Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Majdnem 2 eve tortent, jo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Majdnem 2 eve tortent, jo dontest hoztam?

Figyelt kérdés

Ket ev vagyunk egyutt, nyaron lesz az eskuvonk. A napokban megtudtam, hogy az ismerkedesunk elso nehany heteben flortolt valakivel smsben par napig, de nem talalkoztak. Mi hivatalosan kb 2 hettel ra dontottuk el, hogy egy par leszunk.

Megszakad a szivem, hogy amig velem ismerkedett, valaki massal flortolt, megha csak 6-8 sms erejeig.

A kapcsolatunk idealis, a ket ev alatt kb 3szor vitaztunk, soha egy rossz szo a masikra, kezet sosem emelt ram, viszont nagyon nagyon szeret. Ezt erzem, tudom, es tapasztalom. A csaladom szereti, szexualisan tokeletesen passzolunk, egy aranyos kis lakasban elunk szerenyen, de boldogan.

Volt egy olyan elvem, hogy ha velem van, es kikacsint, akkor menjen is. Es most nem tudom, hogy mit tegyek. Egyreszt akkor mi meg hivatalosan nem voltunk egy par, masreszt semmi nem tortent kozottuk. Akkor megis miert faj annyira? :(

Erdemes feladni egy tenyleg jol mukodo kapcsolatot emiatt, vagy nem?

En most azt erzem, hogy nem erdemes, de megis faj, ami tortent. Tulreagalom ennyi ido utan es plane ugy, hogy nem tortent semmi mas, vagy normalis, hogy rosszul esik?

2014. márc. 27. 14:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
52%
Ez szerintem nagyon durva. Mármint az, hogy milyen alacsonyan van az ingerküszöböd.
2014. márc. 27. 14:39
 12/17 A kérdező kommentje:

Lehetseges. En eleg konzervativ vagyok parkapcsolatok teren, nekem az nem igazan fer bele, amikor ismerkedek valakivel, legyen meg mas is. Mindig csak egyre koncentraltam korabban is.

Hogy kell emelni az ingerkuszobot?

2014. márc. 27. 14:46
 13/17 anonim ***** válasza:
95%
Nezd maskeppen a dolgot. Ismerkedtetek, de meg nem voltak komoly erzelmek, nem tudtatok, mi lesz belole. Neki ott volt egy regi kapcsolat, valtottak par sms-t, de aztan hozott egy dontest. Ugy dontott, hogy te kellesz neki es ezutan a masik novel befejezte a flortolest es onnantol csak te vagy neki. Azota pedig elmelyultek az erzeseitek es jol megvagytok. Nincs miert haragudnod vagy neheztelned.
2014. márc. 27. 15:12
 14/17 A kérdező kommentje:
13, ez nagyon hasznos hozzaszolas volt. Nagyon koszonom, es igy nezem mostantol!
2014. márc. 27. 15:31
 15/17 anonim ***** válasza:
Bocsi, hogy nem a kérdésre válaszolok, csak az jutott az eszembe, hogy ha ennyire féltékeny vagy, akkor nagyon nem lennék a párod helyében. Nem tudnák hosszútávon egy olyan kapcsolatban élni, ahol ennyire nem bíznak bennem. Szerintem próbálj picit lazítani, mindkettőtök érdekében. Az pedig külön elgondolkodtató, ha ilyen kicsiség miatt azon gondolkodsz, hogy elhagyod, akkor mi lesz veletek, ha valóban komoly problémáitok lesznek? És ezt tényleg nem rosszindulatból mondtam.
2014. márc. 27. 18:57
 16/17 A kérdező kommentje:

Ertelek, utolso.

A mindennapokban nincs bennem feltekenyseg. Egeszen nyugodtan mehet barhoa, taborozni viszi a gyerekeket az iskolaban (tanar), soha nem volt egy rossz szavam semmire.

2014. márc. 27. 19:34
 17/17 anonim ***** válasza:
Én tényleg nem kívánok neked semmi rosszat, de mit csinálnál akkor, ha mondjuk baj érné a gyerekedet? Elég durva ilyen dolgokon rágódni, egy tizenévestől még elmenne, de így...
2014. márc. 28. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!