Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A párommal a kutyája miatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párommal a kutyája miatt veszekszünk. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Párom ma 60000 forintért vett egy kék pitbult. Nagyon mérges vagyok mert így sincs pénzünk, ráadásúl ide akarja hozzni hozzánk, hogy kutyákat tenyésszen. Mondtam neki, hogy szó sem lehet róla mert kiengedem az utcára, nagyon összevesztünk a pénz miatt is. Biztos vagyok benne, hogy ennek ellenére el fogja hozni a kutyát. Van erre megoldás?
2014. márc. 22. 20:44
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
6%
A tenyészett kutyákból majd lesz pénz, és máris nem lesz olyan utálatos a gondolata.
2014. márc. 22. 20:49
 2/39 A kérdező kommentje:
Abból a 60000 forintból mást is vehettünk volna. Amúgy is ez a fajta kutya nagyon veszélyes.
2014. márc. 22. 20:51
 3/39 manó1235 ***** válasza:
82%
tévhit hogy nagyon veszélyes lenne.. csak az a kutya veszélyes amit kiskorától kezdve harcra és agresszióra nevelnek
2014. márc. 22. 20:56
 4/39 anonim ***** válasza:
56%

Miért veszélyes? Mit tudsz róla KONKRÉTAN? (nem az RTL híreit kérdezem, hanem a tényeket)

Az meg, hogy csak úgy kitennél egy kutyát az utcára, ... hát a párod helyében téged engednélek ki, de vissza már nem.

2014. márc. 22. 20:57
 5/39 anonim ***** válasza:
84%
Van. Kivágod a párodat a kutyájával együtt. Én nem tudnék olyannal élni, aki ennyire megbízhatatlan és felelőtlen.
2014. márc. 22. 20:58
 6/39 acelsziv ***** válasza:
80%
A pitbull egyáltalán nem veszélyes. Kimondottan barátságos.
2014. márc. 22. 20:58
 7/39 A kérdező kommentje:
Amúgy is az én házamban lakunk. A kutya maradjon ott ahol van!
2014. márc. 22. 21:05
 8/39 anonim ***** válasza:
100%

"Nagyon mérges vagyok mert így sincs pénzünk, "

Akkor hogyan akar a párod kutyát tenyészteni? Állatorvos, oltások, minőségi táp a kölyköknek, fizetni a kankutya tulajdonosának... százezrek kellenek, mire bejön valamennyi haszon. Nem sok, mert hatvanezerért holtbiztosan nem egy fajtatiszta, törzskönyves kutyát vatt, márpedig azokat nem lehet drágán eladni. Azonkívül mit tud a párod a kutyákról? Az nem így működik, mint a nyulaknál, hogy hozzáértés nélkül is simán lehet tenyészteni... Szomszédoktól is engedélyt kellett volna kérni, mielőtt önkényesen kutyafarmot telepítetek oda.. Nem sorolom tovább, szerintem kérje vissza a pénzét, mert ennek csúnya vége lesz....

2014. márc. 22. 21:13
 9/39 anonim ***** válasza:
53%
a pitbull az egyik legbaratsagosabb kutya...akar hiszed akar nem regen volt h harci kutyak izmos "harci" alkat anyabol es foxi apabol lettek....hogy anyucitol mrglegyen az alkat es az ero, apucitol meg a foxi agressziv termeszete....sok fajta kutyaval dolgoztam mar es biztosra mondhatom h pitnel baratsagosabb bujosabb kutyaval max olyannal talalkoztam amelyik gyerekkel nott fel es ahoz.volt szokatva...nemetjuhaszom tepheto nyuzhato akkorse bant senkit, de kicsikoratol ere volt tanitva. menhelyi pit nemtudom mihezvolt mihez nem de magatol olembe ugrott es nyalogatott..ezzel szemben utcan allitolag gyerekhez szokott foxi, par hete pedig csalad tacskoja (2eves gyereket akarta arcon harapni, elartam kapni es ra fordult kezemre) ugy logtak kezemen h ugy kellett le verni oket mert cincaltak...ne ird le a fajtat....
2014. márc. 22. 21:13
 10/39 anonim ***** válasza:
85%

a párodat a kutyával együtt dobnám ki, ugy ugy, ahogy az 5. hozzászolo irta.

meg se beszéli veled, megvesz egy drága kutyát, meg majd nálad tenyészteni is akarja... vigye oda, ahol eddig volt a kutya..a tenyésztés kicsit komolyabb dolog ennél...

2014. márc. 22. 21:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!