Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják a férfiak, hogy meg ne nősüljek, és miért biztatnak a nők, hogy házasodjak meg?
Ezt sosem értettem. Mindig a férfiak mondták, hogy "1 dolgot ne feledj! Meg ne nősülj! Onnantól vége a jó életnek! :D"
Persze viccesen mondják, de komolyan is egyben.
A nők meg mindig mondják, hogy majd ha megnősültél, akkor... Majd ha elveszel egy lányt...
Ők biztatnak erre.
De most össze zavarodtam. Most akkor hallgassak a férfiakra, vagy a nőkre?
És miért nem akarják a férfiak, hogy megnősüljek, és miért akarják a nők, hogy ez így legyen?
18/F
Azért, mert egyik sem jó, ellenben mindegyik rossz! Ha nem nősülsz, magányos maradsz. Ha megnősülsz, előbukkannak azok a problémák, amelyekre soha senki nem készített fel! Egy családban, de sehol az életben nincs egyenlő viszony! (Ne ágaskodjatok, ott sincs!)
Valamelyik fél domináns lesz, az ő akarata fog teljesülni ("hogy majd ha megnősültél, akkor..." megtudod)! Addig nem! Mindketten azt állítják a párkapcsolatban - ha nincsenek problémák -, hogy együtt, egyformán... Nem így van, mert sehol nem így van! Vagy parancsolnak, vagy javasolnak, vagy kérnek, de ha nem teljesíted a kérést a fejedet veszik!
Akkor lesz jó a házasságod, ha úgy érzed, hogy te döntesz és szót fogadsz! Ha nem azt érzed, akkor az lesz az érzésed, hogy vezetnek az orrodnál fogva! Ha valamelyikőtök elnyomottnak érzi majd magát, folyamatosan fogtok harcolni a prioritásért!
Én ugyan nem vagyok házas, de rengeteg felől hallom, hogy mióta az adott ismerős megnősült, az asszony valahogy elfelejtette havi egynéhány alkalomnál többször igényelni a szexet, viszont helyette sokkal többet kezdett hisztizni konkrétan mindenért. Ez nyilván nem biztos hogy kizárólag a nő hibája, értelmes embereknél erre a megoldás általában az, hogy megbeszélik a problémáikat, viszont olyanra még példát sem hallottam hogy ez számításba jött volna, tehát gondolom valami meggátolja ebben a párokat. De hogy mi, az számomra még rejtély. Szerintem a férfiak nézőpontja mögött ez állhat.
De persze ellenpéldát is tudnék felhozni, mert olyanokat is ismerek akik nagyon jól megvannak, viszont kevesebbet, az tény. Bár arányokat nem jelenthetek ki, mert nem ismerem a világ összes párját.
Én, akiket ismerek és házasok (volt osztálytársaim közül páran) mind boldogok. Bár a legrégebbik pár is 10 éve van együtt, mivel én se vagyok annyira öreg, 28 éves.
Mi a férjemmel 2,5 éve vagyunk házasok és 4 éve vagyunk együtt. De a férjem időnként mondja hogy áldja magát amiért elvett engem:) ezt főleg akkor amikor rosszalkodunk, vagy amikor finomakat főzök neki, vagy a kedvenc édességét sütöm:D
Azt mondja szomorú és magányos lenne az élete nélkülem és csak vegetálna...
Az ő baráti körében csak mi vagyunk házasok egyenlőre. Remélem lesz azért másik esküvő is:D már kérdezgette egyik haverját. Ő még nem akar házasodni. Végül is még csak 25 éves, ahogy a férjem is. A srác barátnője meg 20.
Én nőként mondom,hogy ne nősülj.:D
Az okára meg rá fogsz jönni,amikor eljön az ideje.
"Akinek van egy kis esze,soha nem házasodik! Az csak a társadalom elvárása,,,úgy illik,,"
Az is társadalmi elvárás, hogy ne öljünk, ne lopjunk, öltözzünk fel, dolgozzunk, stb. Akkor a társadalmi elvárások rosszak? Éjünk úgy, mint az állatok? Akkor miért vagyunk emberek?
Egy keveske tapasztalattal a hatam mogott azt tanacsolnam, hogy tedd moge parameterkent az eletkorodat es annak megfeleloen viselkedj.
Szerintem a fiataloknak ki kellene elniuk magukat es csak aztan csaladot alapitani. (en ugy gondolom, hogy olyan 27-30 eves kor korul) Korabban sem az igazi es kesobb sem.
Es a calad is egy rohadt jo dolog! Egyaltalan nem unalmas.
Amikor hazahoztuk a masodik gyerekunket a korhazbol, akkor az elso gyermekunk azt modta, hogy
"Apa! Ez allandoan sir. Miert ilyet vettunk?"
Szoval megvan ennek is a maga szepsege. Es persze a bosszusaga is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!