Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párommal a kutyája miatt veszekszünk. Mit tegyek?
Szerinted mi a kérdés lényege?
Hogy van egy emberpár, akik se kommunikálni, se gondolkodni nem tudnak?
Akik képtelenek a kompromisszumra, az előre haladásban?
Akik lépéseik során számos kárt okoznak?
Szerinted milyen ember az olyan, aki hazavisz egy pitbullt, aztán odadob neki egy vekni kenyeret, mert majd tenyészti? És milyen nő, aki az egész helyzetből még a felszínt sem kaprigálja?
Ha lelki javulásukat akarod segíteni kommenteddel, lelked rjta.
Az én nézőpontomból, valóban a kutya túlélése a legfontosabb. Micsoda gyarlóság és gonoszság, ugye érthetetlen?!
Azt kérdezted, mi a megoldás, tessék:
- eladjátok a kutyát (javasolt opció)
-elajándékozzátok a kutyát jó helyre (javasolt)
-megtartjátok a kutyát (alkalmatlanok vagytok, nem javasolt)
-szakítasz a pároddal, menjen a kutyával, ahová akar
-szakítasz a pároddal, de hagyja nálad a kutyát (nonszensz)
-együttmaradtok, megbeszélitek és megtartjátok a kutyát (nem javasolt), elajándékozzátok a kutyát (javasolt)
Ezek a megoldások vannak.
Ellenben immár, hogy leírtad a tartási körülményeket, nagyon is az eb lett a központi téma, jobban, mint gondolnád.
Ezt pedig vele beszéld meg.
Neki nagy ötlete volt a kutyatenyésztés, itt kaptál szempontokat, ami alapján kérdezhetsz tőle, vagy akár fel is világosíthatod.
Adja el jó gazdinak azt a szegény kutyát.
Ősszel külföldön melózott a párom. Azzal ijesztgetett, hogy egy szívességért cserébe kap egy amstaffot, és lehet a kutya előbb ideér mint ahogy ő hazajön.
Mondtam neki, hogy ez nem így működik hogy gondol egyet, és lesz egy újabb kutyánk (nekem már volt mikor megismerkedtünk), főleg hogy ő 6 hetet van külföldön és 1 hetet itthon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!