Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Majdnem 2 eve tortent, jo dontest hoztam?
Ket ev vagyunk egyutt, nyaron lesz az eskuvonk. A napokban megtudtam, hogy az ismerkedesunk elso nehany heteben flortolt valakivel smsben par napig, de nem talalkoztak. Mi hivatalosan kb 2 hettel ra dontottuk el, hogy egy par leszunk.
Megszakad a szivem, hogy amig velem ismerkedett, valaki massal flortolt, megha csak 6-8 sms erejeig.
A kapcsolatunk idealis, a ket ev alatt kb 3szor vitaztunk, soha egy rossz szo a masikra, kezet sosem emelt ram, viszont nagyon nagyon szeret. Ezt erzem, tudom, es tapasztalom. A csaladom szereti, szexualisan tokeletesen passzolunk, egy aranyos kis lakasban elunk szerenyen, de boldogan.
Volt egy olyan elvem, hogy ha velem van, es kikacsint, akkor menjen is. Es most nem tudom, hogy mit tegyek. Egyreszt akkor mi meg hivatalosan nem voltunk egy par, masreszt semmi nem tortent kozottuk. Akkor megis miert faj annyira? :(
Erdemes feladni egy tenyleg jol mukodo kapcsolatot emiatt, vagy nem?
En most azt erzem, hogy nem erdemes, de megis faj, ami tortent. Tulreagalom ennyi ido utan es plane ugy, hogy nem tortent semmi mas, vagy normalis, hogy rosszul esik?
nagyon..nagyon...nagyon túlreagálod..
hivatalosan nem is jártatok, nem voltatok egy pár, még csak ismerkedtetek.
ne normális, hogy rosszul esik, akkor ég nem is szerethetett, csak vonzódott hozzád..
akkor sem lenne semmi, ha 2 héttel előtted lefekszik valakivel, de még csak nem is találkoztak...
kb ennyi még házasságban is belefér...,mégcsak kacsintás sem volt....
Az hogy rosszul esik az normális.
Viszont ha még nem voltatok egy pár akkor meg nem szólhatsz semmit, hiszen akkor még nem volt közöd hozzá. Feladni meg egyenesen hülyeség lenne. Gondolom te is flörtöltél már ő előtte is mással.
Szerintem nem kell szomorúnak lenned. Nem voltatok még egy pár, szóval szabad ember volt csúnyán mondva. Szerintem ha lefeküdt volna valakivel 2 héttel előtted, akkor sem vethetnéd a szemére. Szerintem.
Kicsit túlzásnak érzem, de ne értsd félre, különbőzőek vagyunk, de akkor mit szóljak én, aki pl. úgy jött össze a férjemmel, hogy szó szerint együtt volt még a barátnőjével, mikor velem ismerkedett. Nem történt köztünk semmi, de végül is miattam hagyta ott. Ők akkor még egy pár voltak, nekem mégsem esett rosszul.
Szerintem nincs okod rá, hogy kételkedj benne, felrúgni pedig egy jól m űködő kapcsolatot pláne felesleges.
Ezt nagyon túlreagálod. Igazán azt sem értem, hogy miért esik rosszul az, ami akkor történt, amikor közöd nem volt a párodhoz. Még az sem volt biztos, hogy egyáltalán közöd lesz hozzá valaha is.
A világ legnagyobb ostobasága lenne azért eldobni egy jól működő kapcsolatot, mert előtted küldött pár sms-t.
Mi fáj igazán? Az, hogy amikor először megpillantott, nem szűnt meg a külvilág? Szerintem ezt egyáltalán ne vedd fel. Az ember nem azért szeret valakit, mert meglátta, hanem azért mert megismerte. Mára már ismeritek egymást, de ilyet nem is csinál.
Ugy latszik, tenyleg tulerzekeny vagyok :)
Becsuletere legyen mondva, a parom nem tagadta le, elismerte, hogy smsezett valakivel, aki regen sokat jelentett neki. De azt mondta, hogy vegiggondolta, es nem lepett tovabb.
Igazatok van, inkabb arra koncentralok, ami most van es ellottunk, es nem arra, ami az ismerkedesunk elejen tortent.
Biztosan azert faj, mert en teljesen fele fordultam akkor, s mas erdeklodoknek megmondtam oszinten, hogy epp ismerkedek valakivel, es nem szeretnek tobb vasat tartani a tuzben.
Talan ezt vartam volna el tole is.
33, a volegenyem 34.
Tudom, hogy gyerekes picsogasnak tunik, es talan szegyen, ha valaki 33 evesen igy erez, egy hettel ezelott en is igy gondoltam.
Mostantol inkabb a nyari eskuvore fokuszalok, az a fontos most :)
Sokat segitettek a hozzaszolasok, legalabb el tudtam mondani valakiknek :) errol nem akartam a csaladon belul beszelni, de igy konnyebb elmondani, amikor nem tudom, ki van a masik oldalon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!