Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok a volt feleséggel?
Hát megint csak azt tudom mondani, hogy évekig nem ellenőrizni a hitel helyzetét, ami a nevemen van marha nagy felelőtlenség. A bíróságon talán ellehet érni, hogy a fennmaradó hitelösszeget elfelezzék kettejük között, akkor legalább nektek csak a felét kell visszafizetni.
Ami a gyerektartást illeti minenképp érdemes feljelentést tenni, hogy legalább papírotok legyen róla. Bár nem értem, hogy a családi pótlékot, hogy kaphatta az exfeleség, ha nem ő neveli a gyereket?
Mind OK, de azt irod, hogy a no aztmondta a parodnak, hogy kifizette a hitelt. Viszont mint kezest, akkor a parod kapott volna errol ertesites, elszamolast.
Egy valami nem tetszik. Oltoztetes, gyerekneveles nem csak a kislany anyja dolga lenne, hanem a szuleinek, az apa a Te parod.
14!
Kezes volt. Az pedig csak es kizárólag akkor kap felszólítást, ha az adós nem fizet.
Őszintén? Ilyen körülmények között nem mentem volna hozzá.
Ha te sem mentél, "csak" együtt éltek, akkor sajna nem a "zsebetekből" veszi ki a pénzt, hanem a párod zsebéből, mert nincs közös zsebetek jog szerint.
Amikor belementél ebbe a kapcsolatba, pontosan tudtad, hogy ott egy kislány, akit fel kell nevelni. Mire számítottál? Hogy nullszaldós vagy nyereséges lesz a mérleg, mert az anyja tejelni fog?
Az adósságról: a hitelt nem a volt feleségnek fizetjük, hanem a banknak. Vegyétek úgy, hogy ez a hülyeség ára...
A házasságuk alatt közösen felvett hitel pedig sajna terheli a párodat.
Döntsd el, hogy szereted-e a párod. Ha igen, akkor sajnos vele jár az exfeleség és az adósság is. Ha ezt nem akarod vállalni, akkor kalap, kabát - és oldják meg, ahogy tudják. Bár a saját babád eléggé behatárolja a lehetőségeket.
Nem értelek. Bosszút akarsz most állni egy nincstelen nőn?
Először is ne idegeskedj mer ártani fog a babának.
Aztán kevés pénzel is lehet boldog egy kapcsolat ha szeretik egymást a felek. Mezítelenül jöttünk a világra mezítelenül is fogunk távozni.
A kérdező babát vár, és a nyakára ment a végrehajtó, én megértem, hogy kiakadt.
Mi hasonlóképpen jártunk: a párom elment a hugának, meg a lány munkakerülő pasijának a hátam mögött adóstársnak. Semmilyen felszólítást nem kaptunk soha, hogy 1 hónappal tartozik, vagy kettővel, csak többszázezres összegekről a felszóltást, amikor fél éve nem fizette.
Nekünk azt mondták, hogy ha lejár a hitel, pereljük vissza a pénzt a bíróságon. Szerintem ti sem nagyon tehettek mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!