Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Összeomlik minden, Mit tegsek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összeomlik minden, Mit tegsek?

Figyelt kérdés
Férjem nagyon iszik,kb egy éve kezdödött hogy ennyire durván.Nemtudok hatni ra sehogy ,probáltam szépen beszélni erröl ,veszekedve de semmi hatás.Ma aztán nagyon kibuktam ,alig állt a lábán és kocsival elment viszkiért mert épp elfogyott,kérdezem hova megy és azt mondja megy motrot javítani,aztán késöbb nézek ki az ablakon és nincs a kocsi,azt hittem agyvérzést kapok,ilyet azért még nem csinált ,egyre durvább.Mondtam hogy elveszít mindent és mindenkit,és még most válásrol is beszéltem (amit nem akarok)annyira felböszitett.Két nyugtatot be is kaptam amit sose szoktam,ugyhogy most nyugodt vagyok.Mit tanacsoltok hogyan hassak rá,vagy van-volt valaki ilyen helyzetben ,hogy oldodott meg?Mondtam hogy menjünk el szakemberhez.A reakcioi hallgatás és hogy én ne kiabáljak,dehát ez tényleg csúcs.Válaszaitokat Köszi.
2014. márc. 29. 18:04
 1/7 A kérdező kommentje:
Bocsi a helyesírásért!
2014. márc. 29. 18:05
 2/7 anonim ***** válasza:
94%

Amig ő maga be nem látja, hogy alkoholista, és amig ő maga nem akarja abbahagyni az ivást, addig semmit nem tehetsz.

Ha elhagyod, akkor esetleg könyörögni fog neked, és fűt-fát összeigér, és talán pár napig tényleg nem is fog inni. Aztán kezdődik újra előről.

Ha meg nem hagyod el, akkor idővel még verni is fog téged.

Nem szabad alkoholistával együtt maradni, ha ő nem akar ebből kigyógyulni.

2014. márc. 29. 18:14
 3/7 anonim ***** válasza:
91%
Az ilyen embertől menekülni kell, bármennyire is nehéz. Ha ő maga nem ismeri fel, hogy baj van, akkor te kívülről hiába próbálsz hatni rá. Annyit tehetsz, hogy közlöd, ha nem változik semmi x időszakon belül, akkor összecsomagolsz és mész. És ehhez tartsd is magad, a saját érdekedben.
2014. márc. 29. 18:16
 4/7 anonim ***** válasza:
82%
Egyébként van vmi oka, hogy iszik (pl. rossz anyagi helyzet, munkahely)?
2014. márc. 29. 18:19
 5/7 A kérdező kommentje:
A mukáját nem igazán szereti de jol keres,es hogy ö mindenkinek segitett es öt le sz ..jak(ez igaz),es a szülei korán meghaltak es nemtudja feldolgozni ezeket mondja.
2014. márc. 29. 18:24
 6/7 anonim ***** válasza:
89%

Ez így van!Ameddig ő maga nem látja be hogy alkoholista, addig te a fejed tetejére is állhatsz ha akarsz!!!Sajnos tapasztalatból beszélek..az igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy sajnos ezt a felismerést képesek bevallani 1000x is akár, és még ennél többször képesek ezután megígérni hogy soha többet nem isznak!!

Most valaki ezt bírja idegileg, valaki nem.Ha a férjeddel maradsz, akkor nagyon nehéz idők várnak rád.

Én is évekig "kitartottam"..hosszas beszélgetések, orvosi segítség, megfenyegetés..stb.Rosszabb hogy nálunk gyerekek is vannak.Aztán egyszer mikor részegen összetörte a kocsit, akkor másnap összepakoltam magam gyerekekkel együtt, mentem rokonokhoz, és addig nem is jöttem haza amíg el nem kezdte intézni az Esperalt!!!

Úgy néz ki nálunk most 1,5 éve legalább ezzel nincs gond.

2014. márc. 29. 19:20
 7/7 anonim ***** válasza:

Majdnem ilyen voltam én is, - nekem se esett jól, ha az arcomba mondták, hallgattam, kerültem a témát, hazudoztam.

Közben persze világos volt, hogy ez egy zsákutca...

bő 10 éve aztán a gyerekeimre gondolva, - mármint, hogy ez meg miféle apa??? - másodszori próbálkozásra sikerült.

Nálatok van gyerek?

Ha nincs: válj el, nincs mire várni.

Ha esetleg ő is leáll a piával, még mindig lehet bármi.

2014. márc. 31. 00:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!