Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tegyek, hogy ne aludjon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy ne aludjon el a párom?

Figyelt kérdés
Párom este hat körül jön haza a munkából. Eszik, fürdik és lefekszik aludni. Semmit nem csinálunk együtt, mintha nem is élnénk együtt. Mi lesz így velünk?
2014. ápr. 7. 21:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ha ennyire hiányolod az együtt töltött időt akkor az is egy megoldás (persze ha van rá lehetőség),hogy mondod neki,hogy ne menjen az ismerőséhez aztán megleped a melóhelyén és menjetek moziba vagy üljetek be vacsizni. Ha megleped és elutasít akkor másik nő miatt is lehet.
2014. ápr. 8. 07:08
 12/19 anonim ***** válasza:
89%

Azért az furcsa, hogy aki adott tanácsot azt pontozták le..

Kommunikációval.. Egmondod,hogy hiányzik a társasága..

Az én férjem 10-12 őrát dolgozik ráadásul 25 kmt kerékpározik hozzá, mégis van ereje foglalkozni az tthoni dolgokkal..hétgvégén kialussza magát.( hivatalos munkaideje ugye8 óra, így heti 5 napot dolgozik ennyit)

Heti 2szer járok suliba is, akkor este fél 10 re érek haza, kegvár, sőt lejön elém a buszmegállőba..

Ha valaki valamit akar azt megteszi..

2014. ápr. 8. 08:19
 13/19 anonim ***** válasza:
Nálunk is ez van. Reggel fél6-ra megy, 2körül jön haza. Akkor bekajál, lefekszik alszik 5-6ig, aztán felkel, utána nekiáll tévézni közbe nassol valamit, vagy néha elmegy a gyerekért oviba persze ilyenkor olyan mint a mosott ... mivel csak fáradtabb attól a 2 órás alvástól. Este fürdik, 10 körül megint kaja, tv alvás. Szörnyen el tud fáradni attól a 8 órás munkától... én jelenleg 29 hetes terhes vagyok, de szerintem fittebb vagyok, mint ő. Ha délutános akkor 9 körül felkel, reggelizik utána visszafekszik aludni, dél körül felpattan rohan melóba és este 10 körül jön haza, akkor megint bekajál és alszik.
2014. ápr. 8. 12:23
 14/19 anonim ***** válasza:
88%
10-es válaszoló vagyok, és tényleg nem értem, hogy miért kellett lepontozni. elmondtam, hogy nálunk mi vált be, hogy ezt a módszert talán a kérdező is megpróbálhatja és hátha segít. segítő szándékkal írtam, nem kioktatásból. nem értem a logikát, hogy a tanácsot miért veszik sértésnek és miért pontozzák le.
2014. ápr. 8. 12:32
 15/19 anonim ***** válasza:
Eléggé úgy tűnik, hogy nem vonzó számára, hogy veled töltse a szabadidejét. Tegyél azért, hogy ez változzon! Szervezz olyan programot, amiről tudod, hogy szereti, és időhöz kötött. Például lepd meg mozijeggyel, vagy bármi olyasmivel, amit ő szeret (erre tippet nem lehet adni, te élsz vele :) ). Hosszútávon ugyanis ez elhidegüléshez vezethet :(
2014. ápr. 8. 21:56
 16/19 A kérdező kommentje:
Nem szoktunk moziba járni, a korából kifolyólag nem is neki való.
2014. ápr. 9. 07:50
 17/19 Tubarózsa ***** válasza:

Igazából nem akartam irni...

hány éves a párod, hogy nem való neki mozi???

Lehet én vagyok hülye, de én ilyet még nem hallottam, hogy korhoz van kötve...

kiváncsi vagyok.....

2014. ápr. 9. 08:16
 18/19 anonim ***** válasza:
hát akkor egy éttermi vacsi esetleg? vannak nagyon olcsó és szép helyek.
2014. ápr. 9. 09:03
 19/19 anonim ***** válasza:

A korából kifolyólag nem való neki a mozi? Mivan? Én ilyet még nem hallottam. Hát hány éves? Én moziban 15 éveseket és 70 éveseket is szoktam ám látni, eközött meg mindenféle korosztályt.

Akkor szervezz néha kirándulást, esti séta, éttermi vacsora, ilyesmi, amihez ki kell mozdulnotok, hogy veled legyen.

2014. ápr. 9. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!