sokszor az evés közben jön meg az étvágy..

Tehát kezdjünk bele, hozza meg a kedvem annyira, hogy már ne akarjak aludni :)

2014. ápr. 11. 09:33
 16/16 anonim ***** válasza:
75%

Nem kötelessége,de nem is mindig ajánlatos ezzel a kifogással élni,és kihúzni magát a szex alól.

Ez pont olyan mint a "fáj a fejem".Na ha tényleg fáj a fejem,akkor a szextől tuti elmúlik,nem tudom miért.

2014. ápr. 11. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!