Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ennek így értelme? Vagy ne nézzem a múltat?
Ugye tudod, hogy ebben a történetben te vagy a szamár, akivel a párod beéri, mert a ló foglalt. Undorító a viselkedése, de te vagy a legngyobb balek, hogy ezt tűröd, és még gyereket is szültél neki. Nincs elég pasi a világon?
Ne haragudj, hogy ilyen kemény vagyok,de ebből te nem fogsz jól kijönni. A párod nem téged szeret, veled van, mert kényelmes neki (gondolom jobb, hogy van hova hazamennie, és nem üres lakás várja), de előbb-utóbb el fog hagyni: vagy azért a nőért vagy másért, akibe ennyire beleszeret. Mert beléd sajnos nem szerelmes...
A kérdésedre a válasz: mert kényelmes. nagyon sokan élnek így egy kapcsolatban, kvázi várnak a jó alkalomra, amikor ki lehet lépni (magyarul valaki jobbra), addig meg jó a posvány is. jobb, mint a semmi.
bocs de baromi nagy bolond vagy!
építs fel egy kis önbecsülést, önbizalmat és dobd ki!
miért nem nahgy el? megmondom: ki van nyalva a popó, ott meg van szex/szerelem, de napi bajok nincsenek!
Nézd, akit egyszer megcsalnak, az sajnálatra méltó. Akit kétszer, az már szánalmas, mert lehetőséget adott rá.
Most erre mit mondjunk? Na neked jó így, vagy csak kínozni akarod magad, mert mazohista vagy, akkor tűrj. Ha meg nem jó, dobd ki a pasit. Más lehetőséged nincs.
Kutyából nem lesz szalonna, a kedves párod SOHA nem fog megváltozni.
Nem hinném, hogy "elhidegült" tőletek, hiszen már 7 hónapja sem szeretett. Ha szeretett volna, akkor tisztességesen bánt volna veled és nem aláz meg így. És főleg nem csal meg. De sz*rból nem lehet várat építeni.
Azért nem megy el, mert baromi kényelmes neki, hogy van olyan bolond, aki főz, most, takarít, és néha még szex is van. És legfőképpen azért, mert nem küldöd.
Szia! Figyu, ha ez már három éve volt, és azóta minden oké, akkor miért hánytorgatod ezt az egészet? Nem ugyanez volt velem, de hasonló szitu, szintén 3 éve. Úgy döntöttem, újrakezdjük, de ezt csak tiszta lappal lehet! Én is rosszul érzem magam, ha visszagondolok a történtekre, vagy csak meglátom azt a lányt, akkor felidéződnek a régi emlékek, de az akkor volt, most meg boldogság van!
Nekem bizonyított a szerelmem, hogy megváltozott, bár az is igaz, hogy mi 1 évig csak kavarogtunk, félig együtt voltunk, félig nem, és akkor történt mindez. De azóta összeköltöztünk és teljes harmóniában élünk.
Ha jól értelmezem, te most minden ok nélkül felsérted a régi sebeket, valószínűleg azért, mert vannak benned kérdések. Ezeket meg kellene beszélned a barátoddal. Írod, hogy elhidegültetek egymástól, ez valószínűleg azért is van, mert nem bízol benne.
Szerintem így, hogy már van baba, mindenképpen meg kellene beszélnetek mindent, akár szakértő bevonásával is.
Téged bánt a múlt, de nem beszélsz róla, pedig a nélkül nem lehet feledni, mert ez lesz a vége.
Én a békülés óta azonnal mindent mondok, ha valami zavar. Most már eljutottunk óta, hogy 1,5 éve egy szót sem kellett szólnom, mert a barátom is pontosan megértette, hogy gondolkozom, és eszében sincs olyat tenni, ami akár picit is sértheti az egómat. Nagyon figyelmes lett! Úgyhogy nektek is azt javaslom, hogy beszéljetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!