Mit csináljuk hogy 3 hetes babánk ne éjjel 2kor aludjon el? Én már nem birom igy az éjszakázást meg már párom sem. Este mindig neki áll hisztizni a lányom és semmi nem jó csak enne és enne
Nem feltétlenül akar enni, inkább csak nyugtatni akarja magát a melleddel. Ha estétől éjjel 2-ig megy a balhé, valószínű, hogy hasfájós.
Erre vagy vesztek valami löttyöt, ami vagy ér valamit, vagy nem, vagy próbáltok türelmesek lenni. Mi megvettünk mindent, amit csak lehetett hasfájásra, semmi sem használt. Kb. 2-3 órákat aludtunk éjszakánként. Aztán 8 hetes korában elmúlt.
Kitartás!
Szia!
Téged én nálam senki jobban meg nem ért hidd el!!
Az én lánykám első kint töltött napjától azt csinálta, hogy kb. du 5ig tök jó volt minden evett-aludt-evett-aludt, 7kor volt a fürdetés...Na és onnan elszabadult a helyzet....Semmi nem volt jó neki, etettem, ringattam, volt h sírt, volt h csak nyöszörgött (a végefelé ezért külön "hálás" voltam neki.) És éjfélig, de gyakran 1-2ig ment ez. Aztán egyszercsak kifáradt és elaludt. De minden nap, menetrendszerűen.
Tanácsolnám, h még kösd fel kicsit a gatyót, 80%hogy a pocija miatt van, de nem azért mert hasfájós!! Csak nekünk "termsézetes" ahogy a babákat anyatejjel(tápival) etetjük, nekik nem, hiszen gondolj bele, odabent semmi ilyent nem kaptak. Illetve a másik. Képzeld, milyen lehet az, hogy előző napokban éjjel virgonckodik, mozog nagy nyugodtan , más nap megszületik...és a napirendje ugyanaz...tehát ő éjjel is nyilván fent akar(na) lenni... Szóval csak értsd meg Őt is. Tudom, tudom nagyon nehéz, de hidd el amit mondok, ez a dolog max. 3 hónapos koráig lesz így, utána mintha "elvágták" volna aludni fog éjjel is.
Amit még jótanácsként írnék, h amint sír , ne tedd rögtön cicire, nem biztos h éhes, és nem fog csak addig csöndbe maradni. Ebbe a hibába én is beleestem, h "legalább addig nyugi van". De ez a pocija szempontjából még rosszabb....Szóval inkább gügyöréssz neki, sétálj vele...stb.
Tuti nem hasfájós mert nappal alszik mint a bunda. Etetésröl csak annyit hogy ha eszi a kezét akkor már éhes és egyböl hozzák hozzám hogy éhes. Kitartok csak néha elöbb bealszok mint a lány. Sétálgatunk vele egész lakásba felváltva visszük. Párom is tud még segiteni mert szabin van még 1 hétig utána lesz kicsit nehéz.
Köszönöm a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!