Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Segitseg! Nincs hova mennem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segitseg! Nincs hova mennem 1pici gyerekkel kozepidos terhesen. Raadasul ugy nez ki, elvalunk. Hova fordulhatok segitsegert? Vegigcsinalt vlki vlmi hasonlot?

Figyelt kérdés
2ev utan eladjak a lakast, amit eddig bereltunk, annak ellenere hogy eddig hosszutavu berlesrol volt szo. Kaptunk 2honapot a koltozesre, raadasul 3honap mulva szulok... ha minden jol megy. Kozben a ferjemmel megromlott a viszonyom. Nem erzi fontosnak hogy legyen egy sajat lakasunk, de neki van ket 7-8 milliot ero autoja. Jo neki az alberlet itt-ott. En mar egy hete lakast nezegetek o meg a kozossegi oldalakon ismeros csajokat. Erre a ferfire nem tudok csaladot alapozni. Orok eletre alberletrol alberletre koltozzunk. Keresete 300 ezer Ft korul van es ennek ellenere nem hajlando semmilyen allando megoldast keresni. Olyan mintha nem is velunk tervezne a jovot...Nalunk sokkal rosszabb anyagi helyzetben levok is megoldottak a lakas kerdest mielott jottek a gyerekek. A ferjem kozel 50hez meg nem akar megallapodni. Minek kolteni lakasra?! Ez az egesz nagyon nem igy indult es most rendesen el vagyok keseredve. Hogy fogom felnevelni a gyerekeket 1edul es mibol? Anyaszallo, onkormanyzati lakas? Csaladom segiteni nem tud. Veszelyeztetett terhes vagyok...

#válás #segély #fedél #egyedul 2gyerekkel
2014. márc. 25. 13:19
1 2 3 4 5
 21/50 anonim válasza:
Bíróságokon van "panasznap", ahol ingyen jogi tanácsot kérhetsz.
2014. márc. 25. 14:35
 22/50 anonim ***** válasza:
0%
Hiába sírsz itt, pontosan tudtad milyen mégis bevállaltad a 2 gyereket, most meg anyaotthonokat keresgélhetsz, na ugye megérte?
2014. márc. 25. 14:35
 23/50 Költőnő? ***** válasza:
84%

akkor se légy áldozat!

megfőztétek ezt a szart közösen (igen, KÖZÖSEN) és most már itt van.

Nem ijedezni kell ilyenkor, hanem hideg fejjel kőkeményen a megoldásra koncentrálni! Ha Ő nem játszik tisztességesen: Neked sem kell!

Nem bántásképp írtam, amit, de szedd össze magad!

Két pici gyermekért felesz!

2014. márc. 25. 14:36
 24/50 A kérdező kommentje:
Huuu de rosszindulatu pojaca itt vlki! Bizonyara te is ez a fajta gerinctelen fereg vagy! Mint irtam en is dolgoztam es a szules ota nem dolgozok. De azt hiszem ezzel nem vagyok kivetel. Es igen beszelgettunk. Nem csak gyerekeket szulok: van 2szakmam es 4nyelven beszelek. Ugyvedi irodaban dolgoztam es nem a putribol jovok. Igy aztan amit irtal bunkosag de mind1.
2014. márc. 25. 14:39
 25/50 anonim ***** válasza:

"Nagyon okos:semmi nincs a neven: se a lakas se a ket auto. Jogilag semmije nincs. Na most akkor mit kovetelhetek?! Semmit! Persze van fizuja de ugye azt ugy kombinalja ahogy akarja..."

Az üzleti életből ismerem ezt a típust. Semmilyen üzletet nem kötök ezzel a fajtával, mert az egész társadalomra negatív hatással vannak ezek az emberek. Megválogatom az üzleti partnereimet, a nőknek is külön oktatni kellene. Kisstílű ügyeskedők, akiknek általában a magánélete is olyan gyenge alapokon áll, mint az üzleti dolgai.

2014. márc. 25. 14:40
 26/50 anonim ***** válasza:
0%
Ja ha ilyen okos vagy, akkor addig hazacuccolsz és mehetsz is majd dolgozni! A pasi jól csinálta, nehogy más lenyúlja az ő pénzét
2014. márc. 25. 14:40
 27/50 Költőnő? ***** válasza:

ha ügyvédi irodában dolgoztál, még kontaktod is van :)

hajrá!

2014. márc. 25. 14:41
 28/50 anonim válasza:

ITT MOST SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉG! Agresszív válaszokkal egy kétségbeesett ember nem megy semmire, akkor inkább hallgass!

Esetleg párterápia? Bár valószínű nem lesz hajlandó.

Családi segítségre nem számíthatsz?

Viszont ha válásra kerül a sor, életmódjából lehet következtetni, hogy nem annyiból él, amennyire be van jelentve, akkor nem annak az arányában fog gyerektartást fizetni! Mindenképp ajánlom a panasznapot!!!

2014. márc. 25. 14:46
 29/50 A kérdező kommentje:
Olyan kis agyatlan vagy... En ugyanugy beleadtam a kozos kasszaba az evek soran. Raadasul a gyerekek kozos dontes volt igy kozos a felelosseg. Persze visszamegyek dolgozni de az meg legalabb 1.5ev es addig is meg kell elni valahogy, nem gondolod kedves joindulatu vlki?!
2014. márc. 25. 14:47
 30/50 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen hogy egy kicsit a vedelmemre keltel ,, panasznapos,, mert tenyleg azert irtam hogy megtudjam, mas hogy oldotta meg ugyanezt a szituaciot az eleteben. Sajnos vannak rosszindulatu emberek. Na de ha okos pasi es nem engedi hogy lenyuljak akkor en meg engedjem hogy kiszolgaltatotta tegyen es aztan a kozos gyerekeinket 1edul tartsam el?! Talan azert hozzajuk lenne nemi anyagi koze!!! Nem mucicire es muhajra kell... mondom nem vok az a fajta...
2014. márc. 25. 14:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!