Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érti meg a párom, hogy fáradt vagyok a hülyeségeihez?
Rólad is az a viccbeli nő jut az eszembe, akit beránt magához a ketrecbe a gorilla és nekilát alaposan megdugványozni.
A nő kikiabál a férjének, hogy segítsen.
Erre a férj: mond csak neki is, hogy most fáradt vagy!
Érted akar menni kocsival? Ez már minden határon túl megy! Ha most nem állítod le, végleg el fog kanászodni. Az egész ötlet morbid és ahogy mondod, hülyeség.
Hogyha minden másnap ilyen vagy, az nagyon gáz, nézz már magadba, legalább olvasd vissza a kérdésed. Hogyha háromhavonta vagy ilyen, akkor meg szépen is közölni lehet hogy nagyon fáradt vagy és egyedüllétre vágysz. Te rögtön hülyézel és erőszakos állatnak titulálod a párod, csak mert érted akart menni.
l22
Bzdmg... Nem mondom, h cseréljünk férjet, mert nekem is olyan van, mint neked. Csak én értékelem is.
Számomra amúgy pont kimeríti a pihenés fogalmát a közös fürdés és összebújás..
De add elő neki, hogy szerinted hülyeség. Hátha elhagy és keres egy normális nőt...
Nekem az ő helyében nem is kellenél, ha csak kötelességből teszed. Sőt akkor is azt gondolnám amikor valóban akarod, ha egyáltalán van ilyen.
De majd ha talált egy másikat, írj ki egy kérdést, hogy nem érted minek neki más is rajtad kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!