Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondanád azt hogy tudod?
Persze nem szép más fb fiókját nézni. De ahogy kiderült, nem véletlenül nézte! Szóval szerintem itt most nem ez a lényeg.
Én kinyomtatnám és letenném elé az asztalra, aztán várnám a reakciót, magyarázatot. Én olyan vagyok, aki szeret mindent megbeszélni, rájönni, hogy mi miért van. Sajnos a férfiak nagy része nem ilyen. Ha nem tudnánk megbeszélni és megoldani, akkor nem is tudnám megbocsátani. Nekem ez már megcsalás.
Ti ezek szerint teljesen idióták vagytok.
Mindenesetre neked legyen legalább annyi eszed, hogy ezek után nem maradsz vele...
Kirúgnám, és ha megkérdezi miért, azt mondanám, hogy az én hátam mögött ne nézegesse másik nő p***ját. (még fényképen se)
Én se nézek be más férfi boxeralsójába!
"A nő is elhord engem minden dagadtnak és annyit mond rá hogy ő is el van hízva."
Anyuci! Nem kutakodni kell, hanem lefogyni!!!
"A nő is elhord engem minden dagadtnak és annyit mond rá hogy ő is el van hízva"
Vagyis két dagadt nő szidja egymást, hogy melyik a kövérebb.
Szegény pasas meg van áldva ezekkel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!