Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Segitseg! Nincs hova mennem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segitseg! Nincs hova mennem 1pici gyerekkel kozepidos terhesen. Raadasul ugy nez ki, elvalunk. Hova fordulhatok segitsegert? Vegigcsinalt vlki vlmi hasonlot?

Figyelt kérdés
2ev utan eladjak a lakast, amit eddig bereltunk, annak ellenere hogy eddig hosszutavu berlesrol volt szo. Kaptunk 2honapot a koltozesre, raadasul 3honap mulva szulok... ha minden jol megy. Kozben a ferjemmel megromlott a viszonyom. Nem erzi fontosnak hogy legyen egy sajat lakasunk, de neki van ket 7-8 milliot ero autoja. Jo neki az alberlet itt-ott. En mar egy hete lakast nezegetek o meg a kozossegi oldalakon ismeros csajokat. Erre a ferfire nem tudok csaladot alapozni. Orok eletre alberletrol alberletre koltozzunk. Keresete 300 ezer Ft korul van es ennek ellenere nem hajlando semmilyen allando megoldast keresni. Olyan mintha nem is velunk tervezne a jovot...Nalunk sokkal rosszabb anyagi helyzetben levok is megoldottak a lakas kerdest mielott jottek a gyerekek. A ferjem kozel 50hez meg nem akar megallapodni. Minek kolteni lakasra?! Ez az egesz nagyon nem igy indult es most rendesen el vagyok keseredve. Hogy fogom felnevelni a gyerekeket 1edul es mibol? Anyaszallo, onkormanyzati lakas? Csaladom segiteni nem tud. Veszelyeztetett terhes vagyok...

#válás #segély #fedél #egyedul 2gyerekkel
2014. márc. 25. 13:19
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:

No vagyok 4 gyerekem van es minden terhesseget vegigdolgoztam.veszelyezetett terheskent veseelegtelenseggel.

Szules utan 4 honappal mar ujra dolgoztam.

Es kozben tanultam is kepeztem magam

Vettem hazat kocsit el tudom magam es a gyerekekt tartani nem fuggok a ferjemtol anyagilag.

Es a ferjem elfogadom es nincs elvarasom vele szemben ezert is tartos a

kapcsolatunk.

2014. márc. 25. 20:12
 42/50 A kérdező kommentje:
Koszi mindenkinek a segitseget. Jo vita kerekedett. Kozben pedig a problema is megoldodott. A ferjem egy kicsit elgondolkodott ezen a csaladosdin. Sikerult beszelnem a krizisvonalon egy holggyel es igy vazoltam a lehetosegeket es ugy latszik sikerult finoman kozos nevezore jutni a gyerekek jovojet figyelembe veve. Jo ejszakat mindenkinek.
2014. márc. 25. 20:12
 43/50 A kérdező kommentje:
Persze nev nelkul szemelytelenul lehet barmit mondani kamugep. Tudod azert en 2evig szoptattam a gyerekem es nem dugtam bolcsibe mint te. IGY aztan kialakult az a fontos kotodes ami a jovojehez kell es amit te nem adhattal meg a te szegeny kis lurkoidnak. Ennek azert nem artott volna utanaolvasni emancipunci!!! Masreszrol en az elso 2honapot a korhazban toltottem mert a picim 28hetre szuletett es kesobb is rengeteg fejlesztest es odafigyelest igenyel. Ugyhogy en nem tehettem meg es nem is akartam ilyen helyzetben visszamenni dolgozni...De egyertelmu hogy kamuzol... szoval...na. Meg egyszer koszi minden OSziNTE es segito szandeku epito jellegu hozzaszolast.
2014. márc. 25. 20:18
 44/50 anonim ***** válasza:
62%
Bizony 41-es te nem vagy, anya undorító, hogy nem szopattál 2 évig és nem nézted a gyereket mikor visszamentél dolgozni, hogy tudjál enni adni nekik és nem a csodát vártad
2014. márc. 25. 22:37
 45/50 anonim ***** válasza:

Igen szar anya vagyok mert csak egy evig fejtem a tejet a gyerekeknek es bolcsibe adtam oket ehenhalas helyett.

Es onsajnalat helyett dolgoztam es szoptatas helyett a ferjemet szerettem de nem tole vartam az eletem megoldasat.

Szar anya ...

A gyerekeim ma mar kozep es foiskolasok es szeretnek

A legkisebb 5 eves es tudja anya dolgozik es majd o is fog

Neha jon velem dolgozni tanulja egy no sorsa sajat kezeben van es akkor jo anya ha ezt megerti.

Gyerekeim inteligenseg es onnaloak mint az anya

2014. márc. 25. 23:02
 46/50 anonim ***** válasza:

Tényleg szép kis vita, kerekedett itt!

Kedves kérdező, most, hogy láttam az újabb hozzászólásaidat, nem igazán értem a problémádat. Az a baj, hogy kiszolgáltatott helyzetben vagy? Talán visszaél vele a férjed, és bánt? Nem ad meg nektek "mindent"? Éheztek? Nincs mindig új ruhátok? Fáztok? Hó végén nincs elég pénzetek? Nem lehet, hogy egyszerűen csak, túl jó dolgod van, túl sok a szabadidőd, és van időd azon agyalni, hogy milyen rossz neked? Szerintem csak az a bajod, hogy el vagy kényeztetve. Az "emancipáció" egy szép eszme, amiért érdemes meghalni, de csak akkor döbbensz rá, hogy sz**t sem ér, amikor megszerezted. Hidd el jobb függeni egy jómódú férfitől, mint szabadon rendelkezni a semmivel!

Őszintén beszéljetek egymással, és akkor szerintem nem is kell elválnotok! Szinte biztos vagyok benne, hogy a párod nem akar elválni, de azt tudnod kell, hogy bármelyik férfit (és nőt) bele lehet kergetni a válásba.

Még, ha most úgy is érzed, én NEM bántalak! A kérdéseimre magadnak kell válaszolnod! Gondold végig pár nap múlva is az egészet!

A saját lakás szerintem sem fontos! Éltünk mi is albérletben, és most saját házunk van. Az albérlet kényelmesebb, és olcsóbb volt! Most a bérleti díjat egy az egyben fizetem a kölcsön kamatára, plusz a tőketörlesztés. A rezsi is jóval több. Egy négy tagú családnak (mint az enyém is), a 300eFt elég, de nem nagyon lehet belőle előrébb lépni. És nálunk a gyerekek lányom:6, fiam:9, én:36 éves. Én többet kerestem akkoriban is 300-nál, és az albérlet teremtette meg a saját ház lehetőségét. Ennek a fizetésnek, persze az az ára, hogy minden a feleségem nyakába szakadt, szinte csak aludni, enni járok haza! A feleségem 10 éve nem dolgozik, csak a háztartásban (de ott nagyon sokat), és megtanult örülni ennek a helyzetnek. Értékeli, azt, hogy semmiért sem kell tennie semmit, nincs felelőssége, és láthatja a gyerekeit felnőni, akikkel egész nap együtt lehet. A gyerekeink minden fontos, és kevésbé fontos pillanatában velük van. A "saját" kocsijával hordja őket mindenhova. A gyerekek születésüktől fogva, vele vannak, és ismeri minden rezdülésüket, bánatukat, örömüket. Akarhat ennél többet egy anya, akinek a gyerekei a legfontosabbak?

36F (#9)

2014. márc. 26. 01:57
 47/50 anonim ***** válasza:

Bocs.

Még annyit, hogy ne bántsátok egymást! Semmi értelme sincs, csak egymást bosszantjátok, erre viszont nincs szüksége egyikőtöknek sem!

36F

2014. márc. 26. 01:59
 48/50 A kérdező kommentje:

Kedves 36f! Csak azert valaszolok mert konkret kerdes hangzott el rosszindulat nelkul, reszedrol. Szoval, ami engem bant, hogy pl. egy 1500 ftos sapkat nem vehetek meg a gyereknek mert a ferjem szerint draga es 15fokban a kotott vastag teli sapkat adom ra. Kozben apa meg 10-20ezreket kolt hetente a hobbijara. Meg sportautoval jar a boltba is. Sokszor nincs ithhon 1ft sem. En az osszes bejovo penzemet a gyerekre es haztartasra koltom. Eszemet sem tudom mikor voltam utoljara fodrasznal vagy koltottem magamra. Szoval igen, nekunk 1000ftokert is konyorogni kell. Ez kiszolgaltatott helyzet. A krizisvonal munkatarsa is azt javasolta vegyem elo a ferjemet mert ez nem egy csaladapahoz melto hozzaallas. Latod te is vettel egy hazat es nem alberletre dobod ki! Igy biztonsagban van a csaladod van egy kis csaladi feszketek. Es a feleseged helyeben en is csuda boldog lennek. Mondjuk nekem hianyzik a munka a sikerelmeny es ezert biztos vissza fogok majd menni dolgozni. De ugy gondolom most is nagyon sokat teszek a csaladert csak mas szempontbol. Egyelatalan nem ertek egyet az emancipacioval. Az ilyen nok miatt van a sok toketlen here pasi a mai vilagban. En nem akartam vitazni de lattam vannak itt nagy mellennyel olyanok akik tokeletesnek kepzelik magukat es gusztustalan stilusban kioktatnak. Csak erzekeltetni akartam hogy az o kis teoriajaba is bele lehet kotni es nem feltetlenul kell mindenkinek ugyanugy gondolkodnia! Engem speciel kirugtak volna ha a munkahelyemen fejek vagy eppen beviszem a gyerekem... Na de ezzel a temaval most nem is foglalkozok. A kommentbol is latszik, kamu es 0intelligencia,0 egyutterzes, 0erzelmi IQ.

Mint irtam, a krizisvonal munkatarsa sokat segitett a helyes hozzaallasban es most minden rendben. Es kepzeld, alberletbe koltozunk. Szoval ezzel sincs semmi bajom. Egyebkent meg gratulalok en is ilyen szep csaldi eletre vagyok mint a tied! Es ilyen ferjre! Termeszetesen nem tudtam es nem is akarok minden apro reszletet megirni ami hozza tartozik a kephez, egyszeruen csak a megoldast kerestem a problemamra. Es sikerult...

2014. márc. 26. 08:39
 49/50 anonim ***** válasza:

Miert is rugnanak ki hiszen nincs fonokom :)

Kamu ? Miert lenne az mert nem passzol a te vilagkepedhez? Az onsajnalo mastol megoldast varo no szerepebe?

Ahol elunk nincs gyes gyed stb minden no dolgozik ha a ferje nem keres atlagon felul.

Sajnos az ferjem total atlagos fizetesu igy ketten kell hogy dolgozzunk

2014. márc. 26. 08:47
 50/50 anonim ***** válasza:

#48 Sajnálom, hogy ilyen embert fogtál ki magadnak. Amiket írtál, ezeket én valóban nem tenném, és rossz volt olvasni, hogy létezik ilyen "apa?". A példáid egyesével is felháborítanak, de így együtt... minősíthetetlen! Hobbi, sportautó??? Mi van??? Ez az ember nem való kisgyerekes apának! Ezt én nem értem, szerintem az a dolgunk (férfiaknak), hogy mindent megadjunk a családunknak, amit csak lehet. A feleségnek/anyukának nem szabadna, hogy (maradva a példádnál), nagyobb problémája legyen, az új sapka színénél!

Lehet, hogy elsietted egy kicsit, de jól teszed, ha elhagyod! Kérjed tőle a gyerektartást, és amint lesz lehetőséged, költsél magadra is. Most nagyon nehéz lesz, de majd idővel eltűnnek a gondok, és minden jóra fordul. Sok magányos, és rendes férfi van "szabadlábon", akik kiváló apukák lennének, és alig várják, hogy megmutathassák. Ne hanyagold el magadat sem, és hagyd, hogy valaki rád találjon. Egy jó párkapcsolatban könnyebb legyőzni a legnagyobb bajokat is. Szerintem az a férfi, amelyik szóba áll veled a két gyerek mellett, valószínűleg szeretni fog mindhármótokat.

Sok sikert!

36F

2014. márc. 26. 22:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!