Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segitseg! Nincs hova mennem 1pici gyerekkel kozepidos
terhesen. Raadasul ugy nez ki, elvalunk. Hova fordulhatok
segitsegert? Vegigcsinalt vlki vlmi hasonlot?
úgy egyébként a lakáson kívül ő mit akar? Mmint veletek.
2014. márc. 25. 14:07
12/50 A kérdező kommentje:
Igeen, egy nagy gyerek. FELELOTLEN, onzo ffi. Csak most mar keso. De mint az irtam, nem igy indult a dolog. Az egesz most robbant ki, hogy felmondtak az alberletunket es latom a hozzaallasat a kozos csaladi dolgokhoz... Sajnos megbiztam benne es ugy ereztem, van kozos jovonk...
Kénytelen lesz valamilyen szinten eltartani a gyerekeit. Olyan nincs, hogy nem fizet semmit.
Nagyon könnyen veszélybe kerülhetnek az autói is, ha szórakozik a gyerektartásdíjjal.
Férfiként is a férfit tartom a legtöbb ilyen esetben felelőtlennek. Emelni kellene a tartásdíjakat, mert az ilyen emberekre a pénztárcájukon keresztül lehet hatni.
A női társadalom pedig kifejezetten gyomorforgatóan viselkedik ebben a témában. Sokkal nagyobb összetartás kellene a részükről vagy legalább betyárbecsület egymás iránt. Ha társadalmi szinten elterjedhetne a nők között, hogy egy elvált gyermekes pasi nem jó parti és általában nem csak anyagilag, akkor kevésbé fordulnának elő ilyen esetek. Sok nő annyira lealjasodik, hogy a konc is megfelel nekik a rengeteg társult problémával együtt. Ezek a nők gyakorlatilag a többi nő biztonságát veszélyeztetik, érdemes lenne az ilyet kiközösíteni.
2014. márc. 25. 14:14
14/50 A kérdező kommentje:
Nem tudom, mit akar velunk. Oszinten szolva nem kozolte meg. Azt mondta ha vlmi nem tetszik, el lehet valni. Egy biztos: nem akar lakast venni vagy legalabbis hosszutavu es biztos megoldast biztositani a csaladnak. Azt hiszem ez sok mindent elarul a terveirol...
15/50 A kérdező kommentje:
Hiaba van jo fizetese ha beadom a valopert lecsokkenti a fizeteset hiszen sajat cegekben dolgozik...Igy ugyanoda jutok ahova sok notarsam hogy kapok 20ezer forint gyerektartast. Na azzal valoban elorebb leszek. Ezer pelda van a kornyezetemben. Konnyu kitolni egy kiszolgaltatott helyzetben levo novel...
Most komolyan? MIre számítottál? Szültél neki egy gyereket, utána sem beszéltetek meg semmit sem, most jön a 2., még midnig semmit sem...
2014. márc. 25. 14:22
sztem aki ilyet mond, pláne gyermeke anyjának, az egy gerinctelen féreg. Neten utána tudsz olvasni, h milyen lehetőségeid vannak. Az egy dolog, h le tudja csökkenteni a fizetését, viszont a vagyona után a bíróság állapítja meg a tartásdíjat. Plusz válás esetén (attól függően mióta vagytok házasok) vagyonmegosztás is lehetséges. De vannak ingyenes jogsegélyoldalak, ahol szakembereknek tudsz írni. Meg lehet fenyegetni, h ne vigyétek bíróság elé az ügyet, mert nagyon nem jár jól. Az ilyen férgeknek csak addig van nagy szájuk, míg ők érzik nyeregben magukat, ha keményebben fellépsz: visszavesznek.
2014. márc. 25. 14:26
18/50 A kérdező kommentje:
Most komolyan mit gondoltam?! Azt hogy a ffi dolga hogy eltartsa a csaladot es megteremtse az otthont. A no pedig vezeti a haztartast es neveli a gyerekeket. Kovetelnem kellett volna egy sajat lakast meg kocsit?! Be kellett volna bizzositanom magam?! Hat, en nem vagyok ez a fajta es ugy gondoltam eleg a bizalom a szeretet es a torodes... Azert a lakas dolog sem megy 1ik naprol a masikra. Eddig ugy volt hogy majd veszunk ha megfeleloek lesznek a korulmenyek. De ugy latom ilyen nem nagyon lesz...
Ja hogy neked annyi a dolgod, hogy szülsz?
Amúgy ja eltart, ennyi elég? Követleni nem kell! Hanem tudod beszélgetni!! Mikor a száddal elmondod, hogy mi bánt...látom nálatok ez 0.
Akkor milyen fajta vagy? Aki szül 2 gyereket egy gyereknek és nem beszéli meg vele a jövőképet? Bezsélgettek egyáltalán?
Megfelelő körülmények? Ja két 8millás kocsira futja, de egy lakásra nem, persze értem.
Csak a gyerekeket sajnálom, talán apukával maradhatnak!
2014. márc. 25. 14:31
20/50 A kérdező kommentje:
Nagyon okos:semmi nincs a neven: se a lakas se a ket auto. Jogilag semmije nincs. Na most akkor mit kovetelhetek?! Semmit! Persze van fizuja de ugye azt ugy kombinalja ahogy akarja...
Kapcsolódó kérdések: