Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Elmondanád azt hogy tudod?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondanád azt hogy tudod?

Figyelt kérdés
Bele néztem a párom facebook csevegéseibe. Beszélt egy szintén foglalt nővel. Olyat ami nem tetszik csak néhány példa: szép a hangja a nőnek, szép a p..... ( küldött képet róla ) részletezte mindkettő hogy mit csinálnának egymással nagyon szomorú vagyok most. Rossz olvasni is pedig együtt sem voltak még.
2014. márc. 25. 11:10
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
96%
Ha már belenéztél a facebookjába, akkor persze,hogy mondd el mit olvastál és kérd számon.
2014. márc. 25. 11:13
 2/21 anonim ***** válasza:
62%
Elmondanám-e?Előbb kimásolnám és megosztanám az üzenőfalán hadd szégyellje magát,a nőén is.Utána meg lapát.
2014. márc. 25. 11:15
 3/21 anonim ***** válasza:
82%
Igen, mond el neki, de ez nem szép dolog (mármint,hogy belenéztél), de nyilván az sem amit a párod csinált! Én is tudom a férjem jelszavát, fb-on is, és az email jelszót is, meg is szokott kérni,hogy nézzek meg ezt vagy azt,mert fontos, de még soha nem néztem bele a beszélgetéseibe, ha volt,hogy mondta,hogy olvassam el,mert nekem szól, akkor sem tettem, megkértem,hogy akkor küldje át nekem!
2014. márc. 25. 11:17
 4/21 anonim ***** válasza:
69%

Együtt éltek? Ha igen, van hova menned?

El tudod tartani magad?

Egyébként sajnos elég bosszúálló típus vagyok, és azt tenném, amit az előző írt: képmetszővel csinálnék belőle képet, és kitenném fb-ra, hogy az összes közös ismerős lássa, de tutibiztos, hogy a nő párjának is elküldeném.

Hadd tudja meg, milyen nővel van együtt.

2014. márc. 25. 11:17
 5/21 anonim ***** válasza:
44%
mondjuk te választottad,ilyenkor igazán magadban kell csalódnod,hogy máris félre kavar valami kapcsolatban lévő qvával.én biztos kikérdezném,vagy kiadnám az útját.Azt mehet amerre lát.
2014. márc. 25. 11:18
 6/21 anonim ***** válasza:
56%
mindenkinek megmutatnam
2014. márc. 25. 11:19
 7/21 anonim ***** válasza:
97%

Én nem esnék neki, egyik nap szépen szólnék neki , hogy gyere csak ide mellém. Aztán elmondanám szép higgadtan mosolyogva , ( ennél nincs rémisztőbb) hogy elolvastam és hogy nem érdekel mi volt vagy mi nem volt ,és az se hogy beleolvastam, akkor is érzelmileg egy tapló, akinek fontos a másik az viccből sem csinal ilyet és kiraknám.

Ezt csinálnám én, de ehhez nagy önismeret kell és az az éppeszű tudat, hogy a boldogság nem egy másik embertől függ , hogy az élet marha rövid ahhoz hogy alulfejlett egyedekre pazaroljuk és amúgy is rengeteg ember él a világban.

2014. márc. 25. 11:20
 8/21 anonim ***** válasza:
81%

" szép a p..... ( küldött képet róla )"

Sajnos tele van minden ribikkel, igy a facebook is!

Attól, hogy van párja a nőnek, még küldözgeti a fotókat a pi..járól.

Nem véletlenül hívják sokan f @ s z booknak!

2014. márc. 25. 11:20
 9/21 anonim ***** válasza:
49%

Én valószínűleg hozzávágnám a fejéhez a páromnak, hogy mégis mit képzel magáról, és hogy neki ez fordított helyzetben hogy esne.

Mondjuk az egy másik dolog, hogy neki hogy esne az, hogy kutatsz az ő facebook fiókjában.

2014. márc. 25. 11:26
 10/21 A kérdező kommentje:
Messze dolgozik kettő hetente találkozunk. Egyébként nincs is kiéhezve vasárnap ment vissza és 10 napig volt itthon
2014. márc. 25. 11:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!