Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Elmondanád azt hogy tudod?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondanád azt hogy tudod?

Figyelt kérdés
Bele néztem a párom facebook csevegéseibe. Beszélt egy szintén foglalt nővel. Olyat ami nem tetszik csak néhány példa: szép a hangja a nőnek, szép a p..... ( küldött képet róla ) részletezte mindkettő hogy mit csinálnának egymással nagyon szomorú vagyok most. Rossz olvasni is pedig együtt sem voltak még.
2014. márc. 25. 11:10
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
97%

Persze nem szép más fb fiókját nézni. De ahogy kiderült, nem véletlenül nézte! Szóval szerintem itt most nem ez a lényeg.

Én kinyomtatnám és letenném elé az asztalra, aztán várnám a reakciót, magyarázatot. Én olyan vagyok, aki szeret mindent megbeszélni, rájönni, hogy mi miért van. Sajnos a férfiak nagy része nem ilyen. Ha nem tudnánk megbeszélni és megoldani, akkor nem is tudnám megbocsátani. Nekem ez már megcsalás.

2014. márc. 25. 11:41
 12/21 anonim ***** válasza:
97%
És még a "párodnak" nevezed? Csajozik a hátad mögött.
2014. márc. 25. 11:54
 13/21 A kérdező kommentje:
Tudom egy senkihházi. A nő is elhord engem minden dagadtnak és annyit mond rá hogy ő is el van hízva... A nő mondja hogy ronda vagyok de a páromat isteníti. Egyébként míg telefonon nem beszéltek addig jó volt azt hitte én küldtem rá.
2014. márc. 25. 12:00
 14/21 anonim ***** válasza:
96%

Ti ezek szerint teljesen idióták vagytok.

Mindenesetre neked legyen legalább annyi eszed, hogy ezek után nem maradsz vele...

2014. márc. 25. 12:02
 15/21 anonim ***** válasza:
67%
sajnos ha szakítasz ez miatt vele, és ezt a tudomására hozod, ő meg véletlen csinál hangfelvételt, mint bizonyítékot, ha van esze, te jogosulatlan adatszerzés és levéltitok megsértése miatt, még letöltendőt is kaphatsz.mert nem az engedélyével csináltad, vigyázz, mert könnyen megszívhatod, nemrég volt egy ilyen ügy a környéken is.
2014. márc. 25. 12:06
 16/21 anonim ***** válasza:
67%
lehet hogy hangfelvételhez engedély kell, a másik fél engedélye is, de bűncselekmény esetén, a bűnös fél ellen mérlegel a bíróság, mindig.
2014. márc. 25. 12:07
 17/21 anonim ***** válasza:
74%

Kirúgnám, és ha megkérdezi miért, azt mondanám, hogy az én hátam mögött ne nézegesse másik nő p***ját. (még fényképen se)

Én se nézek be más férfi boxeralsójába!

2014. márc. 25. 12:42
 18/21 anonim ***** válasza:
0%

"A nő is elhord engem minden dagadtnak és annyit mond rá hogy ő is el van hízva."

Anyuci! Nem kutakodni kell, hanem lefogyni!!!

2014. márc. 26. 08:15
 19/21 anonim ***** válasza:
utolsó te egy fogyatékos vagy
2014. ápr. 2. 12:29
 20/21 anonim ***** válasza:

"A nő is elhord engem minden dagadtnak és annyit mond rá hogy ő is el van hízva"

Vagyis két dagadt nő szidja egymást, hogy melyik a kövérebb.

Szegény pasas meg van áldva ezekkel...

2014. ápr. 3. 07:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!