Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják a férfiak, hogy meg ne nősüljek, és miért biztatnak a nők, hogy házasodjak meg?
Ezt sosem értettem. Mindig a férfiak mondták, hogy "1 dolgot ne feledj! Meg ne nősülj! Onnantól vége a jó életnek! :D"
Persze viccesen mondják, de komolyan is egyben.
A nők meg mindig mondják, hogy majd ha megnősültél, akkor... Majd ha elveszel egy lányt...
Ők biztatnak erre.
De most össze zavarodtam. Most akkor hallgassak a férfiakra, vagy a nőkre?
És miért nem akarják a férfiak, hogy megnősüljek, és miért akarják a nők, hogy ez így legyen?
18/F
Kedves Kérdező!
Te egy naív 18 éves kisfiú vagy még, ha azt hiszed, hogy ezt majd te döntöd el, hogy mikor, kivel, hogyan, milyen ruhában, milyen zenére, milyen étteremben stb... házasodjál!
Ezt majd eldöntik helyetted a csajok.
Azt is, hogy szüljön-e, mikor és hányat.
Majd valamelyik kinéz magának, és onnantól fogva, ő fog mindenben dönteni helyetted is.
Ha ad a látszatra, akkor úgy intézi majd, hogy azt higgyed, hogy te döntöttél mindenben...
Persze, hogy majd a nőd "minden gondot levesz a válladról" az nem lesz ingyenes.
Onnantól kezdve, TE FIZETSZ MINDENT !!
(Ha elválsz, akkor is!)
Normális férfi ezért sem házasodik!!!
A kedves 22-es nem a nőkről beszél, hanem magáról. Egy igazi vérbeli papucs, képtelen a legalapvetőbb dominanciára is, nyilván nem tud bánni a nőkkel, és férfinak távolról sem nevezhető. Egy nő pedig hülye lenne az ilyet nem kihasználni, meg is érdemli. Ilyenkor két lehetőség van: vagy beismeri hogy papucs és megpróbál férfivá válni, vagy győz az egó, és jön a "minden nő köcsög" szöveg.
Legyél férfi, és nem lesz ilyen problémád.
"Egy nő pedig hülye lenne az ilyet nem kihasználni"
Hát ez az! A legtöbb nő, csak kihasználja a pasikat.
Most elszóltad magad!!
a 21-es beszél a vérszivókról és nem a nőkről !
aki úgy tud élni ahogy azt a 21-es irja, inkább tartson háziállatot.
23-as, értem amit irsz, még sem tartom normális dolognak, hogy kihasználásból, érdekből tudjon a férfival élni a nő. Miért lenne szükség dominanciára? Egymás feletti uralkodásra ?
Vannak akik úgy élnek, tőlem idegen. :) .
Engem például nem lehet kihasználni, mert jó emberismerő vagyok, és eleve össze sem jövök olyannal, aki kihasználná az embert. De ha mégis megesne, észreveszem, és kidobom azonnal a pi.csába az ilyen asszonyt, és keresek újat, mivel választék mindig lesz. "Dominancia" alatt is valami ilyesmit értettem, nem uralkodást. Az ideális kapcsolatban a felek egyenrangúak.
Ha egy nő kihasznál, az a te hibád, mert hagyod neki. Akivel ki lehet cseszni, azzal keményen ki is fognak. Ez az élet tanító jellegére egy példa. Aztán van aki tanul belőle, van aki nem.
Persze le kell írni, hogy nem minden nő használja ki az embert, csak egy részük. Azt hittem, ez magától értetődik, de látom, vannak szellemi fogyatékosok is, akiknek ezt le kell írni külön. Khm kedves 24-es.
"Sajnálni tudom a butasága miatt, az ilyen tartson háziállatot"
"asszonyállatot" ??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!