Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A párommal a kutyája miatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párommal a kutyája miatt veszekszünk. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Párom ma 60000 forintért vett egy kék pitbult. Nagyon mérges vagyok mert így sincs pénzünk, ráadásúl ide akarja hozzni hozzánk, hogy kutyákat tenyésszen. Mondtam neki, hogy szó sem lehet róla mert kiengedem az utcára, nagyon összevesztünk a pénz miatt is. Biztos vagyok benne, hogy ennek ellenére el fogja hozni a kutyát. Van erre megoldás?
2014. márc. 22. 20:44
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
13%
Akkor meg ne tegyél fel kérdést, ha ilyen határozottan tudod, hogy mit akarsz! Szépen beszéld meg a pároddal. Ha ennyi miatt elválnak az útjaitok, akkor meg így jártál. Mit kell ennyit zsörtölődni rajta? Ő is dolgozik, nem? Akkor meg vedd úgy, hogy saját pénzből vette, és igenis, ha tenyészteni fogja őket, akkor nyilván el is akarja majd őket adni, így dőlnek majd a 60 ezer forintok kiskutyánként. Persze lehet, hogy addigra neked már nem jut belőle, ha állandóan sárkányoskodsz.
2014. márc. 22. 21:14
 12/39 anonim ***** válasza:
96%

Úristen emberek! Szerintetek normális dolog, hogy a kérdező párja megbeszélés nélkül vesz egy kutyát? Most tökmindegy a fajta, mert ahogy írjátok nevelés kérdése. Elvileg együtt élnek.

A párja kiadott egy kutyáért 60.000-et, aminek biztos semmi papírja. Majd biztos jó buli lesz az állatorvosi költségeket állni, mert csak egy szaporított kutya.

Na és az milyen jó buli lesz, ha elkezd szaporítani és a beteges kutyákat eladja, majd verik a kérdező lakásának az ajtaját visszakövetelve a pénzt.

Én kiszállnék abból a kapcsolatból, ahol a párom nem tekint annyira sem egyenrangúnak, hogy megbeszélje a kiadásokat, és annyira semmibe néz, hogy az engedélyem nélkül az én lakásomba állatot hoz.

2014. márc. 22. 21:26
 13/39 anonim ***** válasza:
8%

Szerintem meg jó vásárt csinált. A pitbullok meg kifejezetten barátságos ebek. Intelligensek, hűségesek, játékosak, amit ugyebár nem minden nőről mondhatunk el.

Én biztosan a kutyát választanám, remélem, a párod is.

Az az eb normális gazdasszonyt érdemel.

34n

2014. márc. 22. 21:55
 14/39 anonim ***** válasza:
93%

13-as, gondold már végig épp ésszel

- a pasi a kérdezö megkérdezése nélkül kiadott 60 ezret egy kutyára

- holott nincs pénzük erre

- és egyelöre a kérdezönél laknak, szoval neki van arrol joga dönteni, hogy ott állatkert lesz e vagy sem

- ha nincs pénzük miböl lesznek meg a tenyésztés szükséges feltételek?

hát baromi nagy üzlet...tényleg. 34 éves több eszed is lehetne, de neked is egy hasonlo megbizhatatlan férfit kivánok, aki elveri a pénzeteket...

2014. márc. 22. 22:07
 15/39 anonim ***** válasza:
23%

Köszönöm a jókívánságokat, van férjem, van kutyánk is, van házunk is, sőt van 60 ezer forintunk is, valamennyi eszem is akad.

Ellenben az az embernek nevezett izé, akinek az a válaszreakciója, hogy egy ártatlan kiskutyát majd kienged az utcára, az az én szememben valóban csak a kutya után jön prioritásban.

2014. márc. 22. 23:12
 16/39 sippara ***** válasza:
92%
Hatvanezerért kék pitet biztosan nem vásárolt. Valami szürkés bullt nyomokban tartalmazó keveréket annál inkább. Ha nem lett volna most hatvanezretek, a helyedben én elkezdenék félretenni a lábanként száz-százötvenezres DP műtétekre, meg kutyasulira ;)
2014. márc. 22. 23:30
 17/39 anonim ***** válasza:
12%
Igen, ezért mertem megjegyezni, hogy ha kéket vett, valóban jó, sőt kihagyhatatlan üzletet csinált, rövid időn belül milliós haszonnal... De már nem tépem a szám, állatkínzóknak meg pláne nem.
2014. márc. 22. 23:35
 18/39 anonim ***** válasza:
88%

"Igen, ezért mertem megjegyezni, hogy ha kéket vett, valóban jó, sőt kihagyhatatlan üzletet csinált, rövid időn belül milliós haszonnal... De már nem tépem a szám, állatkínzóknak meg pláne nem."

de mitöl lenne az jo üzlet, hogy majd kutya kaját se fognak tudni venni, nemhogy elintézni a többi papirt......?

2014. márc. 22. 23:45
 19/39 anonim ***** válasza:
93%

Ebben a kérdésben nem a kutya a legfontosabb szempont, hanem az, hogy együtt éltek (gondolom a kassza is közös), és a párod felelőtlenül meghozott egy komoly döntést, anélkül, hogy téged megkérdezett volna.

Nem épp a tisztelet jele, ebben az esetben totál neked van igazad.

2014. márc. 23. 00:09
 20/39 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan, emberek, ebben a szituációban sokunknak kiszaladt volna IDEGESSÉGÉBEN a száján hasonló...Ha már minden áron állatkínzónak akarunk kikiáltani valakit, inkább a kedves úriember az, aki rossz anyagi háttérrel hazavisz egy kutyát, TENYÉSZTÉSI célokkal. Valamiért úgy érzem, őt sem az állatok iránti szeretet vagy szakértelem vezérelte.
2014. márc. 23. 00:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!