Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Van ennek így értelme? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van ennek így értelme? Vagy ne nézzem a múltat?

Figyelt kérdés
Bár ez az egész még a jelenemre is kihat. 3 éve megcsalt a párom.Még csak 1 csók volt,meg sms-ek találkozók.Sajnos mindent elolvastam..kitépte a szívem...elhagytam. 7 hónapig voltunk külön.A lánynak akivel megcsalt volt barátja, illetve már a férje. A 7 hónap alatt nagyon sokat találkoztam a párommal 1-2 éjszakára stb. Nekem sajnos az érzelmeim nem múltak el iránta,de gyanítom teljesen azért neki sem.Viszont ő szerelmes lett ebbe a lányba, legalább is most olvastam el az akkori 476db sms-üket..Hogy miért? Ennek is van oka..1: a gépen van évek óta kerülgetem,eddig nem volt fontos,hogy a múlton rágódjak.2. ennek a lánynak a mai napig küld néha smst a párom.Azok után amit olvastam eltudom képzelni miket írhat neki,de erre még majd kitérek. Amíg én azt hittem a 7 hónap alatt, hogy jelentek neki valamit valami olyat mint ő nekem, rá kellett jönnöm, hogy nagyon nem.Amilyen sms-eket írt a lánynak..olyanokat nekem sosem..sosem volt velem olyan kedves mint vele...szerette..és szerintem még mindig szereti.Egyet biztosan tudok..csak azért jött velem újra össze, mert a csaj a férjét választotta. Ráadásul akkora játékos a kiscsaj,hogy hozzátette, soha nem szeretett úgy senkit és nem bízott úgy senkiben mint a páromban valamint egyéb intim dolgokkal kapcs.-ban is de szuper stb...Párom meg benyalja az ilyen dumát..nem gondolkodik,hogy ha ez igaz lenne akkor vele lenne nem a férjével. Szóval baromira átverve érzem magam és kérdéses,hogy én most mi vagyok neki?Mert velem baromira nem ilyen amilyen vele volt. Csomószor gondol rá a mai napig,pedig már 3 év eltelt azóta. Igaz az is, hogy közben született egy gyerekünk.A párom haverja amikor nálunk volt át akarta adni a páromnak a telefont mert ez a lány beszélni szeretett volna vele.Álítólag párom nem beszélt vele...de nagyon rossz, hogy még mindig 3 év után is ez a téma. Ha ennyire visszahúz hozzá a szíve akkor miért nem megy el? :(( Az sms-eket meg amiatt olvastam el,mert mostanában megint elhidegültünk egymástól..illetve inkább ő tőlem.
2014. ápr. 9. 07:38
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:

"már 3 éve együtt vagyunk ismét. A lánnyal nem találkozott azóta"

Bocs, de még mit szeretnél??

Ha azóta jó a kapcsolatotok, akkor mit számít, hogy mi volt régebben??

Attól, hogy itt a sok megkeseredett, férfigyűlölő kibic szinte minden kérdezőnek azt szajkózza, hogy "váljál el", még nem kell meg is fogadni az "sablon" tanácsukat!!

Arra gondoljál, hogy a válás után ott leszel majd tök egyedül a gyerekkel, ami lehet, hogy sokkal rosszabb helyzet lesz mint a jelenlegi?!

Nem lesz ott ez a sok kibic.

Nem lesznek ott, hogy segítsenek.

Viszont valamelyik nő azonnal le fog csapni a volt férjedre, mert neki pont meg fog felelni úgy is, ahogy van...

2014. ápr. 10. 05:32
 32/39 anonim ***** válasza:
Nekem a jut erről eszembe,hogy "aki nyavalyog,de nem változtat,annak nem fáj eléggé". Ez a kapcsolat sehová nem vezet,az önbecsülésed nulla és egyre rosszabbul fogod érezni magad.Újra és újra téma ez a nő az életetekben,vajon miért? 3 év után is?Ennél már az is jobb ha egyedül vagy a kicsivel!
2014. ápr. 10. 06:18
 33/39 anonim ***** válasza:
31-es. Ugy tunik szamodra, h a fenti sorok egy boldog notol szarmaznak? Ilyen alacsony EQ-val jobb lesz, ha tavol maradsz a tarsalgastol. Tudod, nem az a baj, h buta vagy, hanem, h fitogtatod.
2014. ápr. 10. 07:24
 34/39 anonim ***** válasza:
31-es. Persze, az sokkal jobb ám, hogy őrlődik egy látszatkapcsolatban, ahol élő adásban látja, hogy szerelmes a párja...másba. Évek óta. Nem tudja elengedni. De azért csinált neki egy gyereket, hozzá megy haza, élvezi egy kapcsolat előnyeit. Közben meg másról álmodozik. Aham, tényleg, egy ilyen kapcsolatban sokkal jobb, mint kilépni, egyedül lenni, helyretenni az önbecsülését (urambocsá, ha esetleg a kedves párja látná, hogy neki is vannak igényei és nemcsak egy lábtörlő, akivel mident meg lehet csinálni, még akár rá is döbbenne, hogy nem akarja elveszíteni és hogy milyen fontos neki, ha meg nem, akkor nem is olt érdemes vele időt tölteni...) nehogy már esetleg esélyt adjon magának arra, hogy valakinek ő kelljen, akár más gyerekével az oldalán is! Micsoda elvetemült ötletek!
2014. ápr. 10. 08:51
 35/39 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy a szakítás nyitja majd fel a szemét, nem ti lennétek az elsők! :) Sok pasinak kell a sokk, hogy rájöjjenek, mit veszítenek, ha így viselkednek... Aztán az is lehet, hogy újra a régi lesz és visszakönyörgi magát hozzátok, mert látja, hogy amit kergetett azok csak vágyálmok, ti vagytok a valóság. Az már más kérdés, hogy te akarod-e majd ezt?!

De sajnos sok férfi visszaél a nők kényszerhelyzetével, akarásával, bár ebben a sztoriban azért te is hibáztál, tudod.

2014. ápr. 10. 09:21
 36/39 anonim ***** válasza:

A 31/35 ös valaszolónak van igaza, h a válástól csodat nem lehet remelni mindig , mert elöfordulhat valoban , hogy még nehezebb lesz az eleted , nelkulözni fogtok

Es a volt ferjed meg majd ujrahazasodik egy uj csajjal, aki nem a 3 evvel ezelötti

Szerintem teged valasztott azert ment haza , vedd igy.

Es annyira nem volt szerelmes abba a nöbe , ha közben veled is egyutt volt

2014. ápr. 10. 12:10
 37/39 anonim ***** válasza:

07:24

"Tudod, nem az a baj, h buta vagy, hanem, h fitogtatod."

Hát persze! Te kritizálsz, amikor még írni sem tudsz?!

pl. szinte minden szó után vesszőt teszel...

(Amúgy nem várom el minden nőtől, hogy meg is értse amit írok!)

Bár szerintem te sokkal problémásabb vagy, hiszen csak attól lesz orgazmusod, ha szidhatod a pasikat, és idegen (házas)párokat sikerül szétválasztanod...

2014. ápr. 11. 07:18
 38/39 anonim ***** válasza:

""Tudod, nem az a baj, h buta vagy, hanem, h fitogtatod."

Hát persze! Te kritizálsz, amikor még írni sem tudsz?!

pl. szinte minden szó után vesszőt teszel... "

pl. azért tesz vesszőt,mert tagolja a mondatot. A fent idézett mondatban pedig csak egy helyen van rosszul kirakva a vessző, a vagy szó után, de ezt neked nyilván nem kell mondanom, hisz amúgy is nyelvtani zseni vagy! :)

2014. ápr. 11. 08:31
 39/39 anonim ***** válasza:

Koszonom utolso! Helyesiras akkor kitargyalva... :)

Erdemben nem tudok valaszolni a hozzaszolasra, mert provokacio az egesz. Most alljak le bizonygatni, h nem, nem, nem...?!

Ez engem nem erdekel. Nem ismersz, azt hiszel, amit akarsz. Nem fogok lesullyedni a szintedre, mert legyozol a rutinoddal. Beszelgetes lezarva.

2014. ápr. 11. 10:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!