Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érti meg a párom, hogy fáradt vagyok a hülyeségeihez?
Figyelt kérdés
Ma este hatig dolgozom, a férjem felhívott, hogy értem jön kocsival, hazamegyünk, megfürdünk és összebújunk. Mondtam neki, hogy ne pocsékolja a benzint és amúgy is fáradt vagyok, este pihenni szeretnék. Erre azt mondta, hogy majd elmúlik a fáradságom. Miért ilyen értetlen és erőszakos?2014. ápr. 10. 17:04
21/43 anonim válasza:
Irigylem, hogy itt mindenkinek olyan semmi kis munkája van, hogy nem tudja, milyen fáradtnak lenni.
22/43 anonim válasza:
Konyhán dolgozom,napi 10-12 órákat és igen is jól esik egy közös fürdő a párommal,egy összebújás,masszírozás.Igazán felüdülő tud lenni egy hosszú és sz*r nap után.
23/43 anonim válasza:
Kérdező te sem szereted a párodat... Jobban járna mással.
24/43 anonim válasza:
Ha nagyon fáradt is vagy, ha szereted a párodat észre sem veszed,de jól fogod érezni magadat.
25/43 anonim válasza:
Te írtál már ki ilyen kérdést, ugye? Minek mentél férjhez, ha a szexet hülyeségnek tartod?
26/43 anonim válasza:
Figyelj csak, a szeretkezés nem hülyeség, szóval már a szóhasználatod sem jó. A férjed biztos csak szeretetből, szerelemből akar veled lefeküdni (mi más oka lehetne rá?), szépen kigondolta, és erre lehülyeségezed. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy kötelező lefeküdni vele, mert nem, Isten ments, de azért értékeld már egy kicsit az odafigyelését. Vagy esetleg úgy érzed, hogy csak azért teszi hozzá a körítést, hogy szexet kapjon?
27/43 anonim válasza:
Valószínű azért figyelmes,hogy legyen szex,lehet egyébként meg eszébe nem jutna ilyen.Én a helyedben azt mondanám neki,hogy jöjjön értem,ez nagyon kedves,mert úgyis nagyon fáradt vagy,az esti programot,meg tegyétek át egy kevésbé fárasztó napra.
28/43 anonim válasza:
Nem sok jövőt jósolok a házasságotoknak, ha a szexet hülyeségnek tartod már előre!
Én is voltam műár nagyon fáradt, de fürdés, vacsora után a legtöbbször megjött hozzá a kedven, ha a férjem elkezdett kényeztetni. Sőt! A fáradtságom is elmúlt tőle.
29/43 anonim válasza:
Namármost: ha este hatig dolgozol, akkor nagyon megerőltető munkád nem lehet, mivel ötkor írtad ki a kérdést, de még kommentekre is volt időd.
Mi a fenétől fáradsz el?
Miért nem mondod meg szegény férjednek őszintén, hogy a vele való szexelés nem a legvonzóbb program a számodra?
Megjegyzem, soha nem lehrte fáradt ahhoz, hogy összebújjak a férjemmel, mivel ilyenkor kisimulok, és azt is elfelejtem, hogy fáradt voltam. Ez azért lehet, mert szeretem, és vágyom rá. Te talán nem így vagy vele?
30/43 anonim válasza:
Igaz, nem vagyok férjnél, de én egyszer voltam már annyira fáradt, hogy elaludtam közben XD De nem sértődött meg, mert tudta, hogy nem a szex volt uncsi, hanem én voltam fáradt. De olyan is volt, mikor én voltam beteg, tiszta gyulladás volt a torkom, az orrom, az arcüregem, de nem utasítottam el a közeledését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!