Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tenyleg feszelyezi a ferfiakat, ha egy no fur-farag?
A hugom felrakta valamelyik nap a karnist, szepen kifurta a lyukakat, bele a tiplit, es felakasztotta a karnist. A ferje hazajott, es azota picit morog. Mintha ez az o feladata lett volna, es a hugom csinalta meg.
Tenyleg degradalo lehet egy ferfinak, ha egy no elvegzi az ilyen "tipikus ferfias munkakat"?
A második hozzászólásában tuti van nem kis igazság :) Azért fogalmazok ilyen óvatosan, mert több oka lehet, hogy egy férfi ilyenért morog, az emberi psziché, ugye, elég érdekes és változatos.
Bennem igen gyönge az, ami alapján az ember férfi vagy női munkának nevez valamit. Ilyeneket nem ismerek. Olyan van, amihez nagy fizikai erő kell, de arra sem képes egy csomó férfi.
Úgyhogy én nem értem meg a férfiak vagy nők ilyen gondolkodását. Nyilván megcsinálok valamit, ha kell és hajlandó vagyok rá vagy érdekel. Sosem aszerint választottam hobbit vagy hivatást, hogy mi a nemem és ki mit gondol erről. Be is szóltak néha, pedig nem is kamionsofőr vagyok (az is van nőben), csak programozó... :D Hobbijaim vegyesek, rajzolás, főzés, motorozás, barkácsolás. A párom hasonló, elég jól felosztjuk a dolgokat, bár van pár közös elem, főleg a főzés, abban mindketten jók vagyunk, bár én kísérletezőbb.
Nem szeretem a nem miatti skatulyákat. Nem természetesek. A nők úgyis kevesebb "férfimunkát" végeznek, mint a férfiak, már csak érdeklődés miatt is, bár a neveltetés is ott van. Ez OK, de ne akadályozzuk azt, aki túl akar ezen lépni, ez olyan értelmetlen.
Nekem tetszene az ilyen. En is szeretem ezeket a munkakat, de nem gondolom, hogy csak a ferfi csinalhatna. Ugyanugy, ahogy a sutest-fozest is csinalhatja ferfi es no egyarant. En is szoktam, bar az kerdeses, hogy mas is szivesen megeszi-e, ami5 fozok...:)
23F
én is asztalos gyerek vagyok, de a legutolsó dolog ami érdekel az nyafka férfiak nyávogása :D
tőlem oszt pukkadhatnak kit hat meg?
sok kretén
Én most fejeztem be a gyönyörű magaságyásomat, múlt héten pedig egy elég csinos kerti padot ácsoltam egy csomó maradékfából.
Meglepem magam néha egy-egy szerszámmal, most vettem fúrót, Karácsonyra csiszológépet kértem. Mindent meg tudok bütykölni, megépíteni, csinosítani, a férjem kifejezetten ügyetlen, egyáltalán nem érdeklik ezek a dolgok.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!