Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Van ennek így értelme? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van ennek így értelme? Vagy ne nézzem a múltat?

Figyelt kérdés
Bár ez az egész még a jelenemre is kihat. 3 éve megcsalt a párom.Még csak 1 csók volt,meg sms-ek találkozók.Sajnos mindent elolvastam..kitépte a szívem...elhagytam. 7 hónapig voltunk külön.A lánynak akivel megcsalt volt barátja, illetve már a férje. A 7 hónap alatt nagyon sokat találkoztam a párommal 1-2 éjszakára stb. Nekem sajnos az érzelmeim nem múltak el iránta,de gyanítom teljesen azért neki sem.Viszont ő szerelmes lett ebbe a lányba, legalább is most olvastam el az akkori 476db sms-üket..Hogy miért? Ennek is van oka..1: a gépen van évek óta kerülgetem,eddig nem volt fontos,hogy a múlton rágódjak.2. ennek a lánynak a mai napig küld néha smst a párom.Azok után amit olvastam eltudom képzelni miket írhat neki,de erre még majd kitérek. Amíg én azt hittem a 7 hónap alatt, hogy jelentek neki valamit valami olyat mint ő nekem, rá kellett jönnöm, hogy nagyon nem.Amilyen sms-eket írt a lánynak..olyanokat nekem sosem..sosem volt velem olyan kedves mint vele...szerette..és szerintem még mindig szereti.Egyet biztosan tudok..csak azért jött velem újra össze, mert a csaj a férjét választotta. Ráadásul akkora játékos a kiscsaj,hogy hozzátette, soha nem szeretett úgy senkit és nem bízott úgy senkiben mint a páromban valamint egyéb intim dolgokkal kapcs.-ban is de szuper stb...Párom meg benyalja az ilyen dumát..nem gondolkodik,hogy ha ez igaz lenne akkor vele lenne nem a férjével. Szóval baromira átverve érzem magam és kérdéses,hogy én most mi vagyok neki?Mert velem baromira nem ilyen amilyen vele volt. Csomószor gondol rá a mai napig,pedig már 3 év eltelt azóta. Igaz az is, hogy közben született egy gyerekünk.A párom haverja amikor nálunk volt át akarta adni a páromnak a telefont mert ez a lány beszélni szeretett volna vele.Álítólag párom nem beszélt vele...de nagyon rossz, hogy még mindig 3 év után is ez a téma. Ha ennyire visszahúz hozzá a szíve akkor miért nem megy el? :(( Az sms-eket meg amiatt olvastam el,mert mostanában megint elhidegültünk egymástól..illetve inkább ő tőlem.
2014. ápr. 9. 07:38
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
20: a pasi még írogat a nőnek.
2014. ápr. 9. 11:27
 22/39 anonim ***** válasza:
Ja értem, arról lemaradtam :( Hát igen, így tényleg kicsit más a helyzet. Bár szerintem beszélni akkor is kell, csak akkor derül ki, hogy rá kell-e tenni a pontot a mondat végére, vagy nem. Mondjuk így tényleg sanszos, hogy tovább kell lépni! :(
2014. ápr. 9. 11:44
 23/39 anonim ***** válasza:

Én azt gondolom nagyon hülye vagy, ha ennyire hagyod, hogy lábtörlőnek használjon. Mert kb. az vagy,csak néha extra szolgáltatásokat is adsz neki(szex stb..). Nem értem, hogy tudsz így élni, vele lenni, amikor neki ennyire nem jelentesz semmit.

Fiatal lehetsz még szerintem, hagyd ott és kezdj új életet. Vagy ha ennyire ostoba vagy akkor maradj, és szenvedj.

2014. ápr. 9. 11:59
 24/39 anonim ***** válasza:
Honnan tudod h egy nap alatt veled is es vele is szexelt?
2014. ápr. 9. 12:47
 25/39 anonim ***** válasza:

Minek mentél vissza hozzá? És egy ilyen ingatag kapcsolatba vállaltál gyereket? Be akartad magad biztosítani a gyerekkel?

Nem szeret, azt a másikat szereti, de a másik meg a férjèt választotta. Ezért vagy te most megint a csávód mellett! Vagy tűrsz vagy kilépsz!

2014. ápr. 9. 13:22
 26/39 A kérdező kommentje:
24. Onnan,mert elolvastam az sms-eket abból az időből.Amikor nekem azt írta este ér rá,a lánynak azt írta délután lesz szex.Ezeket utólag tudtam meg..akkoriban jól hazudott mindkettőnknek.
2014. ápr. 9. 13:33
 27/39 A kérdező kommentje:
A gyereket amikor együtt terveztük,akkor még nem tudtam,hogy smseket írt a lánynak. Azt mondja egyébként,hogy semmi olyat nem írt,csak érdeklődött hogy van...hát köszi...ne érdeklődjön...mit érdekli őt már?..persze ez csak költői kérdés.
2014. ápr. 9. 13:35
 28/39 anonim ***** válasza:

idézlek: Amilyen sms-eket írt a lánynak..olyanokat nekem sosem..sosem volt velem olyan kedves mint vele

És ezek után te szültél neki?! de kérdem minek?! hogy egyedülálló anya legyél, mert ez csak ennyi. jól írta vki előttem: te vagy a szamár, és pontosan ezt is akarod

2014. ápr. 9. 16:44
 29/39 A kérdező kommentje:
Igaz... :(
2014. ápr. 9. 16:48
 30/39 anonim ***** válasza:

Jo, akkor latom eljutottunk oda, h felismerted, buko helyzetben vagy. Ha tovabb huzod, a sajat idodet rabolod.

Kezdd el megtervezni az uj eletet. Lakas, munka stb. Ne felj valtani. Valami sokkal jobb jon. (De ennel meg egyedul is sokkal jobb, nem ertem miert feltek tole.)

2014. ápr. 9. 18:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!