Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondanád azt hogy tudod?
Együtt éltek? Ha igen, van hova menned?
El tudod tartani magad?
Egyébként sajnos elég bosszúálló típus vagyok, és azt tenném, amit az előző írt: képmetszővel csinálnék belőle képet, és kitenném fb-ra, hogy az összes közös ismerős lássa, de tutibiztos, hogy a nő párjának is elküldeném.
Hadd tudja meg, milyen nővel van együtt.
Én nem esnék neki, egyik nap szépen szólnék neki , hogy gyere csak ide mellém. Aztán elmondanám szép higgadtan mosolyogva , ( ennél nincs rémisztőbb) hogy elolvastam és hogy nem érdekel mi volt vagy mi nem volt ,és az se hogy beleolvastam, akkor is érzelmileg egy tapló, akinek fontos a másik az viccből sem csinal ilyet és kiraknám.
Ezt csinálnám én, de ehhez nagy önismeret kell és az az éppeszű tudat, hogy a boldogság nem egy másik embertől függ , hogy az élet marha rövid ahhoz hogy alulfejlett egyedekre pazaroljuk és amúgy is rengeteg ember él a világban.
" szép a p..... ( küldött képet róla )"
Sajnos tele van minden ribikkel, igy a facebook is!
Attól, hogy van párja a nőnek, még küldözgeti a fotókat a pi..járól.
Nem véletlenül hívják sokan f @ s z booknak!
Én valószínűleg hozzávágnám a fejéhez a páromnak, hogy mégis mit képzel magáról, és hogy neki ez fordított helyzetben hogy esne.
Mondjuk az egy másik dolog, hogy neki hogy esne az, hogy kutatsz az ő facebook fiókjában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!