Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zsarolás az, ha egy nő azt mondja a párjának, hogy ha nem akarja feleségül venni akkor szakítsanak?
Én úgy gondolom, hogyha az egyik fél házasságban akar élni, a másik nem, akkor az előbbinek joga van a szakításhoz, hogy később találhasson olyan párt akivel házasságban élhet.
Vagy nem?
"ez miért zsarolás? nem értem...nő házasodni akar, pasi nem"
Mert ez egy egyenes (és törvényes) út a pasas vagyonának a lenyúlásához!!
Kérdés, hogy akkor is kizsarolnák-e ezt a nők a házasságot, ha előtte kötelező lenne aláírni, egy ici-pici házassági szerződést???!
Egy idő után hivatalossá kell tenni a kapcsolatot.Vannak,akiknek jó a szimpla együttélés gyűrű nélkül,sőt sokan évekig menyasszonyok maradnak és 10 év után végre elveszik őket...
Szerintem nem zsarolás,de a kapcsolat első éve után már lehet arra vinni a témát, hogy kiderüljön, vajon a másik házasságpárti-e.
miért kell ezt az egészet túlmisztifikálni? mi van ha csak annyi az egész hogy valaki nem házasságpárti, elvi ellenvetései vannak ezzel kapcsolatban, és ezért nem írja alá azt a nyamvadt papírt?
hülyeség egy vagyonjogi szerződés kapcsán érzelmi síkra terelni a vitát.
no meg eldobna egy jól működő kapcsolatot azért hogy később büszkén lobogtasson egy okiratot egy olyan ember oldalán, akit fele annyira sem szeret mint azt aki nem ment bele a zsarolásba?
12-es, mert szerinted csak egy pasinak lehet vagyona? Az én férjem pl gyakorlatilag egy fillér nélkül jött a házasságba, nekem tehermentes lakásom, autóm volt, jobban is keresek azóta is. Az ismeretségi körömben ez nem ritka egyébként. Nem a középkorban élünk, könyörgöm!
Kérdező, teljesen igazad van. Mondjuk nem mindegy, hogy mennyi idő után és milyen előzmények után hozza fel a nő a témát.
Én nem érzem zsarolásnak, nyilván az ember tudni akarja, hogy halad valamerre az élete, senki nem topog szívesen egy helyben.
mondjuk nekem nem kell kérnem, a párom 6 hónap után kérte meg a kezem és 18 éves házasok vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!