Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok a volt feleséggel?
Figyelt kérdés
Páromék évekkel ezelőtt elváltak, páromnál maradt a lánya. A nő évek óta a gyerek tájára se nézett és már gyerektartást se hajlandó fizetni, ráadásul végrehajtókat küldtek páromra, mert kiderült hogy a hitelt se fizette amit még 6 évvel ezelőtt együtt vettek fel. Eddig kijöttünk anyagilag,most viszont minden összejött. Én babát várok arra is kell ugye most plusz pénz, erre jön hogy a volt felesége nem hajlandó gyerektartást fizetni + párom fizetéséből fogják vonni a hitel összegét is amit párom már rég kifizetett a nőnek csak az utólag kiderült, hogy B(a)szta befizetni. És ez sok év után most jött elő, eddig csönd volt az egészről. Szörnyen bosszant, hogy jóformán én fizetem még az esküvőjüket meg a bútoraikat (erre vették fel a hitelt) + a lányát is én ruházom, én etetem mert 1 forintot nem ad a gyerekére. EZ akárhogy is számolom havi minimum 50.ooo amit most így kivesz a zsebünkből azzal, hogy vonják majd párom fizetését + nem fizet semmit. Ha párom beszélni próbál vele annyit mond csak, hogy ő sajnálja, megérti de értsük meg mi is hogy nincs pénze. Dolgozni nem megy el, a nevén nincs semmi és még fél év se telt el hogy feljelentsük amiért nem fizet. Ti mit tennétek? Utálom most párom is a hanyagsága miatt, hogy én szívok a fa(s)zságaik miatt utólag a nő meg csak röhög és semmit nem tudok tenni vele. Ti mit tennétek?2014. ápr. 3. 11:11
21/24 anonim válasza:
Nem vagyok híve annak, hogy azonnal fel kell jelenteni a másikat, de azt hiszem ez már bőven az a kategória, a párod abszolút még túlságosan is jóindulatúan állt a nőhöz, aki ezt kihasználta. Igaz ezzel még a pénzeteket nem fogjátok viszont látni, de hátha a kedves feleség egy kicsit megijed és összekapja magát. (Amit tett már a csalás határait is súrolja, azon kívül, hogy tartásdíjat nem fizet, úgyhogy lehet próbálkozni)
22/24 anonim válasza:
1. Én nem fizetnék egy fillért sem. Oldja meg a pasi a feleségével az adósságot.
2. Nem lennék a nevelt lányod helyében. Hogy jön a baba, legszívesebben felakasztanád a szögre. Már előre sajnálom mi lesz vele később. 2 anyja van de egy se jó.
Aki nem tudja elfogadni más gyerekét, az ne kezdjen elvált apukával.
23/24 A kérdező kommentje:
Muszáj fizetni, ma utánajártunk a dolognak. Havi 10.000 Ft-al törlesztenünk kell az elmaradt fűtésszámlájukat máskülönben párom fizetését fogják letiltani és az 30.000 Ft a letiltás úgyhogy nincs más választásunk:( Kiderült, hogy az exe tegnap volt ennél a végrehajtónál kilakoltatási ügyben, mert azóta se fizettek semmit és rövidesen kiteszik az utcára. Szóval hiába jelentenénk fel úgyse tudna fizetni. Annyit mondott a végrehajtó, hogy a gyerektartás miatt jelentsük fel azt az állam megelőlegezi, abból tudjuk fizetni az elmaradt számláikat mást nem tudunk tenni, a nőt meg maximum rabosítják majd... Egyébként utolsó te meg jobb lenne ha nem ítélkeznél ismeretlenül másokon, egy szóval nem mondtam hogy felakasztanám egy szögre, vagy nem foglalkoznék a gyerekkel, az hogy ilyeneket írsz csak téged minősít. Lehet jobb nevelőanyja vagyok a gyereknek, mint te a sajátodnak (ha egyáltalán van).
2014. ápr. 4. 21:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!