Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párommal a kutyája miatt veszekszünk. Mit tegyek?
Úristen emberek! Szerintetek normális dolog, hogy a kérdező párja megbeszélés nélkül vesz egy kutyát? Most tökmindegy a fajta, mert ahogy írjátok nevelés kérdése. Elvileg együtt élnek.
A párja kiadott egy kutyáért 60.000-et, aminek biztos semmi papírja. Majd biztos jó buli lesz az állatorvosi költségeket állni, mert csak egy szaporított kutya.
Na és az milyen jó buli lesz, ha elkezd szaporítani és a beteges kutyákat eladja, majd verik a kérdező lakásának az ajtaját visszakövetelve a pénzt.
Én kiszállnék abból a kapcsolatból, ahol a párom nem tekint annyira sem egyenrangúnak, hogy megbeszélje a kiadásokat, és annyira semmibe néz, hogy az engedélyem nélkül az én lakásomba állatot hoz.
Szerintem meg jó vásárt csinált. A pitbullok meg kifejezetten barátságos ebek. Intelligensek, hűségesek, játékosak, amit ugyebár nem minden nőről mondhatunk el.
Én biztosan a kutyát választanám, remélem, a párod is.
Az az eb normális gazdasszonyt érdemel.
34n
13-as, gondold már végig épp ésszel
- a pasi a kérdezö megkérdezése nélkül kiadott 60 ezret egy kutyára
- holott nincs pénzük erre
- és egyelöre a kérdezönél laknak, szoval neki van arrol joga dönteni, hogy ott állatkert lesz e vagy sem
- ha nincs pénzük miböl lesznek meg a tenyésztés szükséges feltételek?
hát baromi nagy üzlet...tényleg. 34 éves több eszed is lehetne, de neked is egy hasonlo megbizhatatlan férfit kivánok, aki elveri a pénzeteket...
Köszönöm a jókívánságokat, van férjem, van kutyánk is, van házunk is, sőt van 60 ezer forintunk is, valamennyi eszem is akad.
Ellenben az az embernek nevezett izé, akinek az a válaszreakciója, hogy egy ártatlan kiskutyát majd kienged az utcára, az az én szememben valóban csak a kutya után jön prioritásban.
"Igen, ezért mertem megjegyezni, hogy ha kéket vett, valóban jó, sőt kihagyhatatlan üzletet csinált, rövid időn belül milliós haszonnal... De már nem tépem a szám, állatkínzóknak meg pláne nem."
de mitöl lenne az jo üzlet, hogy majd kutya kaját se fognak tudni venni, nemhogy elintézni a többi papirt......?
Ebben a kérdésben nem a kutya a legfontosabb szempont, hanem az, hogy együtt éltek (gondolom a kassza is közös), és a párod felelőtlenül meghozott egy komoly döntést, anélkül, hogy téged megkérdezett volna.
Nem épp a tisztelet jele, ebben az esetben totál neked van igazad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!