Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zsarolás az, ha egy nő azt mondja a párjának, hogy ha nem akarja feleségül venni akkor szakítsanak?
Én úgy gondolom, hogyha az egyik fél házasságban akar élni, a másik nem, akkor az előbbinek joga van a szakításhoz, hogy később találhasson olyan párt akivel házasságban élhet.
Vagy nem?
"Miért is kéne pont a nőnek feladni a házassággal kapcsolatos álmait? A nő is gondolhatja úgy, hogy ha a férfi nem veszi feleségül, akkor nem szereti eléggé. Nem? "
pontosan. én azt nem értem, ha a pasi szereti a nőt, akkor miért olyan nagy dolog aláírnia egy papírt?? neki úgysem jelent semmit, nem?! akkor meg nem mindegy?
Ha nekem vmi tökmindegy és nem jelent semmit, de annak az embernek, akit mindennél jobban szeretek, ezzel boldogságot okozok, nem is kérdés, hogy megteszem-e...
Szerintem tök evidens, hogyha nőnek és férfinak nincs közös célja (jelen esetben a házasság) akkor szakítanak.
Bár szerintem ezt 2 felnőtt ember a kapcsolat elején megbeszélik, úgy mint a gyerek kérdést...
És később nincs ilyen szituáció...
Egy kapcsolat elején, amikor maximumon pörögnek a hormonok, és két ember mindenáron meg akarja szerezni egymást, nemigen szokott kiderülni, mit gondolnak másképp. Olyankor mindenki próbál megfelelni a másiknak, a rózsaszín ködben még maga előtt sem vallja be, ha valamit másképp gondol, nemhogy a másik előtt.
Kedves kérdező!
Miért kéne vele maradnia, ha nem egyeznek a céljaik? Ez a kérdés így vihar a biliben.
Érdekes, mert fordítva, ha a nő nemet mond a házassági ajánlatra, akkor tök jogosan veszik, hogy a férfi szakít vele.
De mi van, akkor, ha a nő nem házasságpárti és szereti a férfit, csak nem akar esküvőt?
Ha hozzámenne ennek ellenére is a pasihoz, akkor az nem kizsarolt esküvő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!