Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ne aludjon el a párom?
Enni ehetnétek együtt, fürödni is fürödhetnétek együtt. Aztán egy jó kis szex - gondolom ezt is hiányolod, a kérdésedből kiindulva. És elaludhattok is együtt.
Reggel pedig szintén ehettek együtt munka előtt.
Milyen ismerőséhez megy? Nem lehet, hogy nő az illető?
Én is ilyen időbeosztással dolgozom, de éjfélig szinte mindig fenn vagyok. Lehetőség szerint minden időmet otthon töltöm. 7-8 óránál több alvás szerintem nem kell senkinek.
36Ff
az én párom is 7-re jár és 5 körül ér haza. én kicsivel előbb vagyok itthon, pont annyival, hogy megfőzzek. Nálunk ez vált be: amikor hazaér a párom, akkor együtt ebédelünk, közben nincs tv, mobilozás meg ilyesmi, hanem beszélgetünk. utána én elmosogatok, teszek-veszek, amit kell, ez idő alatt a párom szundíthat egyet. a 8 körül felébresztem, esetleg eszünk valami laza vacsorát, ha kell még a házimunkába is besegít, megfürdünk és közösen tévézünk, filmezünk, összebújunk. 11-kor, legkésőbb éjfélkor fekszünk aludni általában. Mivel délután alszik egy kicsit, ezért este pont annyit kibír, hogy legyen pár órányi közös időnk.
A kertészkedést elvárni ennyi munka után, szerintem nem kéne. De az meg más kérdés, hogy minek megy minden nap munka után a haverjához. ha ő is hazaérne előbb és szundítana egyet délután, akkor este lehetnétek együtt egy-két órát mielőtt végképp kidőlne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!