Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mi erről a véleményetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi erről a véleményetek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! előzményként annyit tudnotok kell hogy nagyon nehéz időszakon mentünk túl.. párom lebénult pár hónapja de már jobban van sokkal, szépen mozog. decemberben megszületett a kisfiúnk. páromat kirúgták pont decemberben, azóta már újra dolgozik ugyanott. alig volt pénzünk, sokat idegeskedtünk stb.. de mostmár helyreálltunk úgy néz ki. 4 hónapja nem volt szex... ő ezt azzal magyarázta hogy az elmúlt időszak olyan nehéz volt számára hogy nem volt hozzá semmi kedve, mindig azon agyalt mi és hogy lesz tovább. eddig oké, valamilyen szinten érthető. na de most? rákérdeztem mi az oka, erre azt mondta "miért nem lehet lépésekben haladni?" sajnos a nehézségek miatt eltávolodtunk, vitatkoztunk is elég sokat. azt hozta fel példaként hogy mostmár tudunk egymással normálisan beszélni, gondolom a következő lépés talán az lesz hogy meg fogja a kezem.? komolyan nem tudom ezt mire vélni. meg nem csalt az tuti mert sehova ment el mert nehezen tudott járni és szégyellte, én is itthon voltam. most 2 hete kapta vissza a munkáját, nem hinném hogy van valakije.. vagy csak nem tudok róla. de 2 hét alatt nem hinném hogy össze tudott szedni valakit.
2014. ápr. 1. 21:52
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Ha eltávolodtatok, akkor adj egy kis időt neki! Esetleg kezdeményezz te!
2014. ápr. 1. 21:58
 2/16 anonim ***** válasza:
91%

Lebénult, kirúgták és mellette még idegeskedtetek, veszekedtetek is....eltávolodtatok, ahogy te is írtad.

Hahó! Hatalmas trauma érte testileg és lelkileg is! Idő kell és megértés.

2014. ápr. 1. 22:06
 3/16 anonim ***** válasza:
Szerintem lelkileg megviselte őt a betegsége,ne erőltesd most a szexet.Igen ilyenkor lépésenként kell haladni,sajnos hosszú idő telt el együttlétek nélkül,és nem lehet csak úgy hipp-hopp visszaállni,időt kell szánni rá.Kedveskedj egy masszázzsal,vagy aminek tudod örülne,és ne nyaggasd.
2014. ápr. 1. 22:09
 4/16 A kérdező kommentje:
Igazatok lehet.:) nem fogom erőltetni, csak nem tudtam mire vélni nagyon.:(köszönöm.
2014. ápr. 1. 22:17
 5/16 anonim ***** válasza:
Ne is haragudj, de ez szerintem kcisit erőszakos hozzállás a részedről. Nem ösztönállatok vagytok, hogy ne lehessen megmradni szex nélkül, volt szerintem elég kínja-baja a szexmizéria nélkül is. Inkább kedveskedj neki, légy figyelmes, vacsora, masszázs, össszebújás, de ne nyomulj r. Éreztesd vele, hogy szereted, törődsz vele és nem állandóan a szexen rinyálsz.
2014. ápr. 2. 01:17
 6/16 anonim ***** válasza:
46%

"- nagyon nehéz időszakon mentünk túl..

- párom lebénult pár hónapja de már jobban van sokkal,szépen mozog.

- decemberben megszületett a kisfiúnk.

- páromat kirúgták"

...és ezek után, neked csak a b @ s z á s o n jár az eszed??

Ember vagy te egyáltalán??

Ráadásul nem elég, hogy félig "nyomorék", de neked csak azon jár a kevéske agyad, hogy megcsal-e??!!!

Asszonyállat!

2014. ápr. 2. 04:38
 7/16 anonim ***** válasza:
90%
Igen, az jó, ha nem erőlteted és türelmes leszel. Esetleg kezdeményezhetsz te, próbáljátok újra felfedezni egymást, a fantáziádra van bízva. Nem muszáj neki beszállni, elég, ha csak nézi mondjuk, előbb-utóbb (de szerintem előbb) meghozza a kedvét. :)
2014. ápr. 2. 09:51
 8/16 anonim ***** válasza:
91%

Biztos vagyok benne hogy nincs senkije, viszont annyi gondja és baja van hogy érthető hogy nem kívánja a szexet ( hogyha amúgy bújik ölelget és puszilgat téged)

Azért jócskán leromlott az állapota, kirúgták gyermeke született most meg már dolgozik. Hidd el nem könnyű az élete. Kitartás

2014. ápr. 2. 10:11
 9/16 A kérdező kommentje:
azért írtam le hogy szerintem nincs senkije hogy ne kapjak olyan válaszokat hogy megcsal, mert tudom hogy nem. nem csak a b@ sz á s on jár eszem kedves válaszoló, ez egy kérdés volt csak amit nem értettem. mivel mindenhol azt szajkózzák hogy a férfiaknak nagyon fontos a sz.ex, keveslik a heti/7-et is stb.. így nehezen tudtam elképzelni hogy valóban lépésekben akar haladni. meg hogy egyáltalán van ilyen.. elhiszem nektek hogy van, mert mindegyikőtök ezt írja! nekem hiányzik, attól függetlenül hogy nem csak azon jár az eszem. és ez normális úgy gondolom.
2014. ápr. 2. 12:16
 10/16 A kérdező kommentje:

"Biztos vagyok benne hogy nincs senkije, viszont annyi gondja és baja van hogy érthető hogy nem kívánja a szexet ( hogyha amúgy bújik ölelget és puszilgat téged)"

egyáltalán nem bújik és nem is puszilgat. úgy megy el itthonról többször hogy max azt mondja majd jövök, vagy még annyit sem. mikor haza ér csak leül a gép elé és játszik meg levelezget ott. kötetlen a munkaideje. elmegy hajnali 5kor hazajön 7kor, alszik. majd elmegy 1 órakor haza jön 3 kor, leül játszani vagy megy még egy kis idő múlva ide-oda majd haza ér megint és játszik. majd megint elmegy 21kor és éjfél kötül ér vissza. hétvégén ugyanez.

2014. ápr. 2. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!